Най - обича МАЙ-ска мама, да се гушкат с бебче двама!

• 15 043
  • 293
  •   1
Отговори
# 45
Добро утро и от мен.
Честит имен ден на Катя, икати и Екатерина!
И ние днес сме ранобудни, събуди се в 4 часа, после в 7 и сега още си говори не й се спи, а отдавна не се е будила през нощта, и на мен малко ми се спи и съм си направила и аз доста силничко кафенце.
Памперси - откак се е родила сме на Памперс сега сме на 4  и съм доволна, не  ни пропускат, през деня ги сменям на всяко ядене, ако сме навън пропускаме едно ядене, през нощта не го сменям.
Как сте с кашите - Ивайла не ги иска, оризовата пробвах да я смесвам с пюре пак не става, взех от елда с банан и нея не я хареса, бута лъжицата, затваря си устата, добре че започнах захранването с пюре от морков, а  не с каша.
Ани аз не съм давала досега минерална вода, на преварана сме още.
икати Велизар е страхотен с тази голяма коса, а и къдрава  да го нацелуваш, те всички бебоци са ни сладури да не пропусна някой.
Иги браво за килограмите, много добре изглеждаш не мога да повярвам че са 100, и аз от две седмица съм нещо като на диета,  не ям хляб и тестени неща, а имам една кутия неотворени вафли и така ми се ще да си хапна едничка, а и Сиска с тези принцески с кайма, само си представям как хубаво миришат, но няма.
Тук и днес май няма да става за разходки, приятни разходки на тези които ще излизат.

# 46
  • София
добро утро!

ето снимки на ави на ива Simple Smile да я видите сладуранката  Flutter

Последна редакция: пт, 24 ное 2006, 10:10 от vaniliaice

# 47
 newsm67 за рожденния ти ден, Икати! Желая ти да си здрава и обичана! Party

Честита 1/2 годинка на Цветето на Петя! Да е здравичко и весело детенце!

Олче, Благодаря за новата темичка и за старанието, което влагаш с украсите! Hug Heart Eyes

Иги, имаш разтапяща усмивка! Много си сладка! И наистина явно имаш спортна физика - 100кг въобще не личат!!! А Момчо голям юнак - по усмивката прилича на теб.

Ани, аз на Ани й давам изворна вода на девин, но не чиста а в сок, защото пресните сокове и ги разреждам. Ивко все такъв ли е усмихнат???? Да е жив и здрав, разхубавил се е:)))

За памперсите  аз ползвам само на Дайперс. Още за Благо ги ползвах и не съм имала проблеми. Доволна съм и сега и за Ани ги ползвам.

# 48
Еее,много ти благодаря!Незнам защо не ще от този мултиплай...

# 49
  • Бургас
Добро утро и от нас,
Честит имен ден на Катя, ikati и Екатерина, желая ви много щастие и късмет!
Честита половин годинка на Цветелина!
Ние сме на Либеро от началото още. Сега сме на 7-14 кг никога не са пропускали.
Ани, ние сме на минерална вода от месец и половина вече, приключих с варенето.
Ние ще ходим на разходка днес, едно слънце е огрялооо.
Страхотни са ни дечицата - какви коси само, а на Румя и Иги да са им живи и здрави мъжете по на 9 + колограма. Мойта въшка с това ядене 4 пъти на ден кой знае пак какви нещастни грамчета ще качи.

