Най - обича МАЙ-ска мама, да се гушкат с бебче двама!

• 15 061
  • 293
  •   1
Отговори
# 60
  • В сърцето на любимите мъже!
Олче-е-е, хванах те, не се оправдавай...
Ние ще ви вземем с нашата кола...

...ако сте навити де...

# 61
Здравейте!

newsm59Честит рожден ден на Икати на патерица честит имен ден! Желая ти много здраве, щастие и любов!

Благодаря на всички за пожеланията   bouquet! Честито и на другите Катета!

Аз не мога да се оправя тези дни, много ми е натоварена програмата, но успях да спретна това, ако ви харесва, Ол4ето ако иска да го качи на началната страничка.
Ол4е, благодаря за труда по поредната красива тема   bouquet!

Днес си купих ето това и от другата седмица почваме манджите  Wink.

Отивам да уча по немски, че на 8.12. на мен трябва да ми стискате палци.

# 62
Здравейте МАЙ-ски мами и сладки беборани!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на Катя, Икати, Екатерина и Сат11, и всички празнуващи! Да е живо и здраво името им!   bouquet

Честита 1/2 годинка на Цветето на Пипив - много здраве и късмет!

Сиска, стискаме палци да се сбъднат мечтите Ви и мъжа ти да го класират за там, където искате най-много!

eunos03, много се радвам, че с Никола всичко е минало без усложнения. А, бе то детето си е много добро, и всичко си му е ОК, така че вече започнах да се замислям за майка му .... Joy Да го нацелуваш малкия атлет от нас, много е енегричен!

За срещата - остава за събота нали? И ние ще гледаме да дойдем. Някой питаше как да се придвижва вътре в МОЛ-а (извинявайте, че не помня кой, ама като не си записвам е така) - не се притеснявайте в МОЛ-а може да се движите навсякъде с количките - има асансьори (малките асансьори откъм бул. "Ал. Стамболийски" отиват до 2-рия етаж, където са заведенията, иначе големите не отиват до 2-рия етаж) и ескалатори (с тях може до 2-рия етаж).

Iggiberry , моите комплименти за формата ти - изглеждаш идеално, къде са тези 100 кила  newsm78.

Икати, Велизарчо наистина е голям чаровник с тази коса -  Hug го то нас.
Ани, Ивко много е пораснал и какви бузки е направил - пу, пу ! Като гледам на снимката с гърнето - голям кеф!
По въпроса с минералната вода на Девин за бебета - аз я преварявам в МВ, нямам никакво доверие на нашите производители за съжаление. В едно спикание имаше коментар на една докторка - тя препоръчва до 6 месеца да се преварява водата, дори и тази за бебета.

zvezdolina, аз до колкото знам минералните води за бебета са много слабо минерализирани и т.н., но ти си знаеш де.

Много  Hug по пухкавите дупаранки!

Леле, каква красота , Кате ...... невероятна си!!! Толкова много беборани, и все наши......  Hug

# 63
  • София
ЧЕСТИТО НА ИКАТИ НА ПАТЕРИЦА!  Hug

НА КАТЕТАТА - ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И ХУБАВ ПРАЗНИК!   bouquet

Колажът ми харесва, друг няма такъв, така че Simple Smile  Peace

ние днес си се разходихме дори и в дъжда навръщане (мама не се плаши)  Mr. Green
и вчера също, съчетахме го с пазаруването (така имаме стимул Simple Smile

да попитам -  зел. пюре меланж дадох днес, но доста сухо ми се видя, гъсто, тя яде няколко лъжици, но не беше възхитена, свикнала е на по - редките плодови. Да разреждам ли или?

За водата, тя не че пие, по - скоро си играе с шишето, но давам бебешката , не съм преваряла, тя е почти на 6 м, а давам от , 2,3 дни така че....

приятен ден! и весел уикенд!

# 64
Мамиии,мами,аз съм за бои.Пак нищо не съм прочела Embarassed.Само ви казвам,че сме добре.Елла става на 3 часа да яде нощем като новородено.Надявам се,че си наваксва от неяденето миналата седмица.Пюретата са супер гадно нещо с или без мляко.Освен това трябва да се дъвчат.Затова искам само мляко до третата година.Така расъждава моето дете и скоро ще се наказваме Mr. Green
Даи сега по същество,че затова влязох.Имаме си три именички и не може да ги пропуснем!Бъдете живи,здрави и обичани мами!Радваите се на здрави и весели дечица!Честито!
Кате,ти ми даде тел си миналата седмица,а аз още не съм ти звъннала.Имам наистина голямо желание да се чуем,просто съм голяма калпазанка и не се спирам вкъщи!Но обещавам!
Повечето от вас сигурно са го чели,но аз бях изключително впечатлена от едно стих на Д Дамянов и много ми се иска да ви поздравя с него,защото няма нищо по-важно от това да отгледаш деца,достоини да се наричат "човек"
/Извиняваите за дългия пост,не мога да се стърпя/.Довечера ще изчета и ще се включа по темите.
Да кажа като някои поети,
че имаш сняг в косите ме е срам-
ще падата,ще се стапят снеговете-
косите ти все бели ще са ,знам.

