Симби, радвам се ,че всичко се е оправило.Ние имахме повръщателен период и продължава да изкарва съдържанието на стомахчето, но вече не на фонтан.Просто ми се лакоми бебето и се получават чудеса след това.
Ойнос,не се кахъри за водата, мая не искаше да куса, като пиеше и плюеше.сега не мога да и измъкна шишето. твоята педка много зле горката, но ти си прави каквото си знаеш
Анна, браво за спането! мая е заспала тази вечер рано, рано,нали татко й спи преди нощна смяна и се приспиват безпроблемно двамата, пропусна си яденето на каша и ще ми се събуди рано, рано , но ще разбере това дете , че преди 5,30 никакво мляко не давам!!!

А?н?и априлките са пуснали анкетата за бандите и по тези при4ини фигурират.Освен това имат наглостта да апелират във всяка тема и тотално ме нервират.
Денз и аз нямам планове за коледа,ще сме в нас,ще дойде родата/общо 30 души/ повече екшън май не ми трябва.
Виф, камомила се разрежда 5 броя във 120 мл. и моите са 9ка, сини, не бой се!
Лусмар, моля моля, патешкото ходене сме го открили преди 3 месеца,даже с елементи на пролазване..тип пехотинска стъпка
и накрая Ол4ето- струва ти се само, 4е едни си пишете, тук пишат много мами,някой даже пишат на ли4ни и молят за промяна на заглавна страница без отговор, просто ти харесва стила на няколко мами, които следиш. В което няма нищо лошо...

Вчера се схванах, отивам да се лекувам с възглавничка за микровълнова,че моя звяр не може да спи толкова много
Не вярвам!!!май ще дежуря тази нощ и то заради тъпите нощни смени на мъжа ми.и понеже вече е след полунощ ви черпя виртуално/ по-късно и със снимков материал/
). Аз упорствам и цица не давам винаги, само когато наистина би могло да е гладна. Ох, вече май взех да свиквам 
, но аз и чай ще сервирам, за такива като мен дето не пият кафе 
Вече не мога да си обясня какви са причините, как може едни бебета да спят цяла нощ, а ние по на 2 часа 

/само дето нашият не мога да го хвана за тая дейност
, ще се радвам да комуникирам с вас!
Аз рядко ги купувам тия списания,но винаги като си взема гледам за познато бебче.
Вече съм го оставяла на майка ми за три дена 

А косицата русичка ли му е? 
) Сам си изгради навика да спинка повече на обяд, след като хуубаво си похапне пюре, слагам го в креватчето му и след 10 мин. е отнесъл. Вчера спа 2 часа така! 
Благодаря Ви!
на новата мама!Тук ще ти хареса много!