Най - обича МАЙ-ска мама, да се гушкат с бебче двама!

• 15 048
  • 293
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Е това със саламурата  Rolling Eyes обра всички награди за БИСЕР на годината,пускай го бързо в кърмаческия  Joy

Мимозке, такава е "суровата действителност" в ж.к."Дружба"-1 - гр.София! hahaha Факт!  Mr. Green
Сиска, никакви ветрове (и хали) не ти правя, нито четки или баданарки.  Laughing Наистина ми харесваш, как изглеждаш, а аз съм такъв човек, че като изпитвам някакви положителни чувства и емоции и държа да си ги кажа.  Blush Може би същото важи донякъде и за отрицателните... Embarassed
Честито на месечковците, да са живи и здрави малките човечета!!! Heart Eyes

# 256
     Добър ден и от нас!

Честито на днешните ни месечинки, много да слушкат и радват мама и тати!

Честита награда на Венци, голям сладур е на снимката!

welcome на новата мама, ще ти хареса при нас!

Лони и мен често ме спохожда по някой депресивен ден имам чувството, че съм на края на силите си! Друг ден пък съм много весела и така, шантава работа. Но това недоспиване много ме мъчи. Преди поне от 20 до 24.00 спеше, а сега плаче в девет иска да го гушкам, после в 22 иска да яде, сладващото е в един и после към три, но тогава вече давам чай и се кърмим около 5.

И без да искам го научих да спи при мен. Като го кърмех нощем и заспивах преди той да се е напапал и като се събудя дошло следващото хранене и така. Чувствах се много гузно от този факт, сега вече не ми пука, само мир и спокойствие да има. Знам, че Катя и Кабранска спят с дечицата си, има ли и други?  Приспиваме се, като го прегърна, ако е кисел и пруморен иска още по здраво да е прегърнат! И денем спи по малко по половин час рядко час.
   Но сега нещо неще да си играе в креватчето, следват едни драми, рев, сълзи, ама и аз инат, пък да видим.

Олче,ама твоите съседки направо ме разбиват. Само ще завиждат, че не кърмят или просто са не в час тотално. До коклкото знам и по старата школа попарата се въвежда около 6-7 месец или греша?
  Наде, дано се разминете само с уплаха, ама големи пъргавелници!
  Лек и усмихнат ден newsm47

# 257
  • София
Аз се притеснявах, че много до късно спа, а той разбойника се е събудил отдавна и не се обажда и вижте как го намерих   Mr. Green и да уточня: тази пижама си има и ританки, спим в другия край на леглото с главата на другата страна, това руло с хартия седи "скрито" зад мечето в ъгъла  над главата му Mr. Green и тези дрехи под него ги бях преметнала върху повивалника в дясно  Mr. Green Mr. Green Много ми е чудно дали е успял да не наяде с хяртия  Mr. Green

# 258
paizy, и аз спя с Тони на спалнята  Sunglasses От как се е родил сме така и не съм се и опитвала да го слагам в негово легло.. Много ми е по-спокойно и спим по-дълго така и двамата. Понякога се буди 2-3 пъти само, понякога 20  Crazy Ама съм свикнала вече и не ми прави никакво впечетление  Wink

# 259

Да по4ерпя за празника благодаря на вси4ки за пожеланията  bouquet

Целувки и слециални благодарности на Ол4ето за страницата  bouquet

# 260
Здравейте и от нас, мили МАЙчета и сладки бебоци Simple Smile
Ние имаме второ зъбче Simple Smile, най- сетне Simple Smile
Бяхме на ваксина и да се похвалим с мерки и теглилки- 8400 гр и 74 см Simple Smile Не мога и аз да събера урина, дайте съвет на неуката мен!
А сега след ваксината сме с течащ нос и кихаме доста. Чудя се дали да я водя на лекар, една приятелка ми каза, че е нормално да е така след ваксина, ама знам ли- свито ми е сърчицето  майчино Sad
Bubble, ние сме на АМ и доколкото си спомням и вие имате проблеми със запека, затова НЕ препоръчвам НАН, по- скоро ХИП2 или Нутрилон2. Това е добре и за нашето запекливо дупе Simple Smile
Иначе с тези зъби се измъчихме и двете- ставане в 5.00 сутринта и сме готови за игра- но аз реших, че в 7.30 вече искам да полегна и я зарязах  Embarassed Embarassed Embarassed да гледа анимация и си полегнах до нея- вижте как я намерих след 10 минутната ми дрямка  Embarassed

А така се забавляваме вече, че другите игри не са ни много забавни:
,
но не пропускаме да гледаме в апарата като ни снимат  Laughing
Това е засега Simple Smile
Лек и усмихнат ден на всички  Hug
П.П Честито на всички месечинки Да са все така сладки и палави  Heart Eyes... И леко зъбеникнене на всички

# 261
DaniStef голяма ти е красавица... пу пу Heart Eyes
Честито на месечничетата!  bouquet

# 262
Аз ви казах, като гледам снимки и клипчета (не че са си наши, ама...) - МАЙските бебоци са си най-най.
Да ви споделя моите идеи за коледни подаръци от Стеф за бабите и дядовците- тукашните и тези в чужбина:
купих бяла глина и "откраднах" идейки от тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=125082.0
Стискайте палци да стане, ако стане ще пусна снимчици Simple Smile

# 263
Лелееееееееееее имам да наваксвам яко
Честито на месечковците празнуващи днес
Честито и на Андреевците

Ако някой си търси раница за носене на бебе....има в Малечко
Пуснала съм тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=146396.new#new

Ето и раницата....

