КАУФЛАНД - тема 57

• 41 446
  • 761
  •   1
Отговори
# 615
Днес в Кауфланд, Пловдив- Тракия,имаше кашкавал на " Елена" доста към 10ч.Никой не го купуваше.Търсеха на Белийса и се чудех защо,а то къде бил ключа към палатката...
И при мен вече за пети път нищо от колелото.

# 616
Няма логика тези маслини в тенекия да се дават от витрината за обслужване и хората да се редят за нещо ,което е опаковано без нужда да се тегли от персонала

# 617
Не се тегли, но се маркира и залепва етикет. Този, който е на кутията не се разпознава от касовия апарат.

# 618
По принцип може и без етикет, касиерките си го набират на компютъра. В по-оборотните магазини може да извадили на палети и двата вида маслини, но при нас не се купуват много цели тенекии, камо ли пък с купон, за който знаят по-малко хора.

# 619
Ще го кажа по друг начин тогава. Бар кода на консервата, не отговаря на този в системата им за плащане.

# 620
Да, Добруджанското купено в понеделник.
Привет!  Следа темата отдавна, но сега се включвам да споделя,че промоционалното с карта олио е годно до 12.06.22.  Така ли е и при вас?

Благодаря, че обърнахте внимание. За коя марка става дума? За добруджанското ли? При всички положения за мен е пълна гавра подобен срок.

# 621
Не се тегли, но се маркира и залепва етикет. Този, който е на кутията не се разпознава от касовия апарат.
Ясно. Жените на витрината поне при нас са малко и винаги има опашки там,та това с маслините е много тъпа история от страна на магазина,допълнително  да си затормозяват персонала за нещо което не изисква теглене.

# 622
  • в сърцата на децата <3
На нашите имаше налепени етикети върху баркода с друг баркод, който системата разпознава. Може би защото доста се купуват и са си улеснили живота подготвяйки палет с налепени, не знам. Затова всеки да си провери и на двете места, ако има палет се спестява чакане на витрина с обслужване.

# 623
Привет!  Следа темата отдавна, но сега се включвам да споделя,че промоционалното с карта олио е годно до 12.06.22.  Така ли е и при вас?
Happy AGRO купих днес една бутилка, сега погледнах маркировката. Годно е до 01.03.2023г..

# 624
Фани,  да не се намерила, някоя изостанала бройка от стара партида?
Не на обичайното място въобще нямаше. А преди касите до напитките имаше цял палет и служител раздаваше, за да няма конфликти и много отзивчиво отговаряше на хората какво, що може.
Каквото такова. Сега го отворих и поне на мирис е нормално.

# 625
Ще го кажа по друг начин тогава. Бар кода на консервата, не отговаря на този в системата им за плащане.

Аз те разбрах, но имах друго предвид. Големите консерви имат кратък 4-цифрен код, както хлебчетата примерно. Затова не е нужно да се лепят допълнителни етикети.
Всъщност внимавайте като вземате цели тарелки/консерви. На опаковката пише съответния грамаж. Обаче на витрината като изтеглят тарелката,например, тарата на опаковката влиза в грамажа. На маслините и салатите знам, че не минава фабричния баркод, но на месата/каймата минават.

# 626
  • софия
някой правил ли е рекламация на нехранителен продукт с електронен касов бон - става дума за м.сандали, купени на 13.05, скъсаха се, не намирам хартиения бон.
Приемат рекламации без никакъв проблем, но трябва да си пазите касовата бележка. Хартиената.
днес опитах да направя рекламация с дигиталния касов бон, но ми отказаха, въпреки текста в приложението: "при рекламация МОЖЕ да бъде поискан оригинален касов бон", т.е. не е задължително. бях се наточила да пиша на кауфланд за разяснения, но междувременно се намери хартиения касов бон и предполагам, че няма да има проблем с рекламацията.

# 627
Момичета, сладоледа Бос...намира ли се по ширините на КАУФЛАНД  ...
Или въобще няма такова "животно" , на промоционална цена 😉😄😅

# 628
Има Бос сладолед - купих преди около час, но намерих само три вида.
Олио Добруджанско и още 1-2 вида имаше на 3.99 лв./л - купих от първото и има годност.
При нас няма Нудели пакетчета по една порция - артикупа не бил достъпен за поръчка, питах служител мислех, че само са преместени. Спомена, че и майаронените изделия им намаляват по същата причина.

# 629
Бос винаги е имало в К. На промоция - изключително рядко.
Олио имаше много при нас. Не съм купувала, но не видях някой да граби. По 1-2 бутилки вземаха.

Общи условия

Активация на акаунт