Най - обича МАЙ-ска мама, да се гушкат с бебче двама!

• 15 066
  • 293
  •   1
Отговори
# 75
  • София
А, Кате, пъзела от беб4ета е много сладък. Я да видим сега кой е най-наблюдателен? Кое бебе го има 2 пъти? Simple Smile))

И моето!  Laughing
Ама съм зальохана!  Embarassed Откачих заради тая среща утре, забравих да честитя на Кате-тата!
Да са живи и здрави, с гордост и късмет да си носят името! Heart Eyes
Честита половингодинка и на Цветенцето на пипиив! Да е здравичка и щастливичка, дано всичко се окаже вече зад гърба и, че доста разтревожи мама... Praynig
Аз последно май ще дойда утре с Иги (станах историческа с моето идване, ама така е като кунките ... нали знаете...  Embarassed) hahaha
Ирка, и на мен стиха много ми въздейства (сантиментално).  Blush Благодаря ти, че го сподели с нас.
Камбанска, мила, кога имаш време и питка да печеш...? Shocked Лелее, ти си №1 в класацията ми за оправни булки. Laughing И аз ти се възхищавам на желанието за трето дете, определено ще е късметлийче да има такава мама.  Wink А ако пак е мъж, батальон ли ще сформирате? Joy
За педитата, не ща да коментирам, аз извадих късмет, че попаднах при ЧОВЕК. А относно теориите, важно е да те уважава въпросната доФторица и да я спечели бебчо, пък ако е достатъчно интелигентна, рано или късно ще се съгласи, че правиш всичко в името на детенцето, и това, че се информираш и вървиш в крак с тенденциите, няма да я дразни, дори напротив. Ако ли не - адиос, аморе мио! Mr. Green
Това, че ти е казала, че "знаят как се гледат деца", ми напомня как онзи ден влязох в жив диспут с една МНОГО "образована" дружбенска мама, която ми заяви, че съм ЛУДА, че чета и вярвам на теориите за късното захранване  Shocked, тя не можела да приеме подобни крайности, нея я били отгледали с брашнена каша, и мляко не била пила, "к'ви били тея глупости"?  Rolling Eyes Детето и на 4 месеца яде вече попара и ... супа! Rolling Eyes Ама карай, вече не се връзвам, с един такъв спооокоен и протяжен тон си натъртвам на моето + подходящите аргументи, да ме видят в съда, за адвокат ще ме цанят.  hahaha С две думи - убедила съм се колко твърдоглави и не-отворени към НОВОТО хора има на този свят, но не можеш да ги превъзпиташ на стари години, просто вдигаш рамене и търсиш "сроди души". Затова, Кабранска - успех ти желая, от сърце, и да се похвалиш! Peace
Лека вечер от нас! Hug

Последна редакция: пт, 24 ное 2006, 19:36 от ol4eto

# 76
  • Варна
Здравейте, мами!!!
Някой питаше за нас, и веднага да се обадим. Температурата не е повтаряла, ама това дете не спира да пълни памперси. И не иска да яде. Дано избият тия зъбки, ако те са причината. Аз все Хамомила ще купувам, да видя дали ще помогне и все забравям. Разреждане 5 ли беше?  newsm78

Пелените ни в момента са на Молфикс, минахме през Памперс - пропускат, Либеро - обрив, Ейкос - много твърди като са пълни и му убиват.

Ани, аз му давам от Девин с розовия етикет. Ама като се превари тая вода не знам защо става много гадна на вкус. Обаче непреварена не давам. Взехме една трапезна на Предела, дето става и за бебета, и беше по-вкусна, ако може така да се каже.

ИКати, лелеееее какви хубави коси има малкия...... на Макси след 2 години ще му пораснат такива сигурно. Браво!!! Голям сладур!

Някой беше поръчал да цункам Макси /извинявам се, че главата ми не помни, коя мама беше, да ми прости за невежеството  Embarassed /, целунах го, поне 100 пъти  Laughing

ОООО, ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ КАТЕТА!!!! МНОГО ХУБАВИ МОМЕНТИ!!!

Абе, вие как видяхте, че се повтарят снимки. Аз Макси докато открия, очите ми  Shocked . Много сте наблюдателни, бе!!!!

Айде стига ми, че то като невидело братче - дай дай дай, клавиатура не хващало  Mr. Green

Айде цунки и гунки на всички  Hug

# 77
Здравейте и от нас!Специални благодарности на авторката на темата.Днес времето тук беше прекрасно,ходихме на разходкам в морската градина и се прибрахме 4ак кам 18.00ч.Голяма разходка му дръпнахме.Криска днес не е пражила много пакости с изключение на това,че докато ядеше на всяко ядене досега ме плюеше доста старателно,като че ли нарочно.Но да са ни живи и здрави нашитеМайски бебшоци и само такива пакости да правят.И честито на празнуващите днес половин годинка..

