Най - обича МАЙ-ска мама, да се гушкат с бебче двама!

• 15 060
  • 293
  •   1
Отговори
# 225
Добро утро и от мен!
Гледам, че при нас мъглата се е вдигнала и май ще скитосваме навън. Ох, такава сънливост ме е налегнала, че имам чувството, че съм болна. Една такава съм меланхолична. Само да подуша възглавница и на секундата съм заспала smile3524. Не мога да се стегна, чак нервно ми става и глава ме боли. Май ще трябва да вземам малко витамини, че тези в натурален вид явно не ми достигат.
Симби, Гоги също ми е повръщал много пъти на фонтан. Единия път имах чувството, че е върнал всичко, което е изял и даже се чудех дали да не го нахраня отново. По същия начин беше много уплашен, ама и как няма да е като звука беше ужасяващ. В такъв случай в книгите на Спок пише, че колкото и голямо да ни се стори количеството, то все пак не е. И, ако скоро е яло бебчето да не го храним отново, а когато му дойде време за следващото хранене. Вече, ако повръщанията зачестят, тогава да се обърнем към лекар. Дано всичко да спре до тези две повръщания и малката да е добре. А иначе и ние, откакто сме се родили все си повръщаме по малко. Педката каза, че някои деца се раждат с ненапълно затворен отвор между стомаха и дебелото черво, което до годинката се оправя. Дано да е така, че и ние като Румчо на Бъбъл си имаме колекция от доста стабилни петна по дрешките.
Симби, щях да забравя – честит ти нов монитор!
Дано и Никола на Юнос да е добре и да смъкне температурата.
Ето от нас малко филмов материал /дано да се гледа/:
Тук как Гоги се завива с пердето ми.
Тук как заспа бързо, бързо снощи.
Честито на месечинките: Божидара, Мартин, Станислав и Саманта! Мама и тате много да ги слушкат и обичкат!

# 226
  • Пловдив
Честито на всички месечковци - да са здравички и да папкат много!

Вчера цял ден нямахме нет и не можах да се похваля с новите ни мерки  Mr. Green Mr. Green
7600 (+900 гр) и 66 см (+3 см) и хемоглобин 126  bowuu И това от най-дребното бебе в нашата банда  Party
Гледам, че обсъждате празниците
На Коледа сме в Пазарджик с родата на мъжо, а на НГ ще сме в Гастро центъра в Пловдив и смятам да оставя Калина да се гледат с майка ми и приятеля й в къщи  Whistling
Сега съм се захванала да ровя къде да направя уикенд-изненада на мъжо през януари, че има РД  newsm78 Май ще се спра на Копривщица - не сме ходили там...
Обаче отсега се притеснявам как ще се справят майка ми и сестра ми...  Confused

# 227
  • Плевен
ЧЕСТИТА ПОЛОВИН ГОДИНКА НА БИЖИДАРА И САМАНТА И СЕДМИ МЕСЕЦ НА МАРТИ И СТАНИСЛАВ ! ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И ПАЛАВИ ЗА РАДОСТ НА МАМА И ТАТИ!  Party Time  party006 baloni
Анна какво е това спане от вас бе мила-то за теб няма лошо,ама добре ли е детенце-при нас такова нещо не се случва и в най-поспаливите дни
АННА благородно ти завиждам, дано е все така спокойна малката спяща красавица  4470 Мойта щерка тази нощ между 00 и 3,30 се събужда през 20-30 мин. докога ще е така....аз съм вече  af #Milti afwitch Добре, че по някакъв начин се успокоява сутрин та след 3,30 спа до около 6.15 , а след това заспа към 7-7,30 и спа до към 10 та да поспя и аз. Bubble79 и вие сте май от нашия отбор  Mr. Green
Смайли и Траяна така е захитряла, само случайно да ме види от кошарата и се почват жални викове  и рев без сълзи. Сутрин, ако тя е будна и си играе в леглото се измъквам преведена на две, клекнала отварям вратата и с патешко ходене се измъквам от стаята - все пак поне до тоалетна да ида, пък и ако не е гладна да свиква поне малко да си седи сама. 1crib
А за мъглата са прави по принцип, че малките капчици увличат всички мръсотии по улиците, но
А иначе за мръсния въздух-ми вие да не живеете в барокамери, същия въздух си влиза и в къщи. Няма да отглеждаме Майкъл Джексън
и аз съм на това мнение  thumbsup
Риен браво  Hands Clap на твоята свеки "швабошотландка" !
Змейковица, идеята за Копривщица е чудесна, но внимателно избери офертите за спане, че има едни хотели които предлагат на картинка едно, а като отидеш на място излиза съвсем друго  Naughty
Хайде това засега от нас. Весел и немъглив ден , аааа МАЙ-ки какви подаръци ще взимате за дечицата ? аз още съм в питанки  Rolling Eyes ????????????   madnoel
п.п. Крейзи къде се губиш, липсваш в колорита ...  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 228
Здравейте майчета, май все по голям става отбора на неспящите снощи така лесно и сладко заспа в 20 ч. и телефона звънна към 20.30 и познайте какво правихме до 23 часа. Като заспа аз съм заспала на секундата без да се преобличам или мия просто бях кълбо от нерви, и се надявах поне като е заспала късно за спи повече от 07.30 но не било след многократни будения за едно поцокване в 07.30 вече ми говореше и поритваше радостно. И това беше кой спал спал.
Иначе и ние най го обичаме този номер да реве насила щом ме види и не иска да седи сама ама въобще не знам как ще я караме.
Имаше и още но хайде лек ден от нас че излизаме малко навън да смени обстановката че се изчерпаха заниманията ми.

