Най - обича МАЙ-ска мама, да се гушкат с бебче двама!

• 15 063
  • 293
  •   1
Отговори
# 240
Честито Божа,Марти,Саманта и Станислав!
Симби, радвам се ,че всичко се е оправило.Ние имахме повръщателен период и продължава да изкарва съдържанието на стомахчето, но вече не на фонтан.Просто ми се лакоми бебето и се получават чудеса след това.
Ойнос,не се кахъри за водата, мая не искаше да куса, като пиеше и плюеше.сега не мога да и измъкна шишето. твоята педка много зле горката, но ти си прави каквото си знаеш
Анна, браво за спането! мая е заспала тази вечер рано, рано,нали татко й спи преди нощна смяна и се приспиват безпроблемно двамата, пропусна си яденето на каша и ще ми се събуди рано, рано , но ще разбере това дете , че преди 5,30 никакво мляко не давам!!! Close
А?н?и априлките са пуснали анкетата за бандите и по тези при4ини фигурират.Освен това имат наглостта да апелират във всяка тема и тотално ме нервират.
Денз и аз нямам планове за коледа,ще сме в нас,ще дойде родата/общо 30 души/ повече екшън май не ми трябва.
Виф, камомила се разрежда 5 броя във 120 мл. и моите са 9ка, сини, не бой се!
Лусмар, моля моля, патешкото ходене сме го открили преди 3 месеца,даже с елементи на пролазване..тип пехотинска стъпка
и накрая Ол4ето- струва ти се само, 4е едни си пишете, тук пишат много мами,някой даже пишат на ли4ни и молят за промяна на заглавна страница без отговор, просто ти харесва стила на няколко мами, които следиш. В което няма нищо лошо...  bouquet
Вчера се схванах, отивам да се лекувам с възглавничка за микровълнова,че моя звяр не може да спи толкова много NaughtyНе вярвам!!!май ще дежуря тази нощ и то заради тъпите нощни смени на мъжа ми.
и понеже вече е след полунощ ви черпя виртуално/ по-късно и със снимков материал/

Последна редакция: чт, 30 ное 2006, 00:56 от rien

# 241
  • Varna
 rien, ще ти правя компания тази нощ, че толкова работа ми се е натрупало писане таблици разни оферти трябва да понаправй за 8 декември и нова година справки........... а през деня време не ми остава .
  Аз цяла година работя дори и 2 часа след секциото пресмятах запплати така че за Нова годинакакто ми е тръгнало пак ще работя.
За спането и ние си спим от 9,30 до 9 с едно леко пробуждане към 6что не е и пробуждане а почва да си цока пръста това е знак да и се даде да яде  и пак сън.
  змейковица, вие как ги направихте тези килограми  - ние уж добре си хапваме  каши пюрета и кърма и мляко но май сме вече най лекото бебе тук.
    отивам да смятам лека нощ на всички.

# 242
Lusmar,  точно същите симптоми на спане има и Йонката. В началото на ноща се буди често, дори и на 20 мин., после спи малко по спокойно, като се буди само на 2 часа(как звучи, САМО #Cussing out). Аз упорствам и цица не давам винаги, само когато наистина би могло да е гладна. Ох, вече май взех да свиквам cry
  Юнос, благодаря че сподели, ще трябва вече по-сериозно да се заема с заместване на шише, че требе да се бачка. Ще гледам да потърся и шише се по-голяма дупка, да пуска по-лесно.
 Иночка и на теб завидях, ама не за работата, а за спането на Бетинка Wink

# 243
Добро утрооооо!
Днес кафето е мен!  Coffee , но аз и чай ще сервирам, за такива като мен дето не пият кафе   food010

Весел ден на всички!

# 244
  • София
Добро утро! Ани, мерси за почерпката, аз имам нужда от нещо по-силно, че тая нощ при нас буденето беше на 2 часа Close А уж кърма си има доста, особено през нощта, дори снощи по едно време се наложи да изцедя малко, така че не вярвам от глад да се буди това дете newsm78 #Crazy Вече не мога да си обясня какви са причините, как може едни бебета да спят цяла нощ, а ние по на 2 часа Sick
Иначе вчера свеки гледа Румен следобед и аз ходих на фитнес да се разтоваря. Много добре ми подейства, заредих се с положителна енергия, която обаче ми се изчерпа през нощта... Rolling Eyes
Сори за оплакването, ама поне така малко ми олеква, обаче ще взема да купя една кутия адапте, ще се дохранваме вечер, а през уикенда оставям на татито през нощта вода и мляко и дано да ми се сбъдне мечтата за 8-часов сън. Мамите, които дохранвате или сте на АМ, какво мляко купувате? Аз се чудя между фризолак и нан 1(2).
Честита награда на Венци и все така да кара мама да се гордее с него!
Днес май времето ще е хубаво за разходки, успешен ден! Hug