# 78
  • Пловдив
Здравейте майчета,
Браво на Олчета отново за хубавата тема   bouquet
Кате, много е хубав пъзела! Много добра идея.
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА КАТЕТАТА! НАЗДРАВЕ ОТ МЕН И СЪС ЗДРАВЕ ДА СИ НОСИТЕ ИМЕНАТА!!!
Аз все още си лекувам кръста, бях на чекръкчия, но доста съм я закъсала този път и затова три дни лежа, добре че малкото е на ясли и си спестявам гушкането през деня. Дано оздравея до неделя, че сме на боулинг слугебно с бебетата и аз съм се хванала на бас....ако спечеля и вас ще почерпя.
Относно памперсите, аз също се записвам към сменящите само при наличие на пълнеж.
Столчето за хранене взехме ето това, много ни харесва пък и докато готвя е с мен в кухнята.

Майчета, искам да ви питам за регима на малките мишоци, колко мл. мляко имат на ден (тъй като незнам каква е нормата  newsm78), по колко заместени хранения имат и по колко изяждат?
Нашия режим е: 6.00 кърма, 9.30 кърма в яслите 200 мл., 12,30 зеленчуци 200 мг., 16,30 плодове (ябълка, круша, банан, пъпеш + бисквити) 250 мг., 20,30 кърма.
Пожелаваме ви приятни сънища от нас, ние отиваме да се къпем

# 79
  • Велико Търново
Добър вечер от най-видната уличница на нашия квартал Mr. Greenсамо аз и още две мами бяхме в парка и след това в МОЛ-а.Я да ви питам вашите деца как реагират като им обличате връхните дрехи за разходка,моята принципно кротка Божа,като си види якето и наддава луд о дране,пробвах да сменям якето,ама тц и накрая като не можах да изляза с нея на глава я изкарвам по блуза и пред входа я обличам.Шапка не търпи Twisted Evil.
Виф,аз поръчах да цункаш Макси Grinning.Много се радвам,че вече е добре.
На колажа моята Божа я има два пъти Grinning.
А,каквато съм патица забравих Екатерина и Сат11,момичета злото да ви забрави.Желая ви много  здраве,щастие и любов Laughing.
Пепсън,голяма сладурана Хриси.Нашия режим и от днес такъв:
05.00-кърмене
09.00-днес захраних със зел.пюре и кърмене
13.00-от днес заместих кърмене т.е. каша
17.00-кърмене и 90мл.АМ
21.00-кърмене и 150АМ

Това е от мен за сега Grinning!Спокойна нощ!

# 80
  • София
Здравейте и от мен. Аз само да кажа, че пак ще пропусна срещата. В неделя ще ходим до Мол-а да водим баткото на кино. Ама утре съм чак в Младост. Много хубава темичка, ама много бързо я попълвате.

# 81
Юнос, заинтригува ме с вашето креватче. Моля ти се пусни една снимка да го видим.  Praynig

Кате, колажа е страхотен, но Иван го няма там  Confused И Мони на БГВики го има два пъти.  Wink

Иркааааа, обичам те! Изненада ме много приятно с това стихотворение на Дамянов. Това е любимия ми поет и знам някои негови стихове наизуст. научила съм ги докато съм му препрочитала стихосбирките. А на това специално сега погледнах с други очи на него.

Честито юбилейче на Цвети!

# 82
  • Варна
Сиска, извинявай, че не се сетих.  Hug и   bouquet и на теб и Божа.

Абе само аз ли съм кьорава, и не мога да видя "открий разликите" в колажа   Mr. Green

Между впрочем, колажа е супер! Като сладко малко пъзелче, с безброй много парченца, всяко от които е много важно, и дори 1 да липсва от него, няма да е същото!!!!   bouquet

# 83
Честито на именничките!На бебоците много усмивки  и  Hug
АНИ ,Ивко е там  Peace
И  Жули е два пъти и Ралица също.Кате ,може ли за следващата тема да смениш снимката ни,че на тая Жули е много стресната .. Shocked
ВИФ -радвам се,че сте по-добре.
За памперсите-ние сме на Либеро ,пробвах с десетина Канбебе-харесаха ми,но само във Варна ги има.
Софиянки блазе ви за срещата,да разкажете после  Grinning
Сиска дано ви разпределят където искате/тайно се надявам да е във Варна/  Praynig

# 84
Кате колажа е страхотен, но аз ли не съм добре или всички са ми по две - Велизар на икати, Дарето, Ралица, Ивко, Мони, Нелия, Мариса,Миа, Ева и Ивайла също и др, значи да откриваме кои са три.
Ирка благодаря за стихотворението.
Кабранска и на теб ти се чудя кога намираш време питка да правиш, а и с 2 деца, аз с едно вече съм луднала, за два дни ме направи сама да си говоря, а съм започнала рокля за коледа да й плета гърба е готов, но както я караме предницата за баба марта.
Лека нощ от мен.

# 85
Включвам се набързо да кажа за колажа. Мисля, поне се постарах всички бебчета да са там. Но повечето са по две, иначе не може да стане, трябва да имам най-малко 100 снимки, а аз имам половината.

