Най - обича МАЙ-ска мама, да се гушкат с бебче двама!

• 15 064
  • 293
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Ани, благодаря за късметчето : Изпепеляваща любов  luvbed
Крейзи, честита памучна сватба, да изкарате минимум до диамантена 1dating
Честита половин година на Дарито newsm67
Сиска благородно ти завиждам за срещата, виждам добре сте си изкарали. Дано и другите мами от пътя на Кабрански ( звучи като пътя на коприната) да приложат снимков материал и  да разкават подробно.
Тази сутрин моята мома много ме изплаши. Събуди се с рев, което не се е случвало, след като се облякохме, закусихме и тръгнахме към поликлиниката, за да и взимат кръв, точно отварям входната врата и тя повърна на фонтан. Аз я носех в кенгуруто и съответно и двете бяхме омазани. Върнах се и се преоблякохме, като беба не спря да проплаква. След като я успокоявах на ръце, тя се унесе и заспа. Събуди се , пак я нахраних и тя пак заспа. След половин час отново се разбуди, усмихна ми се и аз реших, че това от сутринта е било нещо случайно. Вдигнах я от леглото и тя пак повърна фонтан. Шашнах, #Crazy се през главата ми минаха какви ли не диагнози. А девойката след поредното преобличане явно се почувства по-добре и започна да се закача и да играе. Като я видях така определено ми олекна и бях решила след обяд да я водя при педката, но милата бебка си беше пак онова весело и игриво детенце, и съответно  не я заведох. Като тези дни ще е под наблюдение и само на кърма. Какво беше това  newsm78. Няма нова храна, за да е направила реакция, няма температура, единствено се сещам за зъби Thinking
След второто опвръщане се обадих на татето, аз бях супер притеснена, съответно той си дойде от работа  и хубавото в случая, че си прекархме следобеда заедно, а освен това се разходихме до някой от големите магазини и се прибрахме с нов монитор. Сега не мога да му се нарадвам и пиша ли, пиша.. Парите за монитора ги бях предвидила за маса и столове... ама ней се, друг път. Та с мъжа ми вече си направихме коледните подаръци.
Смайли, и ти си на моята вълна за хранене от шише, днес имах малък успех 10мл вода от биберон и 5мл от накрайник, но Бояна след второто повръщане беше с празно стомахче и предполагам, затова я излъган. Не смятам, обаче, така да издевателствам над детето, за да я накарам да пие от шише. Идеята ми е , че ако наистина е гладна ще пие, но друг да я храни. Мен ме свързва с  bombs. Тези дни ще пробвам татито да я залъже, пък ще видим  newsm17
Благодаря ви, че ме изтърпяхте newsm20, по точно изчетохте, лека и спокойна нощ. newsm46

# 211
mimozata, защо ви е апартамент, вземете си двойна стая с легло спалня, за бебето ще дадат кошарка / тип travel cot/. цените са до 100 лв за такива стаи/ в алегро бяха 70 лв без вана, 90 лв с вана лятото/.
Успех!
Ани и други видели сайта...късмет4етата са супер само дето са за 2006 година. Да го посетите пак догодина!ина4е на мен ми се падна , 4е ще се влюби в мен звезда..хехе, познава този сайт, стана това през 2006

Моми4ета иска и аз да призова да гласувате за чужбинските мами на същия линк, като сме тръгнали да апелираме, априлке #Cussing out!!!
вижте какви сме патриоти:

Попитах моята свекърва швабошотландка : "Защо не трябва да се извеждат децата в мъгла?" и тя за своите 77 години и 4 деца даде най-умния отговор: " Това сигурно е пак някоя българска глупост? ако децата не трябва да се извеждат в мъгла, трябва в шотландия да ги вържат в къщи 6 месеца. деца се раждат при всякакви климатични условия.Вие излизате ли? Завий я, ако искаш. че е малко хладно"/беше 2 градуса/Ей това е супер свекърва. Похвалих се!

# 212
  Добро утро!
  Май днес аз съм първата, невероятно!Така, че този път кафенцето от мен! kaffeetrmker_2

За мъглата - снощи гладахте ли новините. Казаха, че мъглата в София е много замърсена, защото нямало вятър и са се натрупали много мръсни газове и твърди частици, по-големи от обикновенно. Опасна е при хора с алергии и астма. Метеоролозите предвиждали 5 дена още без вятър и тогова щяло да стане още по-зле.

Аз все още му правя гимнастика преди баня, а след нея и масаж с тоалетното мляко!
    Усмихнат ден!

# 213
  • Велико Търново
Добро утро,и от мен!Благодаря за кафето!След малко отивам да водя Божидара на консултация и като се върна ще почерпя както подобава за 6 месеца.
Мимозке,да са напъна ли да измисля нещо по приемливо за хотел?
Днес при нас времето е добро,не е мъгливо и естествено с количката на консултация.
Хубав ден на всички!

# 214
  • Varna
От мен е закуската - принцески а и второ кафе на когото не му е стигнало първто.
 Моето късметче - сняг в ушите.  на мъжа ми секс инструктор /това май не съм аз/ и какво правим. ще засилим контрола... Тъй то тете с бебе все някоя ще го съжали. Оттук нататък като са на разходка и Томи аааааа.
За мъглата аз каго беше Томи малък забелязах че когато излизаме и времето е мъгливо  после задължително беше присипнал. То това му и беше единствената болест иначе навън да се калява в Русенските студове и ветрове.

# 215
  • Велико Търново
Честит седми месец на Мартин/зетчето ми сладко/ и Станислав !Честита половин годинка на Саманта!На всичките сладури им желая много,много здраве и щастливо детство!  bigdance2 Tada  ura

# 216
  • София
Събудихме се преди 20 мин. с Румчо и аз го оставих сам в спалнята, докато пусна компютъра и си направя кафе. Отивам преди малко, то заспало детето Heart Eyes, най обичам така, че да мога и да попиша малко.
Честито на порасналите месечковци!!! Heart Eyes Heart Eyes
Честит нов монитор на Simbi и дано малката да не прави вече такива фонтани Praynig А и на другите повръщащи бебчета да се спират вече, че и аз в чудо съм се видяла. Румчо по малко връща, но затова пък редовно. Хапне на обед няколко лъжички пюре, обаче после, като се оригне задължително част от поръчката е навън и същото се повтаря понякога като е по коремче, а той все така седи. В резултат доста от дрешките му са с петна, също и активната гимнастика, едно одеало, на килима, абе чистене ме чака... Rolling Eyes
Иначе вчера се зарадвах педиатърката като ми каза, че резултатите от изследванията са много добри, а хемоглобинът ни е 125 Mr. Green, направо не очаквах, бях се притеснила малко, че Румчо зеленчуковите пюрета не ги уважава много и си мислех, че ще е с нисък хемоглобин ooooh!
Аз филмчето от линка на Пейзи не съм сваляла, сигурно е интересно, обаче при нас работа върши и като пусна на Румен да гледа реклами, а сапунените сериали също определено му привличат вниманието Embarassed hahaha
За бибероните - бях пробвала веднъж да давам АМ на Румен от шише Avent, но с първи номер биберон, изпи 20 мл и му писна. След това му взех трети номер и когато му додавам кърма с това шише, я изпива за нула време, защото много лесно тече, с кашата също нямахме проблеми, само трябва да е сравнително рядка. А от чаша с накрайник може да пие, обаче е малко трудно и течността трябва да му харесва - сокче например.
А, и да ви се оплача (как завиждам на мамите със спящи по 10-12 часа деца на нощ ooooh!), предната вечер Румен спа от 10 до 2 и след това се почна маратона през 1 час събуждане, на сутринта бях така  #Crazy  Twisted Evil Снощи беше по-добре, обаче пак към два и нещо се събуди това дете, кърмих го обаче не ще да спи, а си вика, води, залъгалки, нищо не действа и пак на гърда се приспахме, но поне спа до сутринта. Не знам на какво се дължи това, искам и моето да спи по цяла нощ, ама по нататък ще е май newsm78
Дано да се вдигне днес тая мъгла... Hug

# 217
Честито на сладките месечинки: Божидара, Мартин, Станислав и Саманта, даслушкат, папкат!

# 218
Смайли – давам му шише само когато е сънен – вечер и през нощта – слагам го първо на гърдата и след 1 минутка – давам шишето - затоплено. А също го издебнах веднъж, когато му бях направила кашата много гъста – и той глътна 5-10мл.
Бъбълче – твоя Румчо май просто си регулира количеството храна в стомахчето – знае си той.  Peace
Риен – гласувах и за вас и за априлките! Peace
Симби – дано Боянка да не повръща повече така! Praynig

Да се отчетем – не се разбра от какво е температурата, newsm78 но вчера цял ден си я имаше (над 38)– а днес е 37.6 (но това било нормално за бебе). Давах Панадол, а за преди лягане – Нурофен. Правих дълъг масаж след банята и мазах със Пулмекс-бебе. И сега като че е по-добре... но зъб няма, и дори и докторката не можа да каже от какво е тая висока температура – а аз ли (простия инженер Crossing Arms) да кажа...
Ей така – без вирус, без настинка, без зъбче...по съвет на педиатърката трябвало повече течности да пие - „водичка”– ами тя да му даде ако може Crossing Arms....той вода не пие! И от шише не пие!! та резултата е, че вече над 24 часа сме през час на цица....

Честито на месечковчетата Божидара, Саманта, Мартин и Станислав – да са здрави и много да радват мама и тати!!! Hug Hug Hug

# 219
  • София
ЧЕСТИТА ПОЛОВИНГОДИНКА НА БОЖА И 7 МЕСЕЦА НА МАРТИ! ДА СА МНОГО ЗДРАВИ, ВЕСЕЛИ И ЩАСТЛИВИ!!!  bigdance2
Сиска, много сладки снимки (с клана Кабрански!) Много добре изглеждаш, да не сме чули пак нещо от сорта, че си дебела, чееее ще хвърчат глави! Naughty Laughing Много сте сладки с Божа! Heart Eyes
И ние вчера излязохме в мъглата, даже повечко поседяхме, но миличкото заспа и аз трябваше да навъртам километраж, докато се събуди, че вкъщи ме побърка. newsm77 Цял ден мрън - мрън и едно такова жално скимтене, какво го мъчеше - бебешка работа... newsm78 За капак вчера цял ден ми звънят от работа да съм се връщала  smile3556 smile3527 af даже ме бяха засилили да ходя за един ден, да им изготвям някакъв договор... Добре, че все още мозъкът ми не е изтекъл с кърмата напълно, та се сетих, че за целта има ел. поща и го превеждах от вкъщи. А Велизар все едно разбираше, че за 20 мин не мога да му обърна внимание и ме подлуди тотално. Е така бях преди да излезем  Rage сама си говорех...
За капак и вчера ми дойде  newsm50 и това окончателно щрихова "прелестната" картинка за деня, само това ми липсваше, ама кой ме пита... censored
За масажите, само по време на къпане го поглаждам във водата (ако не се е раздивял и изсипал навън цялата вода, че е голяма радост това къпане Grinning) и като го мажа с тоал. мляко/беб. олио масажирам лекичко. А гимнастика той си прави достатъчно и сам  Crazy, че не се спира това дете...
Къде се изгубиха Катето, Крейзи, Ирка (за Кабранска няма да питам...), много е скучновато тук без тях (все имам чувството, че си пишем едни и същи)...  Rolling Eyes Алекста, сватя  Mr. Green, къде сте със снахето и вие?  Sad
И на мен ми е чудно по какъв начин номинират за банда на годината, нищо лично, но априлките (откакто ги чета - още от бремелинските им теми) се изпокараха поне 4 - 5 пъти и то много грозно. И това ли е "банда", за която трябва да се гласува, та да ни приканват? newsm78 Иначе сред тях има страхотни сладурани, да не се засегне някой, но мисля, че ние като цяло сме по - сплотен отбор, не е имало сръдни и кавги никога при нас, и за Юнските май важи същото, но тях не ги чета и нямам наблюдения. Абе, здраве да има, няма да си го слагам присърце. Wink
Весел ден с малките съкровища, аз отивам да "правя гимнастика":  clean clean newsm28  food002

# 220
  • София
Добро утро мамчета!
Честит седми месец на наборчето Станислав!
Честита половин годинка на Саманта и Божа с една усмивка специално за нея
Много хубава и вкусна изглежда вашата торта!
Сега и ние да почерпим за нашите седем месеца  Wine Glass beer2 beer newsm64 Misc Baby Bottle Misc Baby Bottle breastfeeding breastfeeding bombs baby Да им е сладко на всички
Снощи и аз гледах по новините за опасния въздух в София  Confused Днес също не мисля да го извеждам освен ако не навия майка ми да отидем с колата на Витоша и там да се разходим  newsm12 Много му стават дните без разходка иначе
Чух гладен и недоволен детски глас  Mr. Green

# 221
  • София
Здравейте и от нас с Евка, която пак спи. Напоследък това дете само спи и яде. А даже и заради спането пропуска да яде, вчера е яла 3 пъти за целия ден, последно в 19 часа и като заспа в 20 часа та до 8 сутринта. И сега пак я оставих и пак е заспала Shocked И другите набори ли са така или аз си отглеждам спящата красавица?
А иначе за мръсния въздух-ми вие да не живеете в барокамери, същия въздух си влиза и в къщи. Няма да отглеждаме Майкъл Джексън, стига ми един приказен герой. Joy
Честито на всички месечковци и други празнуващи, които съм пропуснала.
А за празниците, ние на Нова година мислим да се събираме в наще, че брат ми идва с приятелката си чак от Норвегия (чакаме подаръците за децата  Laughing). А на Коледа още не знам, може би при свеки (стискайте палци да не стане  Twisted Evil).

# 222
Честито на месечниците -да порастнат големи,големиииии   bouquet  bouquet

РИЕН ,търсим апартамент ,защото сме 4 броя Mr. Green и в една стая  не можемм  Sad то не,че в София са по-евтини апартаментите ,но мислех,че поне във В.Търново е по-добре..
Сиска ако се напънеш за нещо по-изгодно кажи  Grinning
Ирка покажи новата играчка да я видим  Hug

УНА,Юнос нали ще се видим в Банско?

# 223
  • Varna
О Мимозке заблуждаваш се. Дори София може да се намери по добри цени от Търново Все пак конкуренция повече хотели  води до това. Но за сметка на това цените в магазините в Търново имам предвид хубавите магазини  са по ниски от Варненските. Но пък Вариан е да спите например В Горна Оряховица или Лясковец Там понеже не е туристическа дистинация цените в хотелите са по нормални а има прилични хотели.

# 224
Добър ви ден мили майски Simple SmileЧестита месечинка на Божа,Марти,Станислав и Саманта-да са много усмихнатички и добри хлапета!
  love001Анна какво е това спане от вас бе мила-то за теб няма лошо,ама добре ли е детенце-при нас такова нещо не се случва и в най-поспаливите дни newsm12.Или просто моето си е диване-нека и другите мами кажат.Снощи Алекс си е легнал с нас в 00.30,а до тогава такова дивеене му удари че ми взе акъла(дето и без това намалява от майчинството Simple Smile
Весел ден ви желая,макар че при нас е такова ужасно време -мъгливо и студено....

Общи условия

Активация на акаунт