Най - обича МАЙ-ска мама, да се гушкат с бебче двама!

• 15 072
  • 293
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Добро утро  Grinning
Вчера бяхме на консултация - вече сме 8кила и 71см - финно гадже, манекенски мерки  Laughing Педито ми заяви, че съм била много изостанала и до две седмици да вкарам месо, след три жълтък а след месец попара със сирене   Shocked #Crazy newsm62 hahaha Joy И ми обясни надълго и на широко, че при попарата не било нужно постепенно даване на продуктите а направо да му направя цяла купичка да му я пасирам и дам!!! Тази жена винаги може да ме учуди. Горе долу е по-средата - нито ранно нито късно захранване, но явно старата школа си казва думата  Confused
Сиска тайничко се надявам да дойдете в София  newsm53  Да ги запознаем, пък да му седнем да му пиинем, да му хапнем  newsm03 да ни видите юнака...  smile3521
Кате колажа е страхотен   bouquet   bouquet   bouquet
А нашия режим е:
6-6.30 - 170мл. АМ
9.30-10.00 - 170мл. АМ + опитване на нова храна
13.00 - 150мл Зел. пюре + ако иска АМ
16.30 - редувам - един ден каша, на следващия плодово пюре
20.00 - 180мл. АМ
А днес имаме срещааааааа  Grinning

# 91
здравейте и от нас Hug
да ви се оплача че димана никак не е добре Cryза малко се разминахме с болницата.на кратко:вече писах са стрзнното й повръщане,от няколко дни е с диария(а аз го отдавах на това че минахме на диета само мляко).вчера не издържах и пак я заведох при докторката и й вгорчихме уикенда на жената.от никъде не може да се разбере какво муе на детето.повръща,има диария,пръцка много и чак заплаква горкото,спаднала е 200гр за 3 дни, а не е обезводнена Shockedне иска да яде,а гърлото не е червено-3 пъти го гледа.не е вирус-няма температура.повръща само твърдата храна ,а ако е стомашен проблем трябва да връща млякото..... #Crazyабе побърка се жената-1 час я е преглеждала.пусна ни секрет и ще видим какво ще излезе от там,пием хиляда лекарства за да се борим със симптомите един по един,сега сме на 2 вида лечебни храни,абе ужасен ужас.в крайна сметка водещата й диагноза е стомашно-чревна инфекция.
като че ли тази сутрин беба е по-добре-весела е играе си с татко си сега.стискайте ни палци да се оправяме че съм пред нервна криза. Praynig Praynig Praynigособено вчера доки като ми каза-имаш късмет че димито не е обезводнена защото иначе щях венага да ви пратя в отделение ooooh!
айде цунки и си пазете бебчетата Heart Eyes

# 92
  • Варна
Веднага почваме да черпим!!!!

Да не пропуснем и пиенето  Misc Baby Bottle beer beer3 beer2 cheers Wine Glass  food010
Ей, седем месеца!!!! Хич не са малко!!!!

А по случай случая от вчера вижте какво можем вече:

Крейзикити, стискаме палци всичко да е ОК с вас и се  Praynig . Дано Димана се оправи бързо и всичко е нормално.  Hug и   bouquet от нас

Последна редакция: сб, 25 ное 2006, 12:17 от Vif

# 93
Нашия режим е следния:
6.30 - кърма
9.30 - кърма
10.30 - 80-90мл прясно изцеден сок
12.30 - 140г зеленчуково или месно пюре + 40г плодово пюре
16.30 - 160г каша
20.30 - кърма
 bowuu

Стискаме палци Диманка да се оправи по скоро! И стига вече тези болести са притеснявали сладкишчетата ни!

Честити 7 месеца на Макси! Как минава само времето.....

# 94
Виф, недей така с тези вкусотии, че направо ми изтекоха лигите.

Велизар, до момента е акал 3 пъти. Даже и запичащите продукти не помагат. А как мрънка от сутринта и няма оправия. Сополи също текат като река. Абе кофти работа.

Е, аз отивам да се оправя, че ще поизляза, а таткото ще гледа двата броя деца.

Лек ден за сега  bouquet

# 95
Здравейте и от мен! Още не мога да вляза в крак днес, че се успах, ама нали мама гледаше малкия. Леле, нов човек съм, пък и с това късно спане се върнах към студентските години. Ех, спомени, спомени… Rolling Eyes При нас преобладава дъжд, но се надявам и на моята улица слънцето да изгрее. Дано да спре да вали, че иначе е топло и е само за разходки. А моят син такъв сън му дръпна днес, че все едно снощи той е купонясвал.  dance
Пепсън, нашият режим е следният:
6.30 – 150 мл. АМ;
10.00 – 150 мл. АМ;                     11.00 – 30 мл. плодово пюре;
13.30 – 150 мл. зеленчуково пюре;
17.00 – 150 мл. каша /кисел/;         18.00 – 30 мл. плодово пюре;
20.30 – 150 мл. АМ,
като през целия ден му давам да изпие и около 60 мл. плодов сок.

Ани, за бебчетата в колажа и аз нещо не мога да разпозная моя юнак, ама аз нали с четири гледам. #Shocked
Крейзикити, дано малката Димана вече е добре. Стискам палци и й пращам целувка от нашия ерген  lovekiss.
Честити седем месеца на Макси на Виф! hbday
Софийски мами, дано да сте си изкарали добре /в което не се съмнявам/ и да разкажете как е минала срещата.
Айде, дъжда при нас спря, ще се храним /като се събуди/ и ще бягаме навън.
Много цунки на всички МАЙ-ски муцунки!

Shocked Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 94 нови отговора! Shocked  Shocked  Shocked

# 96
пускам една снимка, нямам идея дали е добре на размер и дано се справя с лепването

[img]http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=1595398[/img
ако не се появи снимката, помощ!!!

Последна редакция: сб, 25 ное 2006, 14:35 от rien

# 97
# 98
  • София
привет и от нас!

изненадах се от топлото, макар и намръщено време днес, докато се разхождахме!
баба зима е много добра (опс, тя още не е влязла, ама....)
та по същество: ЧЕСТИТ ТИ 7МЕСЕЧНИК, ВИФ! все такъв сладур да е , че и по - голям, и м-у другото, голямо бедро вадите бре  Laughing и пръстчетата право в целта , хехе!

не четох много задълбочено, дано не съм пропуснала някого, нали все по диагонал...

ето и от нас поздрав: http://i100.photobucket.com/albums/m3/vaniliaice/P1030687.jpg лелята храни миа

а това поло баба ни го изплете (мамата е стигнала само до 2/3 шал  Embarassed ) - http://i100.photobucket.com/albums/m3/vaniliaice/P1030680.jpg

големки ги публикува нашия фотобъкет и няма къде да си играя да смалявам, затова на линкове, дано не ви мързи да отваряте  Thinking

айде, целувки по дупенцата сладки!

# 99
  • София
Привет! Hug Срещичката беше супер, благодарение на мама Иги Heart Eyes и ние успяхме да се класираме Laughing. А двечките си паснахме страхотно, не можеш да ни затвориш устите...  Embarassed Накрая Велизар и Момчо се поизложиха, че ореваха колата в ре - минор на 1 и съответно на 2 гласа  Joy, но Иги хладнокръвно овладя положението (пред Президенството) с цица  hahaha, а Велизар с повече гушкане (че яде в МОЛ-а пюре и кърма), беше успокоен и благополучно "подвозен" вкъщи, където пак си получи цицата.  Wink
Бебоците са тааакива бонбони, просто красота, и колко само са порастналиии!  #Crazy Пу пу , идваше ми да ги изям всичките, ама направо сладкишчета! Hug
Много благодаря на всички Софийски мами, които уважиха събитието, намериха начин да дойдат, и допринесоха за незабравимата атмосфера с красивите ангелчета... Много ви благодаря и ви обичам, чувствам ви истински близки приятелки, сродни души.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ето един линк със снимки от мен, този път не съм се изявявала много като фотограф, понеже нашият тати го нямаше, а с бубанко наръце ми беше трудно да снимам. Някои са поразмазани, ама като бебоците не можеш да ги хванеш мирно и за 2 секунди, така ще е ...  hahaha Надявам се останалите снимащи да качат и те снимчици в нашето албумче, подалбум 25.11  Praynig, че имаше доста по - сполучливи и свежи.
Цункета по дупета! Heart Eyes

P.S. alexta, мила, къде изчезнахте със снахето???  newsm78  Ние тъкмо се поразбудихме и аха да се снимаме с Еличка и вие вече бяхте изчезнали... #Crazy

# 100
  • Русе
   Ето ме и мен, без малко да изпусна темичката, много сте изписали!
   Олчето и Катето пак са се представили чудесно! Много ми харесаха картинките с мечетата накрая.
   Стоплихте ми сърцето с тези мили думи за Дарито, много ви благодаря! Heart Eyes
   Крейзибрат, нашият тати много се възгордя като му прочетох, че искаш "рецепта" за сестричка на Лео. Ами при нас май много помогна почивката на море(Обзор). 
   Иночка, благодаря за комплиментите от батко Томи Grinning
   За памперсите-ние в началото на всеки месец купуваме по един пакет Памперс и Либеро и си ги редувам. Купувала съм и Хепи, никак не са лоши-имат ластик на кръста и отпред на коремчето, а в големите пакети има и торбички за мръсните пампи.
   Ето и нашият режим на хранене, като часовете са приблизителни:
    8 часа - 180 мл АМ
         10 часа - 30 мл плодово пюре
  12 часа - 160-180 мл зеленчуково пюре
  16 часа - 120 мл каша
         18 часа - 30 мл плодово пюре
  20.30 часа - 180 мл АМ
  Смайли, Йонката много порастнала! Страшна сладуранка е станала! И Миа как позира с новото поло  4470
  И накрая(но не на последно място) честити 7 месеца на Макси!!!
  Стискам палци Диманка да се оправя бързо!
  Сега отивам да гледам снимките от софийската среща.

# 101
  • В сърцето на любимите мъже!
Ехо-о-о, ама къде сте се изгубили днес всички, айде Софианки ясно, ами другите?

И аз качих снимки, само да кажа, че беше много яко...даже ни дадоха урок какво ни чака, че в МОЛ-а имаше една банда деца на по 5-6 години и за нула време изръшнаха де що имаше елени, елха, сняг и прочие, като едни малки хали...

И... ще се повторя, но всички бебоци са много сладки... колко са съвършени малките човечета, дали и ние сме били такива... чак не ми се вярва...

# 102
  • София
МАЙ-чета, благодаря за снимките!  Hug Всички са такива сладури!!! За неприсъствалите - тоя път имаше цели 3 девойки /ако не броим кака Габи, ама пък защо да я пренебрегваме  Mr. Green/.
По повод бандата от по-големи деца, дето "изръшкаха" коледния кът - давайте да се срещаме, докато са по-малки и не напират да щъкат, че послеее - няма да има такива филми да си седим и да си говорим, да знаете!

На Косьо социалният живот определено му се отразява добре - като си тръгнахме заспа и спа до 5 ч.  #Crazy те такова чудо не е било от не знам колко месеца  Peace

Ами това от нас, хайде приятна вечер! И да мислите за Коледната среща, дайте идеи да я направим по-специална! santa2  madnoel Nature Snowman People Santa Close-mas:  party006

# 103
Страхотна среща! Много им се радвам на тези бебоци! Голяма веселба е при вас. Всички са големи сладури.

Гледам Миа вече се храни седнала. аз пробвах преди няколко дни да нахраня Иван в такъв стол, на братовчеда, но той след 2 мин и се свлече надолу.

В момента Иван е в паяка - знам че му е още рано, но ако знаете каква радост е как да го извадя сърце не ми дава. Хайде днес 10 мин.  Party

# 104
добър вечер Hug
благодаря на всички за загрижеността и пожеланията.тази вечер тъкмо си помислих че беба е добре и след хранене отново повърна и то лечебната храна точно против повръщане Cryсложих я да спи гладна-просто незнам като стане така да давам ли да яде да не давам ли/какво се прави някой знае ли?

Общи условия

Активация на акаунт