# 50
  • Плевен
Добър ден и от нас!
СПЕШЪЛ ПОЗДРАВ НА ОЛ4ЕТО за темичката!  newsm10
ЧЕСТИТ ИМАН ДЕН НА КАТЯ, ИКАТИ, ЕКАТЕРИНА, CAT11!   smile3525
ЧЕСТИТА ПОЛОВИН ГОДИНКА НА ЦВЕТИ НА ПИПИВ!   ura
Вчера се разходихме под дъжда с чадърчето, но днес вали по-силно, да се надявам че ще спре за да излезем навън!
ИГИ БРАВО  newsm74 изглеждаш много добре! Аз имам да свалям около 5 кг и си ги нося от няколко месеца. Както са се задали едни зимни празници - едно свинско  Animal Pig и винско  Wine Glass - въобще няма да мога да спазвам диета, но ще се постарая поне да не качвам  Mr. Green.
Икати,на твоя сладур много му се кефя, как е винаги усмихнат по снимките. Моята мадама като я снимат сякаш я  #2gunfire една сериозна....
Ани и аз не съм давала минерална вода, още преварявам . А на Ивко специални целувки от Траяна  Heart Eyes
За пелените, първо ползвах Памперс, но засега сме на Либеро и съм доволна.
 welcome на мама Титомирка и бебчето й, надявам се да се отчитат редовно!
И последно доста неприятно, дано не ви разваля настроението моята кума е изгубила бебенцето. Подробности незнам, но дано всичко скоро се оправи и пак да зачене  Praynig
ВИФ как е детенце,пиши ?
Приятен ден и само хубави новини да получавате!  smile3531

Последна редакция: пт, 24 ное 2006, 10:36 от lusmar

# 51
  • София
Здравейте  Hug
Аз се включвам само за малко, че сме на консултация, но после ще се отчетем подробно  Grinning Имам едно предложение:
Искате ли да преместим срещата за утре в 10,30 в Мола Моля  Praynig Всяка неделя съм на работа а до сега все не можем да се класираме на срещичка , а тооооооолкова искам да ви видя..........
Честит празник на Катя, Икати, Екатерина и Сат11!!!  bouquet

# 52
A здравейте и от мен!
Кате, иКати и Екатерина, честит иман ден, желая ви много палави и здрави деца и безброй усмивки!
Олче, Кате и целия отбор по художествено оформление, супер сте!  newsm74
Иги, толкова си чаровна, куде ги видя тия килограми!
Аз чета редовно, но рядко пиша както сте забелязали. Ама снощи сънувах форумска среща, и мисля този път и ние да дойдем. Нека някой да ми прати моб. телефон на ЛС. И аз понеже до Мола още не съм ходила, кажете къде ще е и бебетата с колички ли ще са, че се чудя ние какво превозно средство да изберем.
Иначе Ели е вече добре, но няколко дена беше много нервна. Направо ужас, някой пак беше сменил детето. Причината - Второ зъбче  Mr. Green
Ирка, къде се изгуби пак?
иКати, ама много му се кефя на и на твоя Велизарчо, и с тая прическа направо ме разбива.
Олче, наистина бебе Валерия е невероятна, достойна конкуренция!!! Много  Hug на всички майски бебковци! Иска ми се повече да изреждам, ама поста ще стане само в имена!
За памперсите, аз съм на памперс и съм доволна, даже не съм се и замисляла да ги сменям. А за храненето - имам 3 кърмения и 2-3 хранения, каша давам само на Хумана, млечна, направо я обожава. Зеленчуковите пюрета аз ги майсторя   chef, а месните ги купувам. И да питам нещо. Давам пюре от тиква, домашно, в най различни комбинации. Ама как се дава, като плодово или зеленчуково. Дали може да замести ядене? Щото нали плодовите са само за десерт?
Айде че шефката се кара нещо!
И до неделя!!!!   Peace

# 53
Здравейте, мами и особено на ранобудните!

ТЕМПЕРАТУРА
и ние вдигнахме снощи - 38.8, обадихме се на докторът и той ни успокои, че най-вероятно са зъби, или ако има някой болен в къщи, а то има - таткото - се е заразил и Жоро. Дадохме Панадол и след един час се изпоти и започна да сваля температурата, но си стоя мокър цяла нощ, защото беше завит като за световно и според мен не е спрял да се поти ... но това са си само мои предоложения! Днес си е съвсем добре, пак така жизнен, игрив, лаком и т.н.

