КАУФЛАНД - тема 57

• 42 085
  • 761
  •   1
Отговори
# 225
Знаете ли дали в някой от филиалите на Кауфланд в Ст. Загора има каси за самообслужване?
Според сайта им - няма.

# 226
Висях 30мин. на опашка за карта. Като се запецна една клиентка, чакане до откат, подведох се, защото имаше само 6 клиента преди мен. И греда, картата ми не можа да се аткивизира с изпратения код и си платих на редовна цена. Взех само от бананите, та малко се набутах. Служителката кисела, нервна, съжалявам, ама това е.

# 227
Пак да напомним за касите на самообслужване.
Монети пускайте една по една. Тук някой беше предупредил, благодаря!
Че вчера една жена преди мен, хем я предупредих, ги изсипа накуп и не отчете всички.
Наложи се да дава още.

# 228
В кауфланд има ли сос Цезар и ако да къде да го открия под*ягодите...... в цял град не го откривам , аз ли не гледам какво трябва .....

# 229
  • Стара Загора
В кауфланд има ли сос Цезар и ако да къде да го открия под*ягодите...... в цял град не го откривам , аз ли не гледам какво трябва .....

За Кауфланд не знам, но аз го взимам от Метро.

Най-накрая успях да си направя карта, като този път се регистрирах с имейл, не с телефон.

# 230
  • София
Извинявам се за тъпия въпрос, но от каса ли може да се вземе тази Кауфланд карта?
От скоро пазарувам по-редовно там и съм нова в темата.

# 231
Не. От опашката на вход Клиенти - Информация.

# 232
Да кажа на мацките, които имаха проблем с приложението и картата, че ми дойде актуализация на софтуера на телефона, инсталирах я, промяна нямаше. Излезнах и наново влезнах в профила си и червения бутон с активен баркод на картата се появи.

# 233
  • София
За новото приложение - как мога да изтрия непотребна касова бележка? Рових доста, но не открих как.

# 234
Не. От опашката на вход Клиенти - Информация.
Да.

# 235
А този прах ЕСЕКС за бяло или за цветно е.
Има ли кислородни избелители....

# 236
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
Да кажа на мацките, които имаха проблем с приложението и картата, че ми дойде актуализация на софтуера на телефона, инсталирах я, промяна нямаше. Излезнах и наново влезнах в профила си и червения бутон с активен баркод на картата се появи.
аз нямам нова актуализация и съответно днес за  1000000000 път не стана нищо

# 237

На мен за бяло ми трябва. Не съм чела.

# 238
Здравейте!
Аз купувах рафи сладолед тази пролет и е хубав на вкус - ще се възползвам от офертата тази седмица, че го поизядохме.
Виждам, че дискусията за картите е във вихъра си. Ако правилно съм разбрала - като имам дигитална карта, не е нужно да си вземам пластика и да регистрирам. Профил в приложението имам отдавна, но с картата видях зор.
Адски неудобно е добавяне на дата на раждане за карта - прелистваш до откат (за такива с по-отдавнашно ЕГН Simple Smile ).
Дано запазят отделни страници в брошурата за оферти с карта, а не да ги смесват с останалите.

# 239
  • София
Според опаковката е за всякакво.

Общи условия

Активация на акаунт