# 245
  • София
Добро утро! Ани, мерси за почерпката, аз имам нужда от нещо по-силно, че тая нощ при нас буденето беше на 2 часа Close А уж кърма си има доста, особено през нощта, дори снощи по едно време се наложи да изцедя малко, така че не вярвам от глад да се буди това дете newsm78 #Crazy Вече не мога да си обясня какви са причините, как може едни бебета да спят цяла нощ, а ние по на 2 часа Sick
Бабълче, моят герой от няколко дни след 12-1 ч. се буди на кръгъл час!  Crazy
Определено не е от глад, както и при вас. Косьо започна свободно да пълзи и според Babycenter.com това, както и всяко съществено умение, което придобие бебето, могат да доведат до период на временни проблеми със съня /дори и при бебета, които изобщо не се будят нощем/.
За адаптето - както пишеш, адашът не се буди от глад, така че няма да помогне... да не говорим, че ако не пие по принцип трябва по малко да му даваш - един вид да го захраниш, за да не му докараш някои стомашен проблем.
За това да турнеш таткото на вахта през уикенда - с две ръце съм за  Peace /само дето нашият не мога да го хвана за тая дейност  Confused /

# 246
Здравейте, казвам се Диана с бебчо Дани, роден на 19 май, бих искала да си чата с вас.
Да разкажа за нас: от Стара Загора сме, родих секцио, тк имам 2 тежки операции и 2 лазерни корекции, не кърмих защото нямах, Дани е на Аптамил, захраних го на навършени 5 месеца, на детска кухня е, и до момента съм много доволна, заместила съм 3 хранения, мляко-попара+50 пл.пюре или сок-зел. пюре с редуване на жълтък/месо-кисел,каша, плодово пюре-мляко. Не бях за ранното захранване, но започнаха да го мъчат зъбките след края на 3 месец, в 4-ти се появи първото зъбче, отказваше да яде, когато го боляха и сега е така, затова в началото на 6 започнахме с други храни, по съвет на педиатърката, Дани не качваше добре, и сега е под нормата, любими са му бананово на Ганчев, боровинки на Хаме, и попарата newsm44, ще се радвам да комуникирам с вас!
 newsm03

# 247
Добро утро!
Звездолина честита ви награда,много сте сладки FlutterАз рядко ги купувам тия списания,но винаги като си взема гледам за познато бебче.
Крейзи по тоя повод имам ваши снимки от програмата,голяма радост беше като ги намерих  Party
АНИ вие в предстоящата програма ли ще сте ,че дая взема и нея?
КАТЯ,къде се изгуби?
Добре дошла на новата мама!  bouquet

Я кажете бебоците кои пюрета и каши харесват?Жули харесва оризова каша на ХИП с кърма или с пюре от круша или сливи,харесва горе-долу пюре от моркови,картофи и  моркови,тиква,тиква с картоф.Обаче вчера се опитах да и пробутам картоф с тиквичка въобще не и хареса Sick ей така прави...
Как ще я караме вечер не знам..С това приспиване на цица #Crazy по един час ,на никой не мога да я оставя вечер..........Да видим колко ще издържа. Shocked

# 248
  • София
Добро утро! Вчера много се уплаших с това падане... Ама и аз съм една кокошка..... бях го сложила на ъгъла на гарнитурата, където е доста широко и само от едно ъгълче може да падне, а го обграждам с едни големи възглавници и там може да се търкаля с часове, но как избута с главичка точно на ъгълчето и се претърколи на земята незнам... Специални благодарности на денз и на звездолина за бързите съвети   bouquet   bouquet   bouquet Реших да не го водя на лекар защото се държа нормално, симптомите за които четох в дебелите книги не се проявиха, събуди се в 6 както винаги, но сега още спи и това малко ме притеснява, защото рядко имам такова щастие  newsm12 newsm78
Иначе почти винаги спи по цяла нощ, така че се нареждам в отбора на щастливките  Grinning Вече съм го оставяла на майка ми за три дена /септември се измъкнахме малко на море/, така че не ми е проблем да мръднем някъде и за Нова година ама пусти му финанси... все не стигат....
Честито на всички празнуващи месечинки и половин годинки   love001
Честито и на Венци - наистина е най-големия сладур от всички снимани бебешорковци  Hug
Бабълче от изброените АМ НАН 2 е най-хубаво. Има добавен повече бифидус и е по малка вероятността да ви запече от колкото фризолака.
Добре дошла на новата мама и на бебе Дани! Много операции, сигурно си се измъчила... Надявам се да ти хареса при нас   bouquet  Hug  
До сега на Марти не съм му давала много готови пюрета - гледам да му готвя. Обича ранни моркови на Хип /мойте не ги харесва  Confused/ каша ориз и рожкови на Нестле и почти всичко което съм му дала. Мрази сладък картоф, тиквичка и броколи - днес ни е 3ти ден с броколи и как им се мръщииии  Sick Sick Sick
Днес поне няма мъгла - дано да ни огрее и малко слънчице. Лек ден на всички   love001

Последна редакция: чт, 30 ное 2006, 09:40 от nadia_777

# 249
  • София
и накрая Ол4ето- струва ти се само, 4е едни си пишете, тук пишат много мами,някой даже пишат на ли4ни и молят за промяна на заглавна страница без отговор, просто ти харесва стила на няколко мами, които следиш. В което няма нищо лошо...  bouquet

Мила, хайде малко да поуспокоиш топката и да не се изказваш неподготвена, защото ми прозвучава леко като заяждане това... newsm78 Първо на първо, ВЕДНАГА след като ми изпрати снимчица на Мая, я намалих и сложих срещу нейното име на 1 страничка.( Трябва само малко да придвижиш страничката, докато стигнеш до нейното име и да погледнеш) Направих го веднага ! Това ли значи, че не съм ти отговорила и откликнала на молбата??? А ако имаш предвид колажа, ако беше чела малко по - внимателно (и по - назад) щеше да разбереш, че той не е мое дело, а на Катето, така че аз не мога да добавям в него нови снимчици и да го променям.
Относно това, че съм написала, че едни и същи мами пишат, не е било с лошо чувство, напротив, продиктувано е именно от факта, че се радвам на всеки постинг, особено на мами, които нямат възможността често да се отчитат, затова ги приканвам да се разпишат - Катето, Крейзи и пр.
Нищо лично и към теб, но преди да подлагаш на анализ написаното от мен, подкрепи нападките си с маалко (поне) лични доказателства... Peace
Ей, заприличахме на априлките, без да ми се иска... Confused

Наде, как е Марти? Надявам се малкият герой на мама да се е разминал само с уплахата от "безмоторното летене"... Praynig
А н и, изгледах всичките ви снимчици, Ивко е станал опасен чаровник, много му се радвах колко е порастнал, пу пу - сладур голям! Heart Eyes А косицата русичка ли му е? Grinning
Честито и на Венци на Звездолинка, заслужено си е спечелил наградата, красавец си е и той с този дяволит поглед! Heart Eyes
lusmar, и аз се посмях на твоето патешко ходене  Mr. Green, аз да ти кажа, като заспи Велизар и се измъквам точно като Фред Флинстоун, както ситнеше на върха на пръстите си...  hahaha
По въпроса за спането, вечери заспива много рано към 7.30 (вчера в 7! Shocked), буди се в 11, после в 3.20 и после в 6.30! Party Часовника можеш да си сверяваш с него. Но като знам, че повечето бебоци заспиват към 11 -12 и се будят в 5 да папат, първото и последното му будене не ги приемам за "нощни", така, че се живее, надявам се постепенно да се откаже и от това в 3ч. А през деня спи различно: обикновено като станем вече (към 7.30 - 8ч. вече му се изчерпва търпението да лежи Laughing), сменяме пампата, поцокваме малко и пак откъртва (но трябва задължително да ме е дигнал и в бойна готовност да бъде обслужен  Joy) Сам си изгради навика да спинка повече на обяд, след като хуубаво си похапне пюре, слагам го в креватчето му и след 10 мин. е отнесъл. Вчера спа 2 часа така! bowuu
Юнос-че, как е Ники? Много ми липсвахте на срещата! Heart Eyes
Приключвам, че много дълго стана, накрая само за тонус да ви се "похваля" с най - новия бисер на кварталните мами тук: "Ама ти защо не му даваш попара вече??? Трябвало е да почнеш от 4 месец!" Shocked Shocked Shocked На дебилско - спокойния ми отговор, че искам да си го кърмя докато може и че не бързам да въвеждам "попари", "супи", "млека" и "бишкоти" Sick, най - тържествено ми беше заявено: "Оооох то Крали Марко-вчето на мама да не заслабне  Shocked (визирайки Велизарчо) - абе то тая кърма е толкова рядка и нехранителна Shocked, все едно му даваш саламурата от сиренето..." #Crazy
 Joy Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: чт, 30 ное 2006, 09:53 от ol4eto

# 250
 newsm53 Благодаря Ви!
заради зъбките Дани спи неспокойно вечер, буди се през 1-2 часа, давам вода, биберон не ползва, не го иска от малък, така сме вече месец и половина, не спи продължително и се притеснявам, Вие как сте? ползвах Dentinox: не му помага, сега Cargel: временно е, майка от СЗ форума ме посъветва да намазвам зъбките с Panadol,  но се страхувам да не придобие имунитет към него, и няма да му помага за други неща: Какво използвате Вие?