# 86

Joy hahaha Ох ще умра от смях! Къде го видя бе Мимоз. На мен ми се изгледаха очите. Има едно по средата дето ми заприлича на него, но нали не му се вижда усмивката и реших че не е той! Да не мога да позная собственото си дете. Сраааааааааааааам!  Embarassed

# 87
Много ви благодаря за пожеланията. 
Ехххх майчета страхотни сте и какви хубави думи за мойто гардже, че направо ме от щастие. Много целувки по дупетата и на вашите сладурчета. Велизар само като види нещо за снимане /т.е. телефон поради липса на друго/  застава неподвижно и вади усмивката, все едно знае какво ще става.
Кате, пъзелът е страхотен. Браво! То май почти всички или всички бебчета се повтарят.
vaniliaice твоята Мия направо ми напълни душата. Много е сладка и какъв поглед вади само с тез големи очи.
Ани ние още сме на преварена вода, но слагам малко чай на Хип от лайка защото иначе не иска да я пие. Иначе за изцедените сокове нямаме насита, пие по 100 мл..
Лусмар, много ми стана мъчно за кумата ти. Дано бързо да се съвземе от шока Praynig и възможно най-скоро да се сдобие с едно бебче. Аз имам една приятелка, която от няколко години се мъчат да си направят бебе, но нещо все не става. Какви ли не изследвания си правиха и тя и мъжът й уж всичко било ок, но не...... Даже тя си прави някаква лазерна операция на тръбите и сега стискаме палци дано да се получи.
Ира Д – това стихотворение не го бях чела или поне нямам никакъв спомен. Сега го препрочитам за трети път и . Много ми хареса. Благодаря ти.
Kambanska дано бързо да си намерите някое добро педи, че иначе лошо. и мойта е за ранното захранване. Тя ми казва какво да правя, а аз си правя каквото си реша без да споря с нея. иначе е много готина, но реших, че няма смисъл да влизам в спор с нея заради една храната. Нито тя ще му държи лъжицата, нито ще дойде да ми прави сокчето и така аз започнах късно да захранвам. 
Пепсън и ние спазваме горе долу същият режим на хранене. Само не мога да ти кажа по колко мл. мляко цока от мен. На обяд /трето хранене/му дава по едно бурканче от 190 гр. пюре  зеленчуково, а от три дни и местно /даже му добавям и малко кърма/. В 17 часа давам или каша + плодово пюре или кърма с плодово пюре  и в 20 часа кърма /ако видя зор додавам изцедена такава от сутринта или ако намям давам АМ/. Дано бързо да се оправиш с кърста, че знам какво е и аз скоро бях така и ми се плачеше. Сама и да не мога да си вдигна детето да го накърмя. Разказа ми се играта. Столчето ви е много хубаво, а за Христинка нямам думи, голяма сладуранка е.

Е хайде чао до утре на срещата в МОЛ-а /живот и здраве/, но ние май няма да смогнем за 10,30ч. но дано се класираме към 11,30ч.
Отивам да , че утре ще съм  #Crazy

# 88
Добро утро! днес аз сервирам кафето...
  food010 Coffee morning kaffeetrmker_2
сън не ме лови момичета. мъжът ми ми купи велоергометър , а компютъра му не работи и го занесохме в магазина, от който го купихме, да го сменим, а те щели да ни го поправят.и той се съгласил, моля ви се, докато аз се занимавах с бебето.после се развиках/ събрах им о4ите на немците/ но късно ,пиле да се разкайваш, той попълнил формуляр за сервиз....как ще ми поправят нов артикул , неупотребяван??? още съм бясна #Cussing out
за пелените ползвам на памперс размер 4 , но от вида baby-dry...те са със ластик отстрани и поопиват повече от тези, които ги има в бг. ина4е от един супермаркет си купих само кашона на тези пелени/ вътре ме изненадаха с пелени памперс като тези в бг/ и малката се обрина вчера леко на дупето...но аз бях спрала мазането с крем, оправи се веднага като и проветрих дупето
Девин розов етикет -аз съм лоша мама/ давах с розовия етикет като беше бебето на 3 месеца,без да преварявам, а сега направо чешмяна непреварена..но тук водата от  водосточната мрежа е пригодна за бебета
chamomila и ние даваме 6 зрънца във водата на ден
режимът на хранене е
 5:30              210 мл мляко алете адаптирано- не се у4удвайте на грамажа, такъв е плана на млякото
9:30-10:00     190 мл зелен4уково пюре с месо/ или плодово банан/
13:30-14:00    210 мл мляко
16:30-17:00    210 мл мляко
19:30-20:00    200 мл каша Милупа лека нощ
22:00 /много рядко и като нямам нерви / 30 мл мляко
приятен уикенд ви желая!

# 89
Здравейте от нас
Честит имен ден на Катетата
Сега видях че сте организирали среща в МОЛ-а
ама и аз съм еднааааааааа
Като пропускам от време на време да чета.....щях да изпусна