КАУФЛАНД - тема 57

• 42 068
  • 761
  •   1
Отговори
# 240
Да кажа на мацките, които имаха проблем с приложението и картата, че ми дойде актуализация на софтуера на телефона, инсталирах я, промяна нямаше. Излезнах и наново влезнах в профила си и червения бутон с активен баркод на картата се появи.
аз нямам нова актуализация и съответно днес за  1000000000 път не стана нищо
Пробвай да влезнеш и излезнеш от профила си. Отвори, затвори приложението. При мен и това помогна, иначе и аз от сутринта цъках, като окачена и реших да влезна и излезна наново и се появи някак си картата...

# 241
Kaто казахте сладолед Рафи, да ви кажа на какво станахме свидетел. Едно от нещата в списъка ми беше въпросния сладолед. Отивайки към касите, където са й сладоледите, се разминаваме със служителка (външна фирма), която кара цял палет със сладолед Рафи от витрина със сладоледи в посока склада (прибира го). С мъжа ми се споглеждаме "Къде го отвеждат?!", аз казвам: "Може пък и да е зареждала, но да й е останал и да го връща". Отиваме пред витрината със сладолед и виждаме само 2 кутии на високо в дъното, но нали сме високи, взехме ги. Направо останах потресена, че вместо да зареди, тя го взима и прибира в склада, все едно е свършил. Питахме друга служителка на Кауфланд, смотолеви нещо, не знаела... и я извикаха на касата. Видяхме въпросната служителка, която изнесе сладоледа да се връща без палета и мъжа ми я попита какво се случва. Тя спокойно отговори "Ама аз съм външен служител, но ако кажете ще заредя....". Ако кажем?!?!
Подадох сигнала и възмущението си към националния телефон, щели да вземат отношение, но нямали да ме информират за развитието, защото ако съм искала такова да съм кажела на управител на информация!

# 242
Такива прахове за всякакво пране са ми точно за никакво - бялото не е бяло, а цветното избелява.

# 243
  • София
Такива прахове за всякакво пране са ми точно за никакво - бялото не е бяло, а цветното избелява.
Аз ползвам такъв Ариел постоянно. Не съм забелязала проблем с цветовете на дрехите.

# 244

Адски неудобно е добавяне на дата на раждане за карта - прелистваш до откат (за такива с по-отдавнашно ЕГН Simple Smile ).
Не е сложно. Натискаш на годината и излиза избор от 10 години, натискаш на месеца, излиза избор от месеци и остава датата.

# 245
  • Стара Загора
Гледам брошурата, но не виждам 2 на цената на 1 (за Рафи говоря). На коя страница да го диря? Grinning

# 246

Адски неудобно е добавяне на дата на раждане за карта - прелистваш до откат (за такива с по-отдавнашно ЕГН Simple Smile ).
Не е сложно. Натискаш на годината и излиза избор от 10 години, натискаш на месеца, излиза избор от месеци и остава датата.
При мен не стана само с натискане а със задържане на пръста върху годината отгоре на календара и чак тогава ми даде опция директно  да си въведа дата и година. Разбрах го след като 3 пъти връщах до откат 30 години назад,че нещо не ставаше от първия път Joy

# 247
на 9 страница е сладоледа, името не се набива ммного на очи

# 248
За Ямбол е на стр 7

# 249
В кауфланд има ли сос Цезар и ако да къде да го открия под*ягодите...... в цял град не го откривам , аз ли не гледам какво трябва .....
Има, има. И аз случайно го открих вече като не ме трябваше, но купих. Ако искаш мога да ти го снимам. При мен (бургас) се намира около пудингите.

# 250
  • Стара Загора
Мерси, момичета. Наистина не бях забелязала, че е Рафи. Grinning А от хумуса на тази марка АЛАДИН купували ли сте?

# 251
Ходихме с детето на пазар,доволна съм от отстъпките с картата. От 76,сметката стана 66 лв. Взех стек Пепси на 0,99 лв,1,5л. Мляко Май дей на 1,69,кюфтета и снежанка също с отстъпка. Не гледах намалени неща,че при нас рядко нацелвам нещо. Исках тиквички,но бяха ужасни! Едни къси,дебели и гадни. 😆

# 252
Когато се ползва тази карта,има ли ограничение в количеството на намалените артикули?

# 253
Поне три вида сос Цезар има - на Ремия, на Кнор и още някакъв.

# 254
  • Пеликания
И аз малко съм още в неведение. Падна ми се Пепси манго за 0,01лв но за един брой ли е или колкото искам Grinning Пише единствено че отстъпката е валидна за количества предназначени за домакинството каквото и да значи това.

Общи условия

Активация на акаунт