# 251
  • Велико Търново
Добро утро,от мен,въпреки ,че за мен не е такова.Обещах ви вчера да ви почерпя,но след като затрих снимките незнайно къде в компа,остава само тортата и някоя емотикона. beer beer3 beer2 cheers Drunk Wine Glass smile3510 Popcorn  food010 morning
Да ви разкажа за партито-дойдоха още три бебета и две приятелки без такива/едната без бебето си,другата с голям син/ и си изкарахме страхотно.Направихме много снимки,но ще покажа след като ги намеря.За капак като се върна благоверния се скарахме,ама хубаво та си казахме някои истини в очите,но това не си го слагам.Каквато съм овца каранска не можах да събера урина на Божидара,но мерките и са 68/7.500.И сега понеже съм много ядосана,отивам на гости въпреки,че тук вали дъжд,ама това е положението Зимбюла Mr. Green.
Ох,стига толкова  от мен,че бая простотия написах :oops
:.

Наде,сигурна съм,че на сладкото ми зетче нищо му няма  Laughing.Много целувки от Божа  love001.

welcome на новата мама!Тук ще ти хареса много!

Олче,голям вятър ми направи,ще почерпя! Hug

Честито на всички месечинки!Да са здрави,щастливи и много послушни! baloni happy bd baloni

Това е от мен !До скоро!

# 252
Добро утро!
Аз днес станах рано, защото след вчерашния ден в лека депресия ми писна и реших да се стегна. Даже успях и душ да си хвърля и да се оправя. Пък и къде ще ида да не се стегна, като татито ни днес е на работа след дългата отпуска и няма накъде.
След малко ще нахраня и Гого и днес съм решила с него да мерим улиците, че времето е много спокойно тук. Е, само дето е мрачно, но ще го преживеем.
Лусмар, много ме разсмя с твоето патешко ходене. И аз го практикувах по едно време, но сега смъкнахме нивото на леглото надолу и махнах обиколника, за да не е като кон с капаци, така че сега ме фиксира от разстояние. Но пък той спря да плаче да го взема всеки път като ме види.
Надя, за твое успокоение – Гого имаше цяла серия от падания от спалнята и за щастие нищо му няма. Не питай как се чувствах тогава …
Бъбъл, да не ти се меся, ама НАН въобще не ти препоръчвам. Фризолака е малко по-добър. А аз използвам Милумил и съм много доволна, Аптамила също е много добър. И все пак не излизат скъпо, защото са с двойно по-голям грамаж от останалите млека.
Да е честита наградата на Венци на Звездолина! Виждам, че и срещата на Ани с Кабрански е била весела и забавна.
Добре дошла на мама Диана и бебе Дани. Да пишете редовно!
Честита половин годинка на Деяна на мама Еми, Ванеса на Цвети, Анна на Еленка, Иван на Имар, Мая на Риен, Лаура на Лаура06 и Иван на Духи-пухи!Честити седем месеца на Мартин на Шуши!
От мен весел ден!
П.С. Бягам, че Гоги пак е зареден на РС-то и ще ги сътворим едни...

# 253
Е това със саламурата  Rolling Eyes обра всички награди за БИСЕР на годината,пускай го бързо в кърмаческия  Joy

Сиска не си патка,че иначе и аз трябва да съм  hahaha  И аз не събрах урина ,дадох 4 лв за 4 контейнерчета немски  Rolling Eyes и нищо не стана ,лепих ,чаках,пак лепих и така .После я държах в банята по голо дупе но нъц и накрая се отказах ..Само кръв ни взеха .Урина като почнем да седим ще я сложа на гърне и така...Не се шашкай не е фатално ако не дадеш урина..

# 254
Добро утро и от мен.

С около два часа закъснение ще приема чая, който сервира Ани. Simple Smile
Надя, радвам се, че Марти е добре и се надявам да се разминете само с твоето притеснение. Вярно е, че след случката има един период, в който ти е много така... "в шише".. и следиш всяка реакция на бебчо.
Олче, ти си била голям кибритлия!  Simple Smile На мен думите на Риен не ми звучаха грубо или заядливо. Пък и всички оценяваме колко време и сили отдаваш на този форум, в резултат на което първата страничка винаги ни кара да се радваме и ахкаме.  smile3525
Честито на месечковците!   bouquet
И добре дошли на голямото и малкото тигърче!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт