КАУФЛАНД - тема 57

• 42 081
  • 761
  •   1
Отговори
# 270
Аз както не обичам да се бутам в магазините,пак ходих днес заради прословутото сирене Елена да купя и на други възрастни комшии ,че хората не могат да се оправят с тези карти. Трети ден плащам сметка около 100 лв и трети път нищо не ми се пада на колелото смятайте какъв карък съм ,за кола даже не смея и да се надявам да ме изтеглят Joy

# 271
  • в сърцата на децата <3
Дали и това приложение не пуска купони само на малки сметки, както лидълското? 🤣

# 272
Доволна съм от днешния пазар. Отидох за сирене Елена, но при нас имаше Салакис на 14лв/кг със срок до 15.08 и взех 2кг.
Голяма био боза за левче, кр. масло на Йовчев 500гр. за 6лв, филе херинга 2,90лв/кг, кис. мляко олимпус 10% - 1,80лв.

# 273
  • Пеликания
Аз снощи ходих и намазах с къдрава салата за 0,39лв Grinning Исках и банани ама бях ужасно зелени, тъкмо ще узреят другата седмица и вече няма да са намалени Grinning

# 274
Намерих въпросния сос Цезар - при нас е при печените чушки Joy

При нас не помня точно къде е, но не е при печените чушки категорично.
Това не му харесвам на Кауфланд - много нелогично е подредено всичко.

# 275
ММ ходи за сладолед сутринта и не се класира. Ще се пробвам аз следобед.
Пийк при мен календара не сработи просто. Както и да е.

# 276
На скенерите за цена(от тези големите с тъчскрийн) могат да се регистрират карти. Там изборът на дата става много лесно. Преди малко правих регистрация на таблет в приложението и за избор на година и месец трябва да се скролва.

# 277
  • оттам, откъдето започва България
Снощи купих банани, които бяха узрели и много вкусни, но бяха останали само десетина в кашона.
Споделям го, тъй като съм купувала банани, които въобще нямат вкус. Тези са много ароматни.

# 278
Много добре зареден магазин! Много добре организирано даването на картите. Взех всичко от списъка , който бях направила в приложението. Спестих 16 лв Wink Сигурно максимум месец ще е пак такава голяма далаверата, но все е нещо.
И за оня, дето искал неща на 50% намаление, имаше и такива намаления.

# 279
Много добре зареден магазин! Много добре организирано даването на картите. Взех всичко от списъка , който бях направила в приложението. Спестих 16 лв Wink Сигурно максимум месец ще е пак такава голяма далаверата, но все е нещо.
И за оня, дето искал неща на 50% намаление, имаше и такива намаления.
Да, така е, но той искаше цялата сметка на половина.😀

# 280
Той пък... В наши дни и малкото е много

# 281
О, аз така се зарадвах като си намерих сиренето за 14лв и кашкавал Бор чвор черен етикет за 20лв/кг.
То измислените Саяни и Белийси са на тая цена...
Насипното крема сирене на Родопско чудо е на цена колкото опакованото на Олимпус тази седмица.
Иначе и то сложено в брошурата...

# 282
Поредна вечер без намаления снощи Cry

# 283
Преди няколко месеца имаше хубави крема сирене от витрината, беше 8,99. Дали не беше и миналата година. Сега това на Родопско чудо не ми хареса чак толкова.

# 284
Мъжът ми купи тази торта за почерпка за рождения му ден..бях доста скептична, но ми хареса
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт