Най - обича МАЙ-ска мама, да се гушкат с бебче двама!

• 15 069
  • 293
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна
Честито на месечковците! Да са весели, здрави и щастливи! Много вкусотийки са предложили мамчетата, добре, че са виртуални, иначе ставам  Animal Pig
Духи-пухи, честита Ви половин годинка. Много е пораснал Тони  Simple Smile Да е здрав и все така сладък
Звездолина, честита награда
 welcome на мама Тигърчето и бебе Дани  smile3525

ох, ревем яко...време е за цицките на мама

# 271
  • Плевен
Добър ви ден (или май е вечер вече)
ЧЕСТИТО НА МЕСЕЧКОВЦИТЕ !
Ол4е твойте комшийки отново са за номинация.....най- .... всеки както си го представи...
Данистеф  честито ви второ зъбче , открадвам си хубавата идея за отпечатъците и аз   bouquet
Днес в гадния мъглив ден с една мама, с която раждахме заедно, си направихме едно гости и вижте нейния ерген какви ги върши
 А в началото се държа ето така, като си спомня че когато ги родихме ( Траяна е с 20 мин. по-голяма) и ги бяха сложили под лампата един до друг, тя щеше да го изяде - веднага имаше набези към неговата пелена, а сега виж как са се променили нещата. После мадамите били по-настъпателни....
КОЛЕДА наближаваааааааааа.......   madnoel

# 272
http://foto.bg/data/546/medium/PA180063.JPG[/b]Честит празник на Мая на Риен.Да ти е жива и здрава и само да те радва.Честито и на другите месечинки

# 273
# 274
Ехо,прибрах се....дано сте си починали два дни от мен...че сега като ви почна с дългите писания... Mr. Green...........От обед съм виснала във форума, и се опитвам да поизчета и наваксам с темите...ама нещо ми се "лигави" /обаче аз нали съм голяма специалистка компютърна-та нещо не мога да вдяна-от компа ли е,от доставчика ли,от сървърите ли??? Thinking-щото и снимка.бг от снощи ми прови проблем и не мога да си кача снимките от турнето...... Cry/
Иначе,да се похваля прекарахме си страпотно  по време на пътуването....въпреки ужасното,мокро и мъгливо време....видяхме се със много мами/но повечето са от юнските/-и съм очарована/на живо са още по-сладки отколкото във виртуалното пространство/...Искам само да кажа,че списващите тук Ани и Сиска са толкова симпатични и така не ми се тръгваше от срещите с тях..ама нямаше начин..А Ивко и Божа са същи ангелчета....едни такива русички,пухкавки....само да ми паднат така ще ги намчачкам,ама  тъкмо ще имам повод пак да ги наобиколя....
Сега,понееж от одеве хиляда пъти ставам,че то не бяха гостенки,то не бяха наакани памперси...и гладни татковци....после живот и здраве ще пиша пак/знаете-след полунощ/ и дано успея най-накрая и снимките да кача...

# 275
Здравейте МАЙ-ски мами и сладки беборани!

ЧЕСТИТО НА МЕСЕЧКОВЦИТЕ! Много здраве,яко папане, пълни пампи, веселби и много игри!
  bouquet

Много са сладки тези МАЙ-ски бебоци ............ страхотни са - и Венци, Елизабет, Марти (какъв е малък разбойник - много ми хареса), Траянка-хубаванка ...... и да не  пропусна някой. На всички  Hug!

Вчера с мама Руми и Юнос си направихме мини-квартнална срещичка в МОЛ-а, а днес се разходихме до изложението в НДК - изкарахме си чудесно, разтоварихме, а и едно такова празнично настроение, коледно ....... много обичам празниците, подаръците, украсата, настроението. А и малките беборанки вече се забавляват по между си, много са сладки!

Днес направих пюре от сладък картоф (батат) и тиква. Това чудо - батат, на вкус е много странно - аз го определям между морков, тиква и незнам още какво, а бе с две думи - няма нищо общо с нашия картоф, даже и на цвят. Освен това добавих към пюрето и няколко капки чист зехтин - резултата  Heart Eyes  - за отрицателно време Никол изяде цялото бурканче (за първи път такъв апетит към зеленчуково пюро). И аз съм много доволна и горда!!!

kambanska , добре дошла и чакаме с нетърпение твоя "форумски пътепис" - от снимките си личи, че сте си изкарали чудесно и бебоците са супер доволни!

Викат ме .............

Лека вечер и  Hug по малките дупаранки!

# 276
Имаме си зъбчееееееееееее newsm47  и второто напира.
Черпането от нас   cook beer Wine Glass
Реве детето и аз току що изкупих аптеката Rolling Eyes

# 277
  • София
Честити зъбчета на Жулката и Стеф! Да си гризкат с кеф пържолки  Mr. Green малките душички! Heart Eyes
Мами на озъбили се бебешори, какво беличко купихте според тази т. нар. "традиция"?  newsm78 Аз на Велизар му купих какво ли не, ама не и нещо бяло, откакто проимахме зъбета...  Embarassed Дайте идеи! Praynig
Бубилинка, благородно ти завиждам, че се виждаш с форумски мами, като Руми и юнос-чето, а не си подложена на словесни атаки, като мен тук, в квартала.  Sick Има ли нещо интересно - бебешко в НДК?
Кабранска, добре завърнала се! Липсваше осезаемо тук! Heart Eyes Чакаме подробен отчет! А кога ще наминеш към София? Flutter

И накрая давайте предложение за заглавие на новата темичка, че тази върви към финал:1. Лудуват вкъщи МАЙските деца, очакват своята първа среща със снега (Daniele)
2. Подарък Дядо Коледа ще донесе на Май-ското хлапе (Анна)
3. Прави МАЙ-ската дружина пакости за четирима (Daniele)
4. На крачетата стои си вече МАЙското ни буболече (didi_r)
5. Лази, сяда и пристъпва вече, МАЙ-ското човече! (kalia)

Спокойна нощ с малките душички и да не се будят (много... Mr. Green)!

# 278
гласувам за №1

# 279
  • София
Номер 1

# 280
  • Велико Търново
Честито зъбче на Жулито!Всичките да са и здрави и бели! Stuck Out Tongue

Аз,съм за темата на Анна! Peace

И сега е ред да благодаря на всички мами от сърце,които стискаха палци за Георги.От 15.02.2007 е назначен за административен съдия в Търново.Черпя - Misc Baby Bottle  party023 beer beer3 beer2 cheers Drunk Wine Glass newsm60 eat Popcorn morning

Снимки от партито на Божа!
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=80852

Това е от мен!Спокойна нощ!

# 281
Здравейтеее!
Бабъл, да не би Румчо да го мързи да суче. Пробвай една вечер с АМ, но ако няма разлика по добре продължи да си го кърмиш.

Добре дошли на мама Диана и бебе Дани.
Честити 6 месеца на Анна.
Честито зъбче на Жули.

Мимозка е съботната програма ще сме ние.  Mr. Green Много се радвам. Олче, Ивко наистина е русичък. Много ме зарадва като каза че си ни разгледала всички снимки.  Heart Eyes

Ауууу, Лусмар, какви работи виждат очите ми. Тя Траянка кротко го раздава, но като гледам кавалера хич не си поплюва. Много култови са тези снимки. като порасне ще има да има се радва. Сиска , а при вас партито си представям каква веселба е била, Четири бебета на куп. Та значи , си оставате в Търново. Да не ме е яд, че вариант при мен да дойдете нямаше.  Wink

Аз гласувам за тема номер 1.

Нямам търпение да видя снимките от турнето на Кабранска. След като гушнах вчера Ивчо и вече ме е обзело едно желание да си имам бебе. Понеже той е по мъничък и го почувствах като бебче. И така му се зарадвах че то милото се разплака. Иван вчера беше много щастлив след срещата. като си тръгнахме попя в количката и заспа.

Лека нощ!  Hug

# 282
Аз като не се отчитах редовно преди, че последно време и по два пъти на ден. Ама, то форума голяма краста. Моя мъж и той вече роптае, че все на компютъра седя. Аз му отговарям подобаващо: „Мъжо, аз като тебе – без едно мога, но с едно не мога.”   beer beer beer beer beer beer beer beer
Иначе днес си миткахме доста дълго навън. Направихме стабилна разходка, даже пюрето и кисела ги ядохме навън. Но времето позволяваше Nature Sunny и решихме да се възползваме максимално.
Олче, ти направо изтрепа рибата в океана с твоите съседки. Ще ме уморят тези жени с техните лафове и бисери. Направо не ти завиждам. Ама, като цяло май навсякъде ситуацията е такава. Отвсякъде те залива простотия и вече си мислиш, че говориш на някакъв странен език и нещо не те разбират  Tired Face. Добре, че тук поне има с кого да си обмениш някоя свястна приказка .
А за коледните подаръци още не съм мислила въобще, а и още не ми се мисли, че тази година ще ми дойде нагорно. Има още време да ги измъдрим.
Честито първо зъбче на Жули и второ на Стеф!
Добре дошла и на Кабранска, заредена с нова енергия и впечатления. Определено се усещаше липсата ти във форума. Разказвай, чакаме и снимков материал, въпреки, че вече видяхме малко. Сиска и Ани толкова ви похвалиха, че чакам с нетърпение да минете и през нашия град.
Сиска, вижда се - изкарали сте си повече от весело. Най-много се изкефих на снимката на четирите бебока наредени като сардинки. Да ги изядеш сладурите.
Лусмар, при вас пък голям екшън паднало. Пазете си момата, хубавата.
Пу-пу. Големи сладури тези бебоци.

Между другото аз гласувам за тема № 1. Не че другите не ми харесват, ама така като гледам докато дойде Коледа ще изпишем поне още една тема. А за другите предложения, ако и другите бебоци са като нас: със самостоятелното  изправяне на крачета – ние сме до никъде, пълзенето – една напред и две назад. Голям сме цирк!

Честито назначение на съпруга на Сиска. Дано да е това, което искаше!

А ето и малко филмов материал от нас:
Кой казва,че детето не яде зеленчуци?!
Една напред, две назад.

Лека нощ на бебоците и да спят мноооооооооого, много!

Последна редакция: чт, 30 ное 2006, 22:41 от lony_13

# 283
  • Плевен
Аз съм за първото предложение  Peace

# 284
Здравейте мами!
Първо да честитя на всички, които празнуват и са празнували скоро... и да почерпя...
Днес Марти става на 7 месеца!
 party023  Wine Glass  cook  Popcorn  cheers

Не мога да изчета всичко - нали съм една работна и не мога да смогна...
Нямаме и ние още зъбки  Sad - ама точим лиги и ги чакаме!
Ядем пюренца в захлас - в зеленчуковото и аз слагам зехтин - по-вкусно изглежда. Кърмя само сутрин- около 5-6 часа.
Имаме проходилка-много се кефи Марти, обикаля навсякъде и Пипа всичко - Ужас!
Днес дадох жълтък, дано да няма реакция... Някой имал ли е проблем и в какво се изразяваше?

Сиска честито за новата длъжност на мъжа ти!!! А снимките от партито на Божа са страхотни! /особено съблазнителна ми се стори тортата/

Заглавията ми харесват всичките, ама най много за подаръка и Дядо Коледа - №2

Още не сме купили подарък, но от 2 дни купувам гирлянди и играчи за елхата - утре ще я подредя... Винаги много се вълнувам...
! Сетих се да ви предупредя нещо - купих лампички за елхата от КОМО - струват 15 лв. и се оказа, че са за нисковолтажен ток- някакви китайски- много се ядосах - никъде не пишеше. Мъжа ми само ме успокоява, че ще направи трансофматор и пак ще ги ползваме, но аз не обичам така и сега ще ми се забавят лампичките  Mr. Green Тези от КОМО ми иде да ги  #2gunfire  - защо не предупреждават и толкова скъпи  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Олекна ми...

Добре дошли на новите мами!!!

Да спинкат цяла нощ бебоците - лека и мека!!!

Общи условия

Активация на акаунт