Сега отивам да наваксам с четенето..
после ще пиша

Последна редакция: чт, 30 ное 2006, 14:37 от BgViki

# 264
Та сега дойде ред да наваксам и с писането Simple Smile

Добре Дошла на новата мама в нашия отбор.
Честити нови зъбчета на всички....благородно ви завиждаме....при нас има само лигопад Grinning ....та търся неопренови бодита
Надявам се обяче скоро да пробият.....защото отказваме да ядем с лъжица.....ама  и Габи беше така....а първото изникна на 1 година 1 месец без един ден....та само се надявам....
За празниците....на децата.....(предимно Габи) съм и организирала волна програма.....на 19-ти е с люлинките на бебешко парти, на 23-ти е с форумските дребосъчета на купон с Дядо коледа (има тема в Нашите деца) на 24-ти ще ходим на Свет при техните....въпреки че се надявах да ми се размине....после мама има свободна от деца вечер на 29-ти на общофорумски купон, а Нова Година ще сме си вкъщи семейно Simple Smile ....

Подаръците .....за Мони....светещ и пеещ пумпал от Марсел
                          за Габи.....кукленска кошара като на Мони за да има къде да спи Мечо....
                          за мама......раница за бебе
                          за тате .......сметката за тока Grinning
Мони е гладен.....после ще допиша

# 265
Олче, ти си била голям кибритлия!  Simple Smile На мен думите на Риен не ми звучаха грубо или заядливо. Пък и всички оценяваме колко време и сили отдаваш на този форум, в резултат на което първата страничка винаги ни кара да се радваме и ахкаме.  smile3525

newsm10 smile3521 тъкмо прочетох постинга на олчето и си викам: "Въй,Въй,Въй ...какво казах сега!".  newsm09 Сигурно поради ранния час на постингите и недоспиването изказвам констатации с неподходящата "интонация".Олче,  ако ще се заяждам защо ще завършвам с " в което няма нищо лошо" и букет/ който не е излязъл де/. И все пак!- не подлагам на анализ думите ти, а се опитвам да публикувам отговор във форум, нали всички това правим smile3503 newsm53 smile3502

Сега след като изгладихме недоразуменията, надявам се мога да продължа да пиша-  newsm47
Благодаря за пожеланията към месечинките,където се вписваме ние, тъпкано да ви се връщат!
Малко съм разочарована от моя мъж понеже обеща да осигури торта, а сутринта нямаше, може би като се събуди следобед ще донесе ина4е  smile3527
Дали наистина от зъбоникненето има смущения в съня? много спи това дете тези дни!или е от хамомилата също? То вярно,че изяде половин бурканче пюре/ картофи с моркови и биотелешко/ и една доза каша.Иначе любимото й е/ банан на алете,  и праскова с маракуя на бебевита.праскова, круша също харесва , но я боли корема след като яде, понеже много ябълки тикат в пюретата,ние нали имаме алергия към ябълките, а още е много малка да й правя бурканчетата сама/не че имам желание / пък и ще има големи частици....
за нощното будене - пробвайте с вода и гушкане.Щом при моята ламя има резултат и при вашите ще има вярвам.няма да спите една седмица, но след това ще си спите 7 -8 часа.Моя педиатър каза:"след 6тия месец децата могат  и трябва   да издържат 11 4аса без хранене и да преминат от режим на няколко дрямки към продължителна пълноценна по4ивка през нощта, ако сега не я оту4иш от нощното шише, отива до 2-3 годинки така..ти избираш!" Надявам се не ви плаша...Иначе аз снощи не издържах и дадох да яде в 4.45 вместо в 5.30-6.но тя пропусна цели две хранения, зна4и наистина е била гладна!
ина4е заспива при мен, премествам я в нейнотот легло в спален чувал, че се отвива / а спи само по боди и са и лед краката и ръцете/,после сутринта след млякото в 6 , спим до 9 заедно пак.Така като се събуди по4ва да ме дърпа или за косата, да ми бърка из о4ите, или ако съм й обърнала гръб, да ме дърпа за пижамата. спане с бебето след 6тия месец също не се препоръ4ва, но тук засега нямам напредък кой знае какъв!
Лек ден!

# 266
Дея на 6 месецаДа почерпим всички днес мамината принцеса става на 6 месеца.
Благодарим за пожеланията!
 Поздрави на всички бебоци newsm68 празнуващи днес!

# 267
  • София
newsm10 smile3521 тъкмо прочетох постинга на олчето и си викам: "Въй,Въй,Въй ...какво казах сега!".  newsm09 Сигурно поради ранния час на постингите и недоспиването изказвам констатации с неподходящата "интонация".Олче,  ако ще се заяждам защо ще завършвам с " в което няма нищо лошо" и букет/ който не е излязъл де/. И все пак!- не подлагам на анализ думите ти, а се опитвам да публикувам отговор във форум, нали всички това правим smile3503 newsm53 smile3502

Ами, просто ми прозвуча много остро това, че "някой хора пращат снимки на лични, а отговор няма", защото мисля, че съвестта ми е чиста пред всички, които са ме помолили да им намаля и сложа снимки пред имената на бебчетата, изключение не правиш и ти, а ако си имала предвид пъзела, той не е мое дело да не се повтарям..
Не целя остър тон, нито съм кибритлийка  Laughing, но не ми харесва това, някой да си прави грешни изводи от написаното от мен (което както винаги е било продиктувано от най - добри чувства към всяка една от вас. Hug). Това е.  Peace

# 268
Момичета...недейте така
КОЛЕДА ИДВА......вместо да е весело....
Махнете с ръка и давайте нататък

ol4eto ..rien.....  newsm51

# 269
  • В сърцето на любимите мъже!
Олче, абе тия твоите комшийки къде са ги събирали?
Това със саламурата е просто... ами.. не знам какво да кажа...

Общи условия

Активация на акаунт