Най - обича МАЙ-ска мама, да се гушкат с бебче двама!

• 15 062
  • 293
  •   1
Отговори
# 15
Да се разпиша и тук,че да не пропусна шанса да направя поредния комплимент на Олчето....Браво!Страхотни красоти...и на всички мами които помагат с идеи-било за заглавия,било за картинки.....  bouquet
Виф,като имаш възможност пиши какво стан с Макси.....Че и аз се притеснявам...че то от зъби се държи температура,но не толкова висока и не толкова дълго/а обикновено температурата е показател за възпалителен процес/
Пейзи,Иги...вие направо ме комплексирахте с тия мерки...с какво ги храните тия деца бе....
Юносче,и ние нямаме бузи...нищо ,че вече кашата я приемаме с охота......но то си е въпрос и на структура...като гледам и аз какви бузи съм отпрала....пък ям....

# 16
включвам се за да се запиша в новата суперска темичка Hug
ние все така не ядем и повръщаме всичко различно от мляко.с това хвърляне на манджа в мивката шараните в дунава ще станат китове направо ooooh!
айде цунки че димана вика Grinning

# 17
  • Варна
Бързо казвам как сме.
Температура - 37.7 в дупето, тоест нормално. Диарията взе да отшумява, след прахчето дето му дадох. И сега си изяде кашата всичката /разгеле за днеска 1 път да яде нормално количество/.
А снощи не се обадих на педито, щото в 1 през ноща, тя пък като вземе да си вдигне телефона пък..... А днес бях решила да го водя на частното педи на обяд, свекито щеше да идва и да ни закара. Ама той към 2 и нещо вече взе да сваля по малко Т и се отказах.

Моля се тази нощ да не вдигне Т пак  Praynig Иначе зъби нямааааа в устата. Какво ли беше това снощи?  newsm78

Момичета, благодара за загрижеността  Hug Много си ви обичам всичките!!!   bouquet

# 18
  • В сърцето на любимите мъже!
Хе-хе, Камбанска, ами нали писах с кво.... само с кърма... Днес вече дадох първата лъжичка "храна" - оризова безмлечна каша (собственоръчно домашно приготвена), смесена с малко кърма. Та до днес сме си били само на цицопроизводството на мама. И аз така се чудех малко... хем в началото нямах хич кърма и в Майчин дом ми казаха, че нямам достатъчно и да се откажа от кърменето, хем малкият ми мъж е вече 9 350 г и то само от мойта кърма дето уж я няма.  Sunglasses Доволна съм...

За бебеправенето, Пейзи, ами стигнахме до консенсус да е напролет. Доки каза, че основният проблем не е секциото, а голямото бебе, матката ми е била много разширена и сега се е възстановила идеално, НО ... вторите деца били по принцип по-големи, та затова да изчакам поне година между двете... та засега отлагаме малко бебето... за март, април да го почваме.... то първия път ни отне 6 месеца, та не се знае кога ще стане...

П.П. Да добавя, че ми се ще да сваля още малко килца, че тогаз да почваме... за протокола... от момента, в който влязох да раждам до сега съм свалила цели 32 кила, но имам още мнооого... в момента съм 100... ето ви и две снимки, едната е 4 дни преди да родя, а другата е преди 3 дни:

Последна редакция: чт, 23 ное 2006, 18:36 от Iggiberry

# 19
Лелеее, аз ка то Кабранска едно време си вися в старата тема...  Blush ooooh! И вобще не поглеждам, че има нова  Rolling Eyes
Много е хубава, Олче, Бравос! Страшно сладка е темата този път! То винаги е била хубава, де.. Благодаря ти за старанието, на Катето също!   bouquet  bouquet

Ние днес голямо мрънкане, лелеееее  Confused Tired Разписвам се да знам докъде съм чела и после ще пиша  Heart Eyes

# 20
  • София
Здравейте мами,
наистина голяма красаота е новата темичика, браво на дизайнерите.
Ние пак се поизгубихме, хвърлям от време на време по едно око и до там съм.
Борянка, честита половин годинка на сладинката Никол, много да е здравичка и само да ви радва. Нещо откакто е студено не можем да ги срещнем мъниците, направо с Клоян ни е домъчняло за вас.
Иначе малкия бандит добре си расте - последните 2 месеца по 500 гр., та сега е 7 500 гр. и 70 см. Много атлетични форми вадим  Grinning И с папането за сега никакъв проблем нямаме, единствено на зеленчуците се мръщи, но явно се очертава да е мръвкарче, понеже днес като опита месно пюре с пиленце и направо се заоблизва лакомника feeding.
Ох, да се оплача и на вас, че вече не знам какво да правя. В спалнята ни се е появил мухъл зад гардероба и е нещо страшно, миналата година беше същота работа. Като го видяух и очите ми ей така станаха  Shocked целият гардероб почернял отзад. Лятото правихме изолация и въпреки това тия гадини пак се появили, направо ще откача. Та по този повод сега спим в хола и го мъчим това чудо с какво ли не - прпарати, специални бои и т.н. На всичкото отгоре аз излезнах виновна "с грандоманския ми гардероб" , както се изказа скъпият ни тати и ми пили на главата нонстоп, абе изобщо не е за говорене и няма да ви занимавам повече.
Прекрасни са малките бебчовци, толкова са порастнали като ги гледам на снимките.
много  Hug на всички

