))И моето!
Ама съм зальохана!
Да са живи и здрави, с гордост и късмет да си носят името!

Честита половингодинка и на Цветенцето на пипиив! Да е здравичка и щастливичка, дано всичко се окаже вече зад гърба и, че доста разтревожи мама...

Аз последно май ще дойда утре с Иги (станах историческа с моето идване, ама така е като кунките ... нали знаете...
Ирка, и на мен стиха много ми въздейства (сантиментално).
Благодаря ти, че го сподели с нас.Камбанска, мила, кога имаш време и питка да печеш...?
А ако пак е мъж, батальон ли ще сформирате? 
За педитата, не ща да коментирам, аз извадих късмет, че попаднах при ЧОВЕК. А относно теориите, важно е да те уважава въпросната доФторица и да я спечели бебчо, пък ако е достатъчно интелигентна, рано или късно ще се съгласи, че правиш всичко в името на детенцето, и това, че се информираш и вървиш в крак с тенденциите, няма да я дразни, дори напротив. Ако ли не - адиос, аморе мио!
Това, че ти е казала, че "знаят как се гледат деца", ми напомня как онзи ден влязох в жив диспут с една МНОГО "образована" дружбенска мама, която ми заяви, че съм ЛУДА, че чета и вярвам на теориите за късното захранване
С две думи - убедила съм се колко твърдоглави и не-отворени към НОВОТО хора има на този свят, но не можеш да ги превъзпиташ на стари години, просто вдигаш рамене и търсиш "сроди души". Затова, Кабранска - успех ти желая, от сърце, и да се похвалиш!
Лека вечер от нас!

.Много се радвам,че вече е добре.
morning