Не е то сняг!Там косъм подир косъм
и кичур подир кичур е белял
със дните що на всички маики носят
едничка радост,хранена с печал!

Едничка радост-чедото да види
от пътищата в наи-добрия път
и нему хорско зло да не завиди,
съня му мисли зли да не мрачат!

Затуи когато вечер аз заспивам,
от мен отнемаш с топла длан скръбта
и някъде в сърцето си я скриваш,
но като сняг над тебе пада тя.

Бил ран,бил късен-нивга не забравя
снегът добрата маичина глава.
Светът пред него три поклона прави-
не,сняг не е,а слънце е това!

# 65
Здравейте и от мен!
Първо да честитя празника на Катя,иКати,Екатерина и на всички които са именници или имат именници вкъщи.Да са живи и здрави и много щастливи!!!за всички тях от мен и Ивчо

Много късмет пожелавам и на месечковците днес...да са много послушкави и много усмивки да раздават!И ако Пипив ни чете ,да ни пише как са двете с Цвети...че определено се притесняваме за тях...стискам палци да са добре и от разходки да не им остава време за нас....
Ирка,току що те забелязвам,че четеш-дано и да се разпишеш....
DaniStef,Хамомилаат ,я дава еднократно и гледаш дали има ефект-успокоява ли се детето,друга някаква промяна има ли...и ако забележиш такава-значи лекарствоот действа....и тогав даваш следващата доза когато пак имате проблем...хомеопатичните не се дават на часове....при тях идеята е съвсем друга-ти просто дават тласък на организма да се справи със състоянието....
А,тази Камилия,която ти търсичш/четох преди време че и тема беше пуснала/,е от комбинираните лекарства,които аз лично не предпочитам....защото те вече са на съвсем друг, различен принцип.....сдоближава се повече до алопатичните отколкото до хомеопатичните лекарства...
За водата-аз давам преварена,щото то и без това никой я не пие...но също знам,че минерална не се препоръчва-може трапезна,изворна....но не и минерална/то и за възрастните се препоръчва да пият ниско минерализирани води и да ги редуват,че да не се натрупват едни исъщи в-ва в организма/
За пампите-аз нали съм все по облекчената процедура и сменям при нужда....и определено сме на икономия така...но вярно,че и наш Ивчо нито се зачервява,нито проблеми  сме имали....та затова караме на каквото падне/и честно казано се убеждавам,че от евтините пампи има мног добри /

Искам да се оплача за  отношението на педиатрите и изобщо на лекарите.. мога много да пиша,но само да ви споделя какво става с нашите неволи/нали реших повече да не ходя при старата,щото няма смисъл/ и съм почнала да се обаждам на разни похвалени ми педи-та...Та направо съм в потрес.....държат се ужасно,като се опитам да задам въпроси относно стила им на работа и се почват едни назидателни изказвания,все едно съм първокласничка или ромка или и аз вече незнам какво...и особенно като стигнем до въпросите за късното захранване-те знаели как се хранят деца-а аз като не съм медик,откъде знам,че съм права....Единственото което ги интересува, е,защо съм се разделила с предишната педка/все едно съм направила углавно престъпление/,.освен това се оказа,че сега просто сме увиснали-значи,аз през декември ще мога да се запиша/ако намеря къде,де/ и после чак през януари ще мога да ида където съм се записала.....Което значи,че на 6тия месец на Ивчо изпускаме и консултация и изследвания.....Освен да взема да ида някъде на частно....но ще видим.....сега пак ще грабвам телефоните и почвам да задавам въпроси....та стискайте ми палци....
Сега да не забравяя да иотида пак до кухнята да си нагледам питката,че одеве комшийката ме светна,че днес се раздавала питка с мед-за да са здрави децата и аз нали съм и без педиатър в момента-да взема поне това да направя....

И,понеже съм виснала в темата от много време,но чак сега видях новия колаж-Кате,браво...и честитоа ти придобивка...със здраве да си я ползвате....

# 66
  • София
ирка, разчувства ме....  Hug

# 67
 kambanska, бих те посъветвала да поразпиташ други мами за педи да ти препоръчат, че така по телефона ..... те са едни тежки, със самочувствие и т.н., знаеш си ги, пък и не обичаттези, които "много знаят" и т.н. А иначе за м. декември ти можеш да си ходиш и искаш необходимите направления от старото педи. Изследванията се правят на 6 навършени месеца, направлението важи до 1 месец от издаването. Стискам палци в търсенето и дано не ви се налага да посещавате старото педи!
Ирка, напрове ме разчувства и мен! Невероятна си, намираш време и за четене - благодарим за споделеното!

# 68
Bubilina,лошото е,че тези на които се обаждам са ми препоръчани...че то аз такова социологическо проучване направих и се оказа,че в цял Пловдив   просто няма един свестен педиатър....Даже и тема пусках,но единствената дето отговаряше поне до някъде се оказа  моята бивша... Mr. Green

# 69
Здравейте и от мен,

Честит празник на именничките  bouquet

Да ви кажа и аз сменям памперси само когато са пълни, но в последно време това се случва по 3- 4 пъти на ден. Ето днес до обяд тази работа я свърши 4 пъти. Сега съм му направила чай от шипки и дюли та да запечем малко положението, че може и да стане по-лошо.