# 21
Хе,хе....не съм единствения заплес....Крейзи,душко-за такива като нас трябва да въведат услуга известяване,че има нова тема/персонално и много подробно обяснено/ Laughing
Иги,то аз зная че сте само на кърма,ама каква бе тая твоята кърма,бе душата......уж диети пазиш....пък Момчо расте все едно със суперфосфат го торите... newsm78...А ,като си представих,че може второто ви бебе да е по-голямо от Момчи...и направо  #Crazy,но пък да те успокоя,по-лесно се гледат....
Виф,радвам се да сте добре тая нощ,но да ти кажа,стига си им влизала в положение на докторите....нали това им е работата.....

# 22
  • София
Здравейте и от нас! Ние бяхме без нет тия дни, а и мама е на гсти, та съвсем се изгубих от хоризонта...

Лелеее, Бубилинка, как можах днес да забравя да честитя на Ники половинката smile3555 Да ти е жива и здрава, послушана и много добре да хапва принцесата!!!
Честито и на Мая и Емануил!

Иги, и ние сме за клуба на 9 килограмовите - преди половин месец бяхме точно 9. Опитвам се оттогава нещо да въведа като твърда храна - не ще мъникът и това е! Така и не мога да реша  - да отлагам ли или да упорствам с въвеждането на твърда храна  Thinking ...

Добре дошла на новата мама и бебче Тихомирчо!

Хайде до скоро от нас, отивам да се оправям, че тая вечер за първи път от 10 месеца сме на кино  Crazy Crazy Crazy , ще гледаме БОРАТ. Чувам добри отзиви, ще докладвам после!

# 23
Гледам Олчето колкото и да се мъчи да прави универсална тема , пак е намерила поле за изява. И да ни радва с красотите си.

Добре дошли на мама Титомирка и бебе Тихомирко. За памперсите , аз ползвам Либеро. Най ми допаднаха. Столчето ни е комбинирано с люлка на Чиполино. Много си го харесвам, но въпрос на личен избор. Има и други добри модели предполагам.

Вечер слагаме Ивко в паяка за по 5 минути. Голяма радост е. Такива възторжени писъци се разнасят и като го извадим  - рев. Голяма скица е.

Отивам да го подготвям за баня!

# 24
  • София
Преди банята да допълня само: Олчето, оформлението много ми харесва! Благодаря, че си сложила и снимката на Косьо   bouquet

И друго - Софийските май-чета, хайде сериозно със срещата този път!!!
Предлагам:

НЕДЕЛЯ 26-ти, 10:30 - 11:00 ч. в Маll of Sofia. Ние ще дойдем, надявам се да се видим с много от вас  baby_neutral

# 25
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ИКАТИ!Бъди здрава и много щастлива newsm59
Честито и на сладката Никол,да е здравичка и много послушна
Руми ако може пусни ми номера си на лични,та ако идваме поне да имам връзка с теб.За този час не съм сигурна,че ще успея,но до 11,30 ще гледам да сме на линия

# 26
Иги бомба си вече,въобще не изглеждаш като такава дето трябва да сваля кг. Peace А за Момчо и кърменето браво.

# 27
  • В сърцето на любимите мъже!
Ех, Мимозке-е-е, кво пиеш мила? Аз не случайно написах и колко кила съм (100кг точно), за да убия всякакви такива помисли, не ми личат много, но си ги нося...

Руми, их, значи, защо пак в Мола, много ни е далечко, бре! А така ни се идва....

# 28
  • Велико Търново
bdbaloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni bdbaloniЧестит Рожден Ден,Икати!Желая ти да си много здрава,щастлива и всичко ,което пожелаеш да ти се сбъдне!Весел празник!

Олче,за пореден път си невероятна!Благодаря ти!  love001 newsm51

Честита половин годинка на Никол,Емануил,Мая и Момчил!Да растат много здрави и щастливи деца! newsm18  bigdance2

Виф,дано Макси тази нощ да е спокоен и да не вдига температура Praynig.Цункай го сладуркото то мен.

Иги,браво на теб бе момиче newsm10.Изглеждаш невероятно Hug.Ще трябва да взема светъл пример от теб,защото без проблем мога да стана сервитьорка,г..а ми ще служи за табла.

Наде,сватьо моя големи красоти за най-големия сладур си накупила.Със здраве да си ги носи. Simple SmileДа го нацелуваш от мен и Божа!

За захранването както знаете,аз съм баш до под кривата круша Mr. Green.Утре ще захраня с "домашно"приготвено картофено пюре-нищо не ми е направило детето да го тормозя с моите гозби,ама няма как,поне ще пробваме Heart Eyes.Днес дадох 75 мл.каша,но утре мисля да заместя кърменето в 14.00.

Аз,днес като една видна "уличница" като излязох в 10.30 се прибрах чак към 16.00.Ама тя Божа няма на гората да се метне и само като си види якето и почва едно хилене,а като стигнем до входната врата направо не е истина какво радост е.Моя благоверен вчера беше в София да си подава документите и сега с нетърпение чакам да видя за кой град са го класирали,ама където и да е има най-малко по две мами.Както обичам да казвам форума е голяма работа.Айде пак се улях,ама се спирам.

Спокойна нощ на всички!

# 29
Специални благодарности на Олчто и всички помагачи в новата тема.   Hands Clap Hands Clap  Hands Clap  Hands Clap Hands Clap  Hands ClapНаправо ме разтапя. newsm74
Добре дошли на новите мами и бебоци.
Сега вече по прочела да си кажа и аз приказката.
Снимките на малките сладури са прекрасни Божа на мама Сиска 79, Бетинка с тез красиви сини очички, Жасминка колко е щастлива на гърнето /направо като голямо момиче/, а Максим на мама Виф е страхотен /и как само си го казала “аз имам 2 косъма стърчащи!!!” – направо да падне човек от смях. Хубаво е че сте свалили температурата хайде дано всичко е ок.  Тортите на Мони и на Димана са много красиви и вкусни ммммммммммм.          /Охххх имам си помощник и едвам чета и пиша  е то аз пиша, а той трие или дописва ……. Нямам думи/.
И Нели на мама Каля и Даринка на Мимето 78 как позират като манекенки. Йонака направо ме хвърли в музиката Laughing, все едно пали колата и тръгва само дето педалите са някъде далеч, но на кой му пука. И снимката с люлката много ме кефи, колко е щастлива само. Вики така съм се смяла със заспалия Мони, Joy как не те е срам да оставиш моя приятел така да заспи. Добре, че си имаш помощница нацелувай ги от мен  Kiss.  Деси, като гледам Жорко като шеф е застанал в този стол, много му отива на детето . Анни, направо ни разбивате сърцето с тези снимки на Евка специално я целуни   Kissот нас и дано Иван на Имар да не ревнува много. Лони13 то Жорко е голям пънкар с тази прически .И Момчо на мама Иги какви са му сладки бузките само за целувки, а и ти къде ги виждаш тези кила където трябва да ги сваляш.
Лусмар, относно тактичните роднини аз нали съм зла та направо ги режа. Щом се отнася до детето ставам вам  af даже паля afwitch
Юносче, стискам палци всичко да е наред с пишата на Никола. Кажи всичко ли е ок. И аз съм решила да ходя на доктор пишколог за да видим дали всичко е наред.
Титомирка аз ползвам и Либеро и Пампер. Относно Памперса май си зависи на каква партида попаднеш /в началото от малките моя се обриваше и му пускаха/. От последния бях доволно, но по принцип Либерото по ми харесват никога не са му пропускали, а и цената им е горе  долу еднаква около 0,38 до 0,40 ст. Наде 77 – по 0,24 ст. бяха малките размери. Като чета май всичко си е много индивидуално и си зависи от детето. Страхотни са ви покупките /шапката и рошавият космонавт/,  а за манекена просто нямам думи голям сладур.
Мими, кажи как ги свали тези килограми, че и аз още се търкалям и вече ме е срам badscale.
Имарче ако ще ходиш на срещата в неделя мога да мина да ви взема с колата /дано да не ми мине котка път/. Много ми е домъчняло и искам да се видим.
Кабранска много ти мерси за розата, трогна ме мила Kissing Heart.

Аз нали си счупих един зъб, т.е. онази сутрин мйто милото муж ми донесе закуската в леглото и прас малко парченце се отчупи. Днес пак ми носи закуската в леглото и го питам и друго зъбче ли искаш да счупя smile3508…. Та си бях записала час за зъболекар без да се усетя за днес после ще  приложа и снимков материал.

Леле, че стана дълго, ама ще прощавате.

Общи условия

Активация на акаунт