Най - обича МАЙ-ска мама, да се гушкат с бебче двама!

• 15 070
  • 293
  •   1
Отговори
# 30
Ех, Мимозке-е-е, кво пиеш мила? Аз не случайно написах и колко кила съм (100кг точно), за да убия всякакви такива помисли, не ми личат много, но си ги нося...

В момента биричка пред компа ,а Жули виси на цица  Joy beer cheers  наздраве и на вас.
Сиска не се втелясвай за кг Sunglasses  Какво означава да го разпределят мъжа ти?Да не се местите някъде?Ако е така стискам палци да е към нашия край. Peace

# 31
Уф,опитвам се да кача снимки,но не успявам...     Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 23 ное 2006, 22:53 от ИвА_АвИ

# 32
Здравейте майчета и от нас с Емануил. Hug
Влизам да ви почерпим и да се извиним,че неможем да се отчитаме редовно.Не ми стига времето,понякога успявам да ви изчета поне.
Ние почнахме със захранването ядем каша Ванилия и ябълка и круша пасирани.От утре почваме и зел.супа.Днес бяхме на консултация,ваксината я отложихме за др.седмица,4е сме с температура:(Зъбки още нямаме.
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ!!!
МНОГО СА ХУБАВИ ВСИЧКИ БЕБЧОВЦИ И МНОГО ПОРАСНАЛИ!!!

P.S.Милото е с температура,а аз да го снимам искам

# 33
  • Varna
ikati, мерси за комплиментите.
Добре дошли на новите майчета.
за памперсите  ние сме на HUGGIES  ама тоя дето е с мечо пух на опаковката срам ме е дакажа но като една гадна мама сменям памперса само като се наакаме което последно е 4 пъти на ден се случва, но нито се зачервяваме нито подсичаме.
Сиска не се притеснявай където и да се приместите свиква се. аз съм се местила от Русия  Търново Варна Балчик  русе  Варна.
Оффф щях да забравя Честито на рожденниците и месечковчетата.
Нашето бате досега ми седя и бърника нещо във профила ми  дано не си е направил някоя шега. Laughing
Мимето78  специални комлименти от батко Томи за Дарито  много сладка ама защото е русенка   като него.

# 34
Ех, Мимозке-е-е, кво пиеш мила? Аз не случайно написах и колко кила съм (100кг точно), за да убия всякакви такива помисли, не ми личат много, но си ги нося...

В момента биричка пред компа ,а Жули виси на цица  Joy beer cheers  наздраве и на вас.
Сиска не се втелясвай за кг Sunglasses  Какво означава да го разпределят мъжа ти?Да не се местите някъде?Ако е така стискам палци да е към нашия край. Peace
Ми,а наздраве и от мен,че и аз съм пред компа с биричката....
Пък,аз викам Сиската да идват къмто нашия край,че  те сега са почти при вас.....
А,Иги наистина изглежда много добре-каде ги тия 100кила.....

Добре дошли на мама Титомирка и бебе Тихомирчо.....че днес цял ден забравям....дано да са редовни в писането...
А,за пампите-аз ползвам едни куче марка-Криси бебе или нещо такова...на 23 ст. са....или Мамия....че от тия дето много ги рекламират нещо не съм доволна...

# 35
наздраве и от мен, ето и обещаният снимков материал.

разходка в парка,
гимнастика,маминият малък Тазманиец,
голо д**е,
е така е по добре,
мен не ме е страх,ще падна от смях, та аз още нямам зъби

момичета дано не съм ви досадила, но който не му е интересно може и да не гледа.
чао, лека и неревлива нощ

# 36
  • София

Руми, их, значи, защо пак в Мола, много ни е далечко, бре! А така ни се идва....
Уф, ами като друг не поде инициативата и аз реших по старата схема да действам... Айде, тоя път тука, другия, може да се разходим при вас на чист въздух.

А филмът беше много як, умряхме от смях! препоръчвам ви го!

Иночка, видях снахата в миналата тема, пу-пу сладураната! Чак Борис /мъжът ми/ се присети да пита къде така я криете напоследък  Hug

# 37
  • Varna
 Руми, мерси. честно казано време не ми остава да кача снимки и клипчета. А днес защото съм идиот без даисках изтрих от фотоапарата всички снимки от днес. Но утре като отидем на да си езмерем килограмите на консултацията   обещавам да пратим на зетчето една чаровна усмивка.  Ама той баткото ви наглежда и проверява да не се заглеждате по други моми.

# 38
Здравейте Май-ски майчета,
Много се радвам да Ви видя в пълен състав и с много нови попълнения. То вече май аз ставам нова тук..., но се надявам да се поправя.
Да Ви кажа ние все още сме на кърма. Страшно съм доволна, че успях, въпреки недоверчивите погледи, с които ме дарявах разни хора. Имам си кърма и то като за световно. Чакам да я захраня, за да мога да се сложа най-накрая на диета, че то като си гледам снимките от изписването съм сложила килца отгоре..Иги кажи каква е диетата ти, изглеждаш страхотно....
Стела е голяма разбойница вече. Върти се напред - назад, пипа, взема, дърпа, бърка и върши всичко що и е по силите.. Станала е 7950кг и 65см. Голяма красавица, разбира се, и умница.
Бръмбарчето на мама.
Лека нощ и целувки на всички бебешори.

# 39
Да се разпиша и аз в новата темичка. Тази вечер го ударих на социални контакти вкъщи – имахме гости,но не можех да си легна без да се отчета.
 Олче, страхотна ни е темичката! Браво и на Катето с новия колаж. Само си мисля, че може би, с времето трябва да поподменяме снимките, за да са актуални. Е, това е мое скромно мнение, но и така да си остане пак ще е добре! Нали са нашите гарджета, а пък те са най-хубавите!
Първо едно  welcome на новата мама Титомирка и бебе Тихомирко.
За памперсите – аз използвам „Памперс” от самото начало и нямам никакви оплаквания. Зная, че „Дайперс” също са много добри. Все още сме на № 3 макар, че сме  7.780 кг. Сменям ги преди всяко хранене, даже всеки път мием дупето направо под чешмата. Но и през нощта не са ни пропускали /с малки изключения/.
Пастата за зъби – четох някъде, че е хубаво да започва да се мие още първото зъбче, но не съм компетентна по въпроса, защото ние още не сме се озъбили.
Столче за хранене – аз използвам от тези, които се закрепят за масата и съм много доволна. Но аз и друго не исках. Сестра ми отгледа по-голямата ми племенница с такова и много си ми харесваше, а и Гоги се чувства добре в него – така е с нас на масата. Но всеки си има своите предпочитания.
За килограмите – и аз имам да свалям доста и вече съм се амбицирала да почвам сериозно, че до сега все си търсех оправдание.  Аз и преди да забременея си имах в повечко , но съм решила да ги задмина надолу. А Иги – браво на теб. И да знаеш, че изглеждаш повече от добре и килограмите ти въобще не личат /де и моите да не личаха/.
Виф, дано всичко при вас е спокойно и Макси да е добре!
Икати, ама и той и вашият ерген е със страхотна прическа. Голям е сладур с тези букли и все усмихнат. Да го нацелуваш.
Абе, МАЙчета нацелувайте всички МАЙ-чета, че всички до едно са големи сладури!
От мен лека нощ и сладки сънища на всички!

# 40
  • Велико Търново
Честит имен ден на Катя и Ikati! newsm51Пожелавам ви,мили момичета да сте много здрави,много обичани и всичко най-хубаво.Със здрави да си носите името много,много години!

Честита месечинка на Ивайло на мама Роси Б  bigdance2  uraБургас и на Цветелина на Пипив!Желая им,да са много здрави,щастливи и да ги слушат мама и тате!

Като гледам снимките на децата,ами те толкова невинни и сладки,че ми идва ,ама да ги нацелувам всичките.Велизар на Икати с риза и пуловер,а пък с тази хубава коса,ле-ле.Гого на лони,а пък Жасмина на Таня просто е невероятна сладурана,Евка и тя,което ме напомня,че скоро не сме виждали Жули и спирам до тук,че като нищо ще забравя някой,че той мозъка ми е обратно пропорционален на височината/така,едно време ми казваше баща ми/.
Аз,на Божа от новородена и слагам пелените на Кан бебе,нямам никакви оплаквания,ама какво тестуване съм ги тествала,тя като спи по 12 часа и после още половин игра и то става ...,ама мокро бебе съм нямала.
Мимозке,ти за килограми не ми говори,че всички те знаем как добре изглеждаш Grinning.Ама,ще отслабна аз,но не се знае кога Mr. Green.
Георги е написал 7 града-В.Търново,София,Варна,Пловдив,Плевен,Бургас и Габрово.Все в един от тях трябва да се класира.Ще видим къде ще го класират,но според мен в София едва ли ще стане newsm78.
 welcome на новите мами!Да се отчитат по -често.
Да знаете,че кафето и закуската ви чакат Laughing.Принцеси с кайма и много,ама много силно кафе предлагам тази сутрин.Ето ви една снимка да видите как ми заспива сладката Божа в 21.00 сам сама. Heart Eyes
Желая ви много хубав ден,изпълнен само с усмивки и положителни емоции! Hug

Последна редакция: пт, 24 ное 2006, 06:51 от siska79

# 41
  • Varna
мерси за кафенцето, а и принцесите са вкукни. Сиска забелязвам, че ние сме от ранобудните.
[size=14pt]Честит имен ден на Катя и Ikati![/size]
Стискаме палци за класирането да е във Варна.
 днес времето май ще у хубаво - приятни разходки ви желая.

# 42
Добро утро мами!
И аз веднъж да съм от ранобудните!

Да ви питам, някой дава ли минерална вода с розовия етикет?

А ето и ние да се покажем колко сме щастливи на гърнето , а тука да си покажем и пантофите.

приятни разходки днес!

Последна редакция: пт, 24 ное 2006, 08:55 от А н и

# 43
Добро утро и от нас!Днес продължаваме с оризовата каша,че да видим какво ще излезе...

# 44
Добро утро момичета!
Честит имен ден на Катя, Cat11 и Екатерина. Дано не съм пропуснала някой. Аз да почерпя и за моя имен ден. То аз като почна да празнувам та по няколко дни ама какво да се прави, няма лошо.

Misc Baby Bottle Coffee beer Popcorn Wine Glass cook

Честита половин годинка на Цветелинка на мама Пипив.. Да е здрава, весела, усмихната и много да ви радва.                

Сиска мерси за принцесите. Стискам палци за класирането на мъжа ти /дано да е там където най-много искате/. Божа направо е минала на самообслужване.
Дано днес времето да става за разходка.
Лек и усмихнат ден от нас.

Общи условия

Активация на акаунт