# 229
Здравейте!
Ние пък сме от групата на спящите. Та и аз покрай него съм станала голяма поспалана. Днес в 9.30ч ни събуди телефона. Ако не се беше обадил брат ми сигурно и още щяхме да откараме.  Laughing

Сега се приготвям за срещата с Кабранска, въпреки че още не ми се е обадила, но чакам аз! То едно времееее, ужасно!

Честити месечинки на Божидара и на Марти!

Лусмар , с това патешкото ходене направо ме разби. Представих си каква сте картинка. То и аз на пръсти стъпвам вече като заспи през деня, че там ни е проблем вече. Спи по около половин час и край!

И аз гласувах за тези банди , но не ми стана ясно как са се сформирали номинациите и ние как така сме пропуснали да се включим!?

# 230
ЧЕСТИТА ПОЛОВИН ГОДИНКА
на всички празнуващи днес от мама Еми и Дея.
Да са ви живи и здрави бебешорите Hug
Ние очакваме с нетърпение утрешният ден, нали тогава ставаме и ние на 6 месеца.
За спането какво да ви кажа Дейка тази сутрин стана в 5:00ч. изпи си мляко и пак заспа но за 30минутки. И после реши, че иска да си играем и разбира се сънят ми приключва до тук. След това се чака кашата за закуска. Излапваме кашата и сън до 12:00. Бъди ме се винаги по едно и също време. Хапваме пюре в 14 и пак спим до 16:30. В 19:30 Дея трябва да се къпе не започвамели къпането става кисела сърди се мрънка.
Този режим сама си създаде хубаво е да спи детето но благородно завиждам на тези който стават в 9:30.
И сега спи детенце сигурно утре сутрин пак ще вдига мама и тати рано рано.       

# 231
Ани спи дълго само нощем - от към 9 до към 6, като се буди 1 или 2 пъти да яде за по около 10мин.
НО през деня никак не е лесна - за целия ден спи 3 пъти по 20-30мин Simple Smile))

# 232
Добър вечер,

Олче, ти си страшен шпионин, бе жена! Винаги си наясно къде какво става.
Аз няма да гласувам, защото не съм навътре в нещата на нито една от номинираните банди.
За Коледа и Нова Година, май съм единствената, която няма никаква представа какво ще прави тогава... smile3506
Моят Марто спи вечер от 8,00 - 8,30 до към 7,30 на другата сутрин. В това отношение никакви оплаквания нямам. През деня е различно, къде спи, къде не... няма определен режим.
Все още няма зъби, не се и обръща, когато лежи от гръб на корем. Мързел голям! За това пък когато седи не пропуска да се преметне през глава и го заварвам по очи, настрани, на гръб - всякак!Все гони да докопа нещо, което е надалече.
Лони, много ми хареса как заспива бебето Гого. Направо мечта за всяка майка.  Heart Eyes

# 233
  • Варна
Моя Максим снощи не спа, или по-точно спа в ръцете ми, докато аз дремах седнала. Направо ми взе здравето и ме цепи една глава. Дано днес спинка спокойно, ама едва ли...
Да се отчетем след консултацията: 7900 гр и 69 см. Главичката е все още по-голяма от гърдите, но се настигат постепенно. Дадоха ни направление за изследвания и утре ще имаме сигурно приключение, докато си съберем пишуто. Биха ни последното ДТК и дано няма изпълнения тази нощ  Praynig

Мами, я кажете какво е разреждането на Хамомилата, което сте купили? На мен в аптеката ми дадоха 9ch и се чудя дали е това правилното? Да не давам без да съм се информирала все пак....

Отивам да чета, че днес цял ден хайманосвахме и ще взема да изпусна нещо интересно, и после не знам какво ще правя  Laughing

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МЕСЕЧКОВЦИ!!! ПУХКАВИ И СЛАДКИ ДА СА И МНОГО ПОСЛУШНИ!!!!

Цунки   bouquet

Последна редакция: ср, 29 ное 2006, 18:57 от Vif

# 234
  • София
Изпуснах Марти да падне от холната гарнитура на ламината - от 40см. Почти не плака сега е жизнен и се смее. Гледах му зениците мисля, че реагират нормално на светлина Да го заведа ли на лекар??????