Люба, ти си направо страхотна, как имаш търпение и сили за още едно дете. Възхищавам се на такива жени като теб. Пожелавам ти в най-скоро време да се увеличите с една малка госпожица. Hug
А и друго да те питам: казваш, че хомеопатията (лекарствата) не се дават по часове, а защо нашата хомеоп. ми казва давай през 15мин., давай през два часа и пр. Ето днес и се обадих и ми каза сутрин и вечер да му давам от дражетата. И понеже още не съм много в час с хомеопатията(опитвам се да изчета всичко което има в нета) моля те да ми кажеш може и на ЛС.

Пюретата които имат нужда ги разреждам с вода. И понеже аз си му готвя зеленчуковите ги правя по-гъсти и за да не го загрявам в МВ го разреждам с гореща вода.

# 70
Здравейте,
ние наистина сме добре. Последния гърч го направи преди месец, но казаха, че трябва да увеличим лекарството на по килограмите. Та сега нямаме проблеми. Първите дни от декември ще направим повторно Ядрено Магнитен Резонанс и ще кажат вече за какво става въпрос.

Аз между другото ходих и при една жена, която ми каза, че няма епилепсия и докато навърши годинка това ще отмине. Praynig Praynig Praynig

Не ходим много по разходки, защото след последния престой в болница я изписаха в невероятно състояние. Пълни екстри - хрема, кашлица, разстройство и май имаше още нещо.

Черпим ви за 1/2 годинка.   Misc Baby Bottle Misc Baby Bottle  party023  cook newsm38 beer beer3 beer2 cheers Wine Glass Drunk cook
Много благодаря за поздравите.

Честит имен ден на Катетата. Да са живи, здрави и много щастливи! Много да ви радват малчуганите.

Кате, честита придобивка. Със здраве да си я ползвате и много да папате. Hug

Аз да си призная не съм влизала много отдавна.  Embarassed И много ми липсва, но трябва да се занимавам с Цветето. Скоро ще почваме масажи и гимнастика в ДЦПто на Красна поляна.

Мернах, че ще има среща утре. Ще гледам да дойде ме. Praynig

Чао за сега. Приятна вечер. До утре.  Hug Hug Hug

# 71
 Честит имен ден на Кате-тата!! ДА сте живи и здрави!  bouquet  bouquet  bouquet

КАмбанска, това много тъпо с тия педи-та!!!! Те май на велики се правят като не искат да споделят начина си на работа - ами ти си с правото да се запознаеш с техните методи, за да можеш да избираш....те да не би да си мислят че са единствени??? /лошото е че май повечето са един дол дренки/ Ама аз стискам палци да попаднеш на свестен лекар, най-накрая...
Петя, цунки за Цветето Simple Smile

Ирка, благодаря за стиха! НЯмаше да се сетя да се разровя в книгите за да чета стихове , за съжаление това удоволствие май съм го забравила. Това съм го чела, но тооооооолкова отдавна, че сега все едно ми е за първи път.

А, Кате, пъзела от беб4ета е много сладък. Я да видим сега кой е най-наблюдателен? Кое бебе го има 2 пъти? Simple Smile))

# 72
  • София
ha! сега веднага видях, хрисито го има два пъти Simple Smile отгоре, ама на пръв поглед не личи Simple Smile

# 73
Здравейте и от мен!
Цял ден не мога да се наканя да се разпиша. При нас времето днес беше направо пролет и целият ден изкарахме навън. Макар и в края на деня:
Честит имен ден на Катетата! Честито на месечинките!
Ани, аз от скоро се престраших и давам от минералната вода с розов етикет  и то само, защото педката ми каза, че вече мога. Нямам никакви оплаквания, пък и за разлика от преварената не мирише на хлорна вар, че при нас водата е силно хлорирана. Ползвам изворната на Девин и Торн спринг.
Кабранска, не се отказвай от търсенето на свястно педи. Мисля, че все едно такова ще има в цял Пловдив. Желая ви успех и стискам палци в избора на най-добрия! Това за питката не го знаех, но е и късно вече… Може би догодина. Пък дано да се науча до тогава да меся Embarassed.
Кате, пъзелът е невероятен, бебоците - уникални. Но, мисля че моят Гоги го няма, дано не бъркам нещо, че ще умра от срам, ако не съм го видяла Embarassed.
Айде, бягам, че тази вечер с мъжо ще излизаме навън, а майка ще гледа малкия. Отивам да купонясвам!
Лека и спокойна!

# 74
Aз пък видях още 4 бебоци в пъзела, които се повтарят! Сигурно има и още, ама е мноооого красив!
Олче, сватя  Laughing нали ще дойдете утре, май се намери транспорт!
Камбанска, разбирам те, и аз преживях подобно чудо със смяната на педито. Или ми отказваха, или аз не ги харесвах. Дано скