Има ли нещо интересно - бебешко в НДК?Така си е, много добре си изкарахме, жалко че не можем по-често да се срещаме всички, особено през седмицата. Сега докато къпехме Никол и си мислих за тези вашите "кваратални" бисери (някой да не се засегне) - нещо не мога да им схвана логиката, ако кърмата е като саламура, кое е сиренето
Иначе в НДК нямаше нещо особенно, бебешките щандове са няколко, но зависи какво търсиш. Нещо последните изложения вече са доста не впечатляващи, по магазините има по-хубави неща, пък и цените на изложението не са ниски.
Честито зъбче на Жулито и Стеф!
Ние още нямаме зъбче, но по въпроса за купуване на нещо бяло - все си мисля, че за първото зъбче трябва да е нещо като сувернирче, което да остане за спомен - може би някакво слонче от слонова кост или някаква такава фигурка със символика.
Аз гласувам за тема № 1.
Сиска, честито назначение на мъжа ти!!!
А партито на Божа . много ме изкефи
толкова малки купонджии..... страхотни са.Днес дадох жълтък, дано да няма реакция... Някой имал ли е проблем и в какво се изразяваше?
За това не ги харесвам тези проходилки, освен ако не си обезопасил целия апартамент, но при нас е почти невъзможно.
Жълтъка е голям алерген и може да причини алергична реакция - при хранителна алергия симтомите са обриви по кожата, зачервявания и т.н. Ние за сега няма да даваме, първо трябва да въведем месните пюрета и чак тогава жълтъка (по съвет на педи).
Лека и спяща нощ на всички бурбончета!
.

morning
,че като се наспи Божидара,ще правя неуспешни опити за събиране на урина
в резултат на небивала до сега нощна "фиеста"...
, памперса му беше пропуснал, докато го преобуя и още толкова се разсъни... Оттам едно диво пищене, викане, въртене - нито в нашето легло иска, нито на цица, в неговото прави някакви диви акробатики, завира се под обиколника целия, или му яде връзките...
Дано не се повтаря, че съм на крак от 12 до 4.30 сутринта

) ще ми идва на гости, затова докато Велизар спи и съм свободна ще пусна новата темичка, да не ни заключат тази.
изобщо не знам какво да правим с този мухъл, навсякъде се появява.....