КАУФЛАНД - тема 57

• 41 419
  • 761
  •   1
Отговори
# 630
А тези, които вземат стек олио на две сметки ли им го разделят?

# 631
При нас не са давали по цял стек. Одеве говорихме с един познат,който е искал да вземе стек,че пазарува за 2 семейства,но не са му дали на касата и се е връщал втори път. Аз в събота взех 6 бутилки на редовна цена утре ако има ще взема още 2-3 ,че открихме сезона на тиквичките и пържените пресни картофи и си върви доста олио

# 632
Ние взехме цял стек като на касата майка ми си плати 6 бутилки и аз другите 6 (ще имам до края на годината Joy

# 633
  • Стара Загора
Ние взехме един стек и не са ни го разделяли, на различни сметки таксуваха по 6 бр.

# 634
Някой минавал ли е само със снимка на qr кода, както в Лидл? Нямам мобилен интернет и не смятам да си го пускам, заради Кауфланд. Питам, в случай че няма пластики.

# 635
Някой минавал ли е само със снимка на qr кода, както в Лидл? Нямам мобилен интернет и не смятам да си го пускам, заради Кауфланд. Питам, в случай че няма пластики.

Да, може.
Картата работи и без интернет.
Бутонът и QR кода се ползват и офлайн.
Предварително трябва да си активирате купоните, в случай че ще ползвате такива.

# 636
  • в сърцата на децата <3
Минава снимка, брат ми рядко пазарува в К и съм му пратила снимка на моята. Ако му трябва купон звънка, активирам му го и това е.

# 637
И аз съм пазарувала с принт скрийн на картата ми.

# 638
…открихме сезона на тиквичките и пържените пресни картофи и си върви доста олио
В страни от темата, но не е здравословно това. Пробвайте вместо да пържите, да печете. Гарантирам че пак стават много вкусни и тиквичките, и картофите 👌

…но междувременно се намери хартиения касов бон и предполагам, че няма да има проблем с рекламацията.
Няма да имате никакъв проблем, гарантирам ви. Редовно правя рекламации и винаги са ги приемали. Кауфланд са много коректни в това отношение и аз винаги си купувам спокойно от тях всякаква посуда, електроуреди и дрехи.

# 639
  • в сърцата на децата <3
…открихме сезона на тиквичките и пържените пресни картофи и си върви доста олио
В страни от темата, но не е здравословно това. Пробвайте вместо да пържите, да печете. Гарантирам че пак стават много вкусни и тиквичките, и картофите 👌
Хич не съм съгласна 😁 Пържено в еърфраер - да, но пак зависи от уреда. До преди да взема показания преди няколко поста уред на Swich on съм опитвала в други уреди и НЕ ми харесваха нито тиквичките, нито картофите. В този си стават точно пържени, но с малко зехтинче. Здравословното го оставяме на страна, защото е твърде разтегливо понятие, но прави икономия на зехтин определено.

# 640
Хич не ми харесват печени или в еър фрайър,знам че не е здравословно, но точно тиквички и картофи държа да си ги пържа. За всичко останало мога да излъжа домашните да го хапват печено,но само заради тях си купих и фритюрника на тефал миналата седмица от Кауфланд ,че ако сервирам печени тиквички ще ме изгонят от нас Joy
Аз сега се връщам от магазина, имаше си доволно олио и хората си пазаруваха спокойно,но за това което отидох го нямаше -нито Елена кашкавал, нито сладолед Черноморец. Най-накрая им се отпусна от сърцето един донът да ми дадат  на колелото на късмета, обаче не ми излиза бележката, при вас така ли е?

# 641
За мен печените и пържените картофи нямат нищо общо , а печените тиквички са си живо извращение,  все едно таратор с настъргана краставица .... това са двете неща който най много мразя ( изключвам картофите , защото и печени си ги обичам но не мога да ги сравня с пържените )

Последна редакция: чт, 26 май 2022, 09:51 от pebals94

# 642
Аз от както открих приготвянето на  зеленчуци на скара съвсем нищо не пържа, но е въпрос на вкус и преоритети😊
Исках да взема от 2-та кг ябълки и боровинки - нямаше😞Уф ....да си помрънкам , че снощи моят мъж отново реши да се пробва с диня - стара, презряла, отвратителна ,все едно гумичка преглъщаш.
Олио имаше доволно от всички видове и въпреки това трупаха стекове в количките , не се загледах как минават на каса .
Кошмарът с преобразуването на нашия филиал направо ме стимулира за скоростно пазаруване на стоки за седмично оцеляване. Нищо излишно и накрая 15 точки и заформям поляна от щастливи детелинки от рулетката.
Да измислят преобразуването на точки в пари , че да им видя сметката защото за 3 месеца за нищо не ме изкушиха да ги използвам, а срокът им е преполовен.

# 643
Да измрънкам, от намаления щанд онзи ден, се излъгах да взема някакви картофи на шайби; обелени и нарязани; уж български и прочие в тарелка- само 50ст. От 2 лв. Полакомих се, защото беленето и рязането на картофи ми е най- омразно в готвенето, и съжалих- имаха ужасна, неприятна миризма, вкус на подметка, с две думи- изхвърлих ги.

# 644
Вкъщи обожаваме печени тиквички.😁 И таратор с настъргани краставици сме яли, чак пък извращение. 🙂
Снощи ми се падна поредната детелинка...😅 На всичкото отгоре, прочетох, че можело по 1 път дневно да се върти колелото. В Лидъл не е така...

Общи условия

Активация на акаунт