КАУФЛАНД - тема 57

• 42 049
  • 761
  •   1
Отговори
# 285
Мъжът ми купи тази торта за почерпка за рождения му ден..бях доста скептична, но ми хареса
Скрит текст:
Има ли палмова мазнина в тортата, погледнахте ли?

# 286
Аз както не обичам да се бутам в магазините,пак ходих днес заради прословутото сирене Елена да купя и на други възрастни комшии ,че хората не могат да се оправят с тези карти. Трети ден плащам сметка около 100 лв и трети път нищо не ми се пада на колелото смятайте какъв карък съм ,за кола даже не смея и да се надявам да ме изтеглят Joy
Дали и това приложение не пуска купони само на малки сметки, както лидълското? 🤣
Аз пазарувах два пъти (вчера и днес) и от рулетката не спечелих нищо.
Отидох за дребни неща и само да тествам картата, че отдавна се регистрирах, но така и не бях ходила. И двете ми сметки бяха под 10 лева, едната даже май и под 5 лв. беше.
Така, че по-вероятно пуска награди не на "малки сметки", а само на "малък брой хора" Stuck Out Tongue

Днес даже и промо краставиците от 1,79 лв бяха свършили, а е само сряда.

# 287
Мъжът ми купи тази торта за почерпка за рождения му ден..бях доста скептична, но ми хареса
Скрит текст:
Има ли палмова мазнина в тортата, погледнахте ли?
Ох, извинете, това е за темата за Лидл.
Не чета състава

# 288
  • Бургас
3 рулетки - 3 пъти опитай пак Sad

аз мойта дигитална карта я регистрирах още като ги пуснаха миналия месец. играя ли за автомобилите или трябва да регистрирам нова карта? някой знае ли? 3-ти ден не мога да се свържда с кауфланд на националния телефон. писах им мейл ама пак не отговарят.

# 289
И аз това се питам

аз мойта дигитална карта я регистрирах още като ги пуснаха миналия месец. играя ли за автомобилите или трябва да регистрирам нова карта? някой знае ли? 3-ти ден не мога да се свържда с кауфланд на националния телефон. писах им мейл ама пак не отговарят.

# 290
Вчера писах, че за потребителите на Вивател има проблеми при регистрацията на пластиката. Не знам защо, но предупреждаваха в магазина...

# 291
Вчера писах, че за потребителите на Вивател има проблеми при регистрацията на пластиката. Не знам защо, но предупреждаваха в магазина...

Регистрарах майка ми и баща ми, двамата на Виваком не е имало проблем. Просто в някои случаи се бави СМС с кода.

# 292
Скрит текст:
И аз това се питам

И аз това се питах и им писах в неделя,а днес получих отговор.Не казват категорично,че не участваме,а само,,регистрираните от 16.05",което не сме ние(бързаците) и логично не участваме😢,но отговорът е толкова автоматичен(роботизиран),ходи ти ги разбирай по тяхно логично нещата🙃.Искаше ми се поне отговорът да е нормален,не по шаблон.Ще оставя в спойлер отговорът (да прочетете и разберете 🙂).За мен си е не и ще правя нова карта☹и без това имам проблеми с имейла,с който се регистрирах
Скрит текст:
Аз все още не съм ходила тази седмица  ,утре дано са по-спокойни нещата✌

Последна редакция: чт, 19 май 2022, 10:42 от lenak

# 293
Hrisi, вчера при нас явни имаше проблем с всички с Вивател (казваха, че "няма да стане")...Директно ги пращаха от Информация да си вземат карти и да се регистрират сами...А за смс-а все пак имаш мисля минута и 40 секунди време за въвеждане на кода...

# 294
Най-лесно се регистрира с Гугъл профила. Никакви кодове не трябват.

# 295
Според мен стари регистрации не участват.
Така пише в правилата им.

# 296
Да, така е. Няма да правя нова.

# 297
При вас има ли от промото Mirinda?
Ако липсата е повсеместна, да не се разкарвам пак, че като ходих само кола имаше, а вчера и Sprite, но много по-малко.

# 298
В Сливен в понеделник имаше от всички видове Пепси, 7up, Маринда на промоция 1,5л

# 299
  • София
При вас има ли от промото Mirinda?
Ако липсата е повсеместна, да не се разкарвам пак, че като ходих само кола имаше, а вчера и Sprite, но много по-малко.

В Кауфланд Люлин има количества

Общи условия

Активация на акаунт