Крейзи, честита памучна сватба, да изкарате минимум до диамантена

Честита половин година на Дарито

Сиска благородно ти завиждам за срещата, виждам добре сте си изкарали. Дано и другите мами от пътя на Кабрански ( звучи като пътя на коприната) да приложат снимков материал и да разкават подробно.
Тази сутрин моята мома много ме изплаши. Събуди се с рев, което не се е случвало, след като се облякохме, закусихме и тръгнахме към поликлиниката, за да и взимат кръв, точно отварям входната врата и тя повърна на фонтан. Аз я носех в кенгуруто и съответно и двете бяхме омазани. Върнах се и се преоблякохме, като беба не спря да проплаква. След като я успокоявах на ръце, тя се унесе и заспа. Събуди се , пак я нахраних и тя пак заспа. След половин час отново се разбуди, усмихна ми се и аз реших, че това от сутринта е било нещо случайно. Вдигнах я от леглото и тя пак повърна фонтан. Шашнах,
се през главата ми минаха какви ли не диагнози. А девойката след поредното преобличане явно се почувства по-добре и започна да се закача и да играе. Като я видях така определено ми олекна и бях решила след обяд да я водя при педката, но милата бебка си беше пак онова весело и игриво детенце, и съответно не я заведох. Като тези дни ще е под наблюдение и само на кърма. Какво беше това
. Няма нова храна, за да е направила реакция, няма температура, единствено се сещам за зъби 
След второто опвръщане се обадих на татето, аз бях супер притеснена, съответно той си дойде от работа и хубавото в случая, че си прекархме следобеда заедно, а освен това се разходихме до някой от големите магазини и се прибрахме с нов монитор. Сега не мога да му се нарадвам и пиша ли, пиша.. Парите за монитора ги бях предвидила за маса и столове... ама ней се, друг път. Та с мъжа ми вече си направихме коледните подаръци.
Смайли, и ти си на моята вълна за хранене от шише, днес имах малък успех 10мл вода от биберон и 5мл от накрайник, но Бояна след второто повръщане беше с празно стомахче и предполагам, затова я излъган. Не смятам, обаче, така да издевателствам над детето, за да я накарам да пие от шише. Идеята ми е , че ако наистина е гладна ще пие, но друг да я храни. Мен ме свързва с
. Тези дни ще пробвам татито да я залъже, пък ще видим 
Благодаря ви, че ме изтърпяхте
, по точно изчетохте, лека и спокойна нощ. 
!!!

, най обичам така, че да мога и да попиша малко.
А и на другите повръщащи бебчета да се спират вече, че и аз в чудо съм се видяла. Румчо по малко връща, но затова пък редовно. Хапне на обед няколко лъжички пюре, обаче после, като се оригне задължително част от поръчката е навън и същото се повтаря понякога като е по коремче, а той все така седи. В резултат доста от дрешките му са с петна, също и активната гимнастика, едно одеало, на килима, абе чистене ме чака... 

) да кажа...
Цял ден мрън - мрън и едно такова жално скимтене, какво го мъчеше - бебешка работа...
даже ме бяха засилили да ходя за един ден, да им изготвям някакъв договор... Добре, че все още мозъкът ми не е изтекъл с кърмата напълно, та се сетих, че за целта има ел. поща и го превеждах от вкъщи. А Велизар все едно разбираше, че за 20 мин не мога да му обърна внимание и ме подлуди тотално. Е така бях преди да излезем
и това окончателно щрихова "прелестната" картинка за деня, само това ми липсваше, ама кой ме пита... 
) и като го мажа с тоал. мляко/беб. олио масажирам лекичко. А гимнастика той си прави достатъчно и сам
, че не се спира това дете...

Да им е сладко на всички
Много му стават дните без разходка иначе