Честит имен ден на Катя, икати и Екатерина!
И ние днес сме ранобудни, събуди се в 4 часа, после в 7 и сега още си говори не й се спи, а отдавна не се е будила през нощта, и на мен малко ми се спи и съм си направила и аз доста силничко кафенце.
Памперси - откак се е родила сме на Памперс сега сме на 4 и съм доволна, не ни пропускат, през деня ги сменям на всяко ядене, ако сме навън пропускаме едно ядене, през нощта не го сменям.
Как сте с кашите - Ивайла не ги иска, оризовата пробвах да я смесвам с пюре пак не става, взех от елда с банан и нея не я хареса, бута лъжицата, затваря си устата, добре че започнах захранването с пюре от морков, а не с каша.
Ани аз не съм давала досега минерална вода, на преварана сме още.
икати Велизар е страхотен с тази голяма коса, а и къдрава да го нацелуваш, те всички бебоци са ни сладури да не пропусна някой.
Иги браво за килограмите, много добре изглеждаш не мога да повярвам че са 100, и аз от две седмица съм нещо като на диета, не ям хляб и тестени неща, а имам една кутия неотворени вафли и така ми се ще да си хапна едничка, а и Сиска с тези принцески с кайма, само си представям как хубаво миришат, но няма.
Тук и днес май няма да става за разходки, приятни разходки на тези които ще излизат.
да я видите сладуранката 
за рожденния ти ден, Икати! Желая ти да си здрава и обичана! 

изглеждаш много добре! Аз имам да свалям около 5 кг и си ги нося от няколко месеца. Както са се задали едни зимни празници - едно свинско
и винско
- въобще няма да мога да спазвам диета, но ще се постарая поне да не качвам
една сериозна....
на мама Титомирка и бебчето й, надявам се да се отчитат редовно!

Имам едно предложение:
, а месните ги купувам. И да питам нещо. Давам пюре от тиква, домашно, в най различни комбинации. Ама как се дава, като плодово или зеленчуково. Дали може да замести ядене? Щото нали плодовите са само за десерт?
За съжаление от там няма кой да ми прати
Но и Хамомилата не е зле.
Татито ни има пътуване до провинцията и снощи цяла вечер му мрънках да замине рано сутринта, за да се върне до вечерта и в неделя да ни закара... А сега няма как, много ни е далече от Дружба, и аз съм една "шоферка"
),
Аз много уважавам именните дни (май дори повече от рожденните) – Да сте здрави и усмихнати и нека светците бдят над вас и близките ви!
Голяма гордост ни е – сковано е за една семейна приятелка дето е на 70...изглежда супер сладко и всеки татко е правил разни подобрения – безир, боя, крачета, дюшече и така – много е леко и мъничко – затова скоро ще го сменяме... и съответно предаваме към следващото бебе.