ПЕЛЕНИ
Ползвахме дълго време Molfix, докато не открихме Mamia, но сега от Вас разбирам, че тя пък вече се казва по друг начин! В момента конкрето сме на Momi, защото Mamia-та не можем да я открием! kalia, ти как разбра, че вече се казват WINDEN?

DaniStef
какво е това ХАМОМИЛ?

Зъбоникнене
Явно и на нас ще ни се случва скоро! Какви са симтомите, в смисъл, казвате, че се държи температура, но не толкова висико, а горе-долу колко висока и за колко време? Има ли други явни признаци, освен раздразнение, писъци и т.н.

Разходки в дъжда
Ние вчера също си се поразходихме в дъжда! Времето е меко и хич не е студено, само малко вали, но пак и по-добре, отколкото сух студ, но днес ме е страх да излезем и най-вероятно само ще притичаме до кварталното магазинче за пампери и пюренче и това ще е!

СТРАХОТНА ТЕМИЧКА
особено с тия въртеливи тикви - супер свежи са!

# 54
Здравейте Simple Smile
Навън времето е ужасно, но ние пак излязохме, че иначе без разходка, дори и 5 минутна не заспиваме...
Деспет, Хамомилата е хомеопатично лекарство, което много ни помага при зъбоникненето. Аз по принцип търсех КАМИЛИА на Боарон, но не е лицензирано в БГ и се намира само във Франция и САЩ Sad За съжаление от там няма кой да ми прати  Cry Но и Хамомилата не е зле.
Само моля мама Кабранска да ми каже по колко пъти дневно мога да давам  Praynig
Вчера пак сложих от моето пюре капия в готовото и днес резултата в пампата отново беше червен като буквите  Mr. Green
Вие разреждате ли готовите зеленчукови пюрета, че на нас са ни мнооого гъсти и така се давим, че не е за говорене.
Честит Имен Ден на празнуващите днес!
Много здраве на тях и семействата им. Всичко друго се постига   bouquet
Лек ден на всички...
Искрено съжаляваме, че не можем да присъстваме на срещичките ви. САмо с мама Zizi и бебе Ния се виждаме, но и това не е малко Simple Smile Като гледам снимките, клипчетата, а и бебе Ния и моята шушулка Стеф, мога да ви кажа най- чистосърдечно МАЙчетата са си НАЙ-НАЙ

# 55
  • София

Искате ли да преместим срещата за утре в 10,30 в Мола Моля  Praynig Всяка неделя съм на работа а до сега все не можем да се класираме на срещичка , а тооооооолкова искам да ви видя..........
Честит празник на Катя, Икати, Екатерина и Сат11!!!  bouquet
Аз съм "за". ЗНАЧИ ОСТАВА СЪБОТА 10:30, НА ЕТ.2 МАСИТЕ ПРИ ЗАВЕДЕНИЯТА!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА НАШИТЕ СЛАДКИ ИМЕНИЧКИ! ЖИВИ, ЗДРАВИ И щАСТЛИВИ!

# 56
Хайде и аз да се разпиша, докато бабата приспива бебето.. незнам тя защо си мисли, че то трябва непрекъснато да спи, ама карай, да се оправят оттатъка..
Честит имен на ден на всички Катета! Много здраве да им носи името и много късмет!   bouquet
Честита половин годинка на Цвети! Да е здрава, палава и засмяна!
За памперсите - ние от няколко месеца ползваме Happy (5-9 кг), но от известно време започнаха да пропускат нощем. Предполагам, че вече трябва да минем на следващия размер. Взех Pampers Maxi (7-18 кг), защото са по-изрязани на крачетата и предполагам са по-удобни на шаващите мушмуроци. Засега ги ползвам само нощем (че имам запаси от другите), но съм доволна - не са пропускали.
Икати, много е сладък Велизарчо с тази коса, винаги му се възхищавам по снимките. И наистина винаги е засмян!
Авигея и тя е хубавица. Много е миловидна.
Ани, Ивко много порастнал ми се видя. Чаровник голям! Как ни растат бебчовците, като гъбки след дъжд!
Аз вода за пиене не съм преварявала. Давам минерална Горна баня, обикновено ходим сами да си пълним. Така ми е казала докторката отначалото, и за бебешката Девин с розовия етикет, също ми е казала, че може да се дава.
Иги, невероятни сте и двамата с  Момчо. Страхотни снимки. А на Момчо в подписа ти винаги много му се радвам.

