КАУФЛАНД - тема 57

• 41 501
  • 761
  •   1
Отговори
# 465
  • Благоевград
Здравейте!
От скоро купуваме пилешки хапки от топлата витрина, вкъщи много се харесват.
Може ли някой да ми каже продават ли се в магазина замразени и как изглежда пакета?
Благодаря!

# 466
И аз забелязах, че точките се появяват след като отворя дигиталната бележка. А понякога, за да се появи дигиталната касова бележка, трябва да затворя приложението и пак да го отворя...
За 5 лв покупка дават по 1 точка. Т.е. за 26 лв точките са 5.
А какво се случва, ако имам пластика и изтрия акаунта?! После ще мога ли пак да регистрирам същата пластика, т.е. номера и'?🤔 Някой пробвал ли е вече? На картата на името на майка ми е пълна каша...Нейната фамилия, друго име (което уж може да се изтрие и да се напише ново, но след "Запази" пак се появява грешното име)...А и при рождената и' дата е пълна каша. Датата ПАК е с 1 ден по-рано (14.09. вместо 15.09.), но по-интересното е, че годината на раждане е почти като моята...😷 Сега се чудя нова пластика ши да искам или да пробвам да изтрия акаунта и, ако може, да я регистрирам пак със същата пластика...🤔
Сиренето Елена в метални кутии при другите сирена ли трябваше да бъде? Ако да, значи при нас не е имало изобщо в такива кутии...
Забелязах при сирената някакво сирене с повишено съдържание на вода (имаше и сухо мляко в състава), цена 7,99 лв/кг...
Иначе се отчете с течен сапун Медикс (обoжаваме зеления Passionfruit), 2 кг банани, прясно мляко, сметана 30%.
П. С. Направи ми впечатление, че на Информация нямаше никаква опашка, значи или вече е намалял интересът, или и при нас временно са изчерпани пластиките...🙂

# 467
А какво се случва, ако имам пластика и изтрия акаунта?! После ще мога ли пак да регистрирам същата пластика, т.е. номера и'?🤔 Някой пробвал ли е вече? На картата на името на майка ми е пълна каша...Нейната фамилия, друго име (което уж може да се изтрие и да се напише ново, но след "Запази" пак се появява грешното име)...А и при рождената и' дата е пълна каша. Датата ПАК е с 1 ден по-рано (14.09. вместо 15.09.), но по-интересното е, че годината на раждане е почти като моята...😷 Сега се чудя нова пластика ши да искам или да пробвам да изтрия акаунта и, ако може, да я регистрирам пак със същата пластика...🤔

За приложението - Ако се изтрие профил, на теория би трябвало да може да се регистрира отново. Пластиките се добавят към него.
Ако е регистрана пластиката в сайта, може би също е така, но трябва да се пробва. Според мен нищо не пречи да изтриеш регистрацията и да пробваш наново. После може да споделиш какво е станало.

# 468
При изтриване на профил, трябва да се изчака 48 часа, преди да бъде възможно да се регистрира нов, със същия мейл или телефон. Ако си регистриран с електронна поща, получаваш известие, в което в рамките на този период може да възстановиш профила, с натискане на изпратен ти линк.

# 469
  • там където има винаги вятър
Аз лично много добре се възползваха от отстъпката с карта. Брашанце си заредих доволно. И още доста неща.
Усещам обаче драма и липси на олио още утре в 10 ч.

Едва ли. Отидох сутринта/само защото после отивам на работа/, почти всеки беше взел по 2 бутилки. Но беше на друго място, не при олиото!!! Палетите имаше срещу витрините с месата, до безалкохолните.

# 470
Кое е това олио по 3,69?
Едното пише Клио, другото Vitae d'oro. На 4.69 извинявам се неволна грешка
Ми, олио под 4.50 отдавна няма. ( поне в последния 1 месец)
Затова очаквам мазни битки
Аз си мисля, че  щом на редовна цена си е 4.70, а сега е 4лв и ми е леко абсурдно масово да ходят да се бутат да спестят 70 ст. Пенсионерите са ясни,че ще се редят, но те хората и пари нямат да помъкнат със стекове

# 471
  • Велико Търново
Здравейте, мигрирам от редиците на Лидл фенове, към тези на Кауфланд.
Ясно е цените са единия от мотивите, другия е цялостната кофти политика към клиента. Не че в К очаквам червен килим, но все пак ще опитам.
Включвам се с въпрос относно картата на К.
Имам си приложение, имам си карта уж, но като редактирам информация винаги ми дава нова парола... Да не би да не ми е съхранило профила приложението?
Следващия му въпрос е тези точки как се трупат, за да си активирам купоните? Напр 1лв в 1т, или?
Хубави ли са дребните сладки по 1кг опаковки от брошурата? Много обичам такива вредни неща и много ги хапвам, но ако са гадни пак ще ги изям, затова поне да си спестя нещо и гадно и вредно Simple Smile
Благодаря

# 472
skk007,добре дошла тук! Точките се трупат като на всеки 5лв сметка получаваш1 точка.

# 473
  • Mostly in my mind
на вас стоят ли ви промощиите в дигиталната карта от миналата седмица?

# 474
  • София
на вас стоят ли ви промощиите в дигиталната карта от миналата седмица?
На мен да.

# 475
  • Mostly in my mind
да. объркващо е малко...

# 476
Аз да попитам: ММ си изтегли приложението на Кауфланд, но няма Кауфланд карта.
Какво е объркал, че не му се получи?

# 477
Не е активирал дигитална такава. Отделно се прави.

# 478
Не е активирал дигитална такава. Отделно се прави.
Може ли да кажеш как?

# 479
Аз да попитам: ММ си изтегли приложението на Кауфланд, но няма Кауфланд карта.
Какво е объркал, че не му се получи?
Аз вчера имах проблем - изтеглих го приложението, инсталирах, деинсталирах и пусто няма карта. Махнах профила и наново всичко с друг мейл ( че не ми се чакаше 48 ч за да го доизтрият) - тогава още при създаването на акаунта ми излезе картата. Много се бях ядосала - само натискам тъпия бутон : Вземете карта ( или нещо подобно) и нищо не се случва. Дори четох 10-на страници назад тук, но никой не изскочи със същия проблем.

Общи условия

Активация на акаунт