# 235
И ние сме към неспящите. Венци не стига, че нощем се буди по 5-6 пъти, ами и през деня не спи повече от 2 пъти и то по половин час. Цял рекорд е вече да заспи за час или повече. Откъде намира сили това бебе незнам, ама тия на майка му са вече на изчерпване.
ЧЕСТИТИ 7 МЕСЕЦА НА СТАНИСЛАВ И НА МАРТИ И 6 НА БОЖА И САМАНТА  Hug ! Да са здравички, винаги засмяни и безгрижни!

Ха-ха..  lusmar, и мен ме разби с това патешко ходене! И Гого с пердето..  Joy Е това е - започнаха вече с номерцата малките съкровища. Кой знае какви дяволии ни готвят занапред.
Ние днес бяхме на консултация. Порастнали сме - вече сме 70 см., обаче сме минус 200-300 грама, та вече не сме в отбора на 8-килограмовите. На мен пък бебчо ми се виждаше натежал и пак с едни бузииии... даже вечерната каша реших да я давам през ден-два. Вече ще почваме кисели, грисове, кремове, тия неща дето аз ужасно ги мразя още от малка. По тази причина и незнам как се приготвят. Моля, мамчетата, които вече дават от тях да споделят какви купуват и как ги правят  Praynig .
Завиждам  на тези, които ще пътуват по празниците. Ние май няма да сме от тях, незнам, още не сме мислили. Досега не сме оставяли Венци сам за цяла нощ с някоя от бабите. Може би е време да направим една такава проба. Ама с това негово нощно ядене поне по 2 пъти незнам дали ще има желаещи за такъв експеримент Wink .
Сега да ви се похвалим малко. Днес си купих новия брой на Моето Бебе. Бях изпратила снимка за един от конкурсите. Днес разгръщам, разгръщам да ни видя и тамън вече да се разочаровам, поглеждам награденото бебе - ми то нашто човече ми се смее оттам! Много се зарадвах и ми стана много мило. Ето, ако искате да ни видите: http://images12.snimka.bg/001620441-big.jpg
А н и, разказвай за срещата с Кабрански, покажи и бънджито. И аз трябва да мисля за някакви забавления вкъщи, че човека иска разнообразие, пък за проходилка нямаме място и май няма да взимаме.
Наде_777, щом Марти е жизнен и си играе, сигурно няма проблем. Плакал е защото вероятно се е уплашил. Доколкото знам, след падане трябва да се следи и дали бебето е сънливо. Вярвам, че не се е ударил и нищо му няма на малкия герой.

# 236
Надя,

Съвсем скоро и аз имах същия инцидент с моя Марти. Даже писах тук. Само че течеше кръв от носа. Плака след падането, но 10-20 мин. след това се наяде и се смя и въобще се държа съвсем нормално. Аз го заведох в Пирогов по съвет на педито, там ми казаха да следя следните симптоми: дали е по-поспалив от обикновено, дали повръща много, въобще дали се държи "особено". Ако искаш посъветвай се с педито, но мисля, че може да прецениш дали падането е тежко или не и да следиш държанието му.

# 237
Семейство Кабрански  наистина са много приятни. Срещата се проведе в едно заведение . Ето и малко снимков материал: от тук  започват http://snimka.bg/album.php?album_id=73976&photo=37 Мъжа ми ни закара на срещата и после като се пребрах , разбрах че искал да дойде с нас милия!

Звездолина бънджито ще го снимам и ще сложа снимка, обещавам. а на вас честита награда. Венци голям чаровник.

# 238
  • София
ЧЕСТИТО НА МЕСЕЧКОВЦИТЕ БОЖА, САМАНТА, МАРТИ и СТАНИСЛАВ
След вчерашните изпълнения днес Бояна е добре, както казва татко и "Върнаха ни бебто, някой го беше сменил". Благодаря ви за пожеланията за монитора и аз много му се кефя, само да имаше от някъде още малко парички, да оправим компютъра или направо нов...еееех, мечти, мечти....
Наде,аз малко късно, но да си кажа, това което е написала Денз- следи за нещо особено в поведението му и не се паникьосвай, вредиш и на двама ви. Надявам се вече всичко да е наред с Марти и твоята уплаха да е преминала  Praynig
За спането- беба заспива около 22-22.30 и спи до 8-8.30, с две нощни събуждания за презареждане, а може и по навик  newsm78. През деня спи за по 30 минути на няколко пъти, поне 4.
Лони, този твой Гого-мечта, бухна два пъти възглавницата , врътна глава и заспа. Даже не знам как си успяла да го хванеш на клипа  newsm78, много е бърз, пу-пу.
Звездолина, да поздравиш Венци за първата спечелена награда (ако не е първа, а е поредна, моля за извинение, но с годинките и кърмата съвсем оглупях  Embarassed) .Да го нацелуваш  Hug
Лусмар, за патешкото ходене, освен че добре се посмях на твой гръб-ще ме прощаваш за което- е много полезно за мускулатурата на д-то и бедрата, така няма да загубиш спортна форма jump

# 239
Честит празник!

Общи условия

Активация на акаунт