# 57
  • В сърцето на любимите мъже!
Руми, ние май ще дойдем по-късно, че по-принцип в 10:30 заспива моят герой и лошо няма да заспи в колата на път за там, ама това означава, че ще стигнем към 11 и нещо.

NadiaD, да ти кажа, на мен диетата не ми попречи на кърмата (аз също едва вчера дадох нещо различно от кърма), не ми е намаляла, но внимавах да пия много вода... и много е важно да не сваляш повече от 5 кила на месец, че иначе токсини преминават в кърмата.

Иночка, има и по-зле от теб по отношение на памперсите. Аз сменям сутрин, обед и вечер, т.е. 3 пъти на ден, а Момчо ака два пъти, ама така качествено, че рядко имаме непропуснал памперс. И така си ги сменям откакто се е родил, никога не се е подсичал или зачервявал, но мисля, че това си е въпрос на кожа и, ако той се е метнал на мен, нищо чудно... моята кожа е най-нечувствителната, която съм срещала...

Честито на всички Катета, да живи здрави и весели майки на пълна къща с деца...

# 58
  • София
Ако е събота, ние ще я пропуснем срещата...  #Cussing out Татито ни има пътуване до провинцията и снощи цяла вечер му мрънках да замине рано сутринта, за да се върне до вечерта и в неделя да ни закара... А сега няма как, много ни е далече от Дружба, и аз съм една "шоферка"  Embarassed, няма как да дойдем... Cry А така ми беше домъчняло за вас...

# 59
Здравейте мамчета (btw дали имаме някой татко  newsm53),
Честит имен ден мили, Катета!!!  newsm51 Аз много уважавам именните дни  (май дори повече от рожденните) – Да сте здрави и усмихнати и нека светците бдят над вас и близките ви!
Иги – браво за килата newsm10, а аз още си се търкалям.... newsm12
Пипив- честита месечинка – много да те радва! smile3525
Хайде и аз при „лошите” мами – и аз сменям памперс само ако е наакан ! И никога не му се е зачервила кожичката.
Вода преварявам – ама той така и не се научи да пие вода – все още сме на цица....освен нощем когато е сънен и го излъгвам с няколко глътки вода.
За пелените – каквито купи тате – такива – не са ми изпускали никои....та хич не съм претенциозна.
За столчето за хранене – подариха ни едно, но в тая теснотия тук – май без него ще  минем (нямам и предства каква марка е), но пък ни харизаха едно въз-старичко – дето се закача на масата – и воала – не заема много място, пък и детето е с нас на масата – като голям и важен човек – „демокрация и равенство” дето Олчето разправяше.
Аз казах ли ви, че Никола има честта да спи в 70-годишно легло?  smile3521 Голяма гордост ни е – сковано е за една семейна приятелка дето е на 70...изглежда супер сладко и всеки татко е правил разни подобрения – безир, боя, крачета, дюшече и така – много е леко и мъничко – затова скоро ще го сменяме... и съответно предаваме към следващото бебе.
Каша от елда дадох – и като и сложих малко АМ – става. Малчо си яде.
Да се отчетем за Пирогов – отидохме при Доктор Оги – от форума – и само го прегледа – каза, че всичко е наред – не е „забелена”, но ще стане от самосебеси – да не пипаме.
Тоя weekend  сме на Мальовица – та ще видим дали ще се класираме за срещата! Само да имам и 1 час време – ще дойда!
Упорито търсим бебегледачка ....та хайде пак скачам на телефоните..

Общи условия

Активация на акаунт