Гледам, че при нас мъглата се е вдигнала и май ще скитосваме навън. Ох, такава сънливост ме е налегнала, че имам чувството, че съм болна. Една такава съм меланхолична. Само да подуша възглавница и на секундата съм заспала
. Не мога да се стегна, чак нервно ми става и глава ме боли. Май ще трябва да вземам малко витамини, че тези в натурален вид явно не ми достигат.Симби, Гоги също ми е повръщал много пъти на фонтан. Единия път имах чувството, че е върнал всичко, което е изял и даже се чудех дали да не го нахраня отново. По същия начин беше много уплашен, ама и как няма да е като звука беше ужасяващ. В такъв случай в книгите на Спок пише, че колкото и голямо да ни се стори количеството, то все пак не е. И, ако скоро е яло бебчето да не го храним отново, а когато му дойде време за следващото хранене. Вече, ако повръщанията зачестят, тогава да се обърнем към лекар. Дано всичко да спре до тези две повръщания и малката да е добре. А иначе и ние, откакто сме се родили все си повръщаме по малко. Педката каза, че някои деца се раждат с ненапълно затворен отвор между стомаха и дебелото черво, което до годинката се оправя. Дано да е така, че и ние като Румчо на Бъбъл си имаме колекция от доста стабилни петна по дрешките.
Симби, щях да забравя – честит ти нов монитор!
Дано и Никола на Юнос да е добре и да смъкне температурата.
Ето от нас малко филмов материал /дано да се гледа/:
Тук как Гоги се завива с пердето ми.
Тук как заспа бързо, бързо снощи.
Честито на месечинките: Божидара, Мартин, Станислав и Саманта! Мама и тате много да ги слушкат и обичкат!
И това от най-дребното бебе в нашата банда 

Май ще се спра на Копривщица - не сме ходили там...

Мойта щерка тази нощ между 00 и 3,30 се събужда през 20-30 мин. докога ще е така....аз съм вече
Добре, че по някакъв начин се успокоява сутрин та след 3,30 спа до около 6.15 , а след това заспа към 7-7,30 и спа до към 10 та да поспя и аз. Bubble79 и вие сте май от нашия отбор 
на твоята свеки "швабошотландка" !
???????????? 

))

Е това е - започнаха вече с номерцата малките съкровища. Кой знае какви дяволии ни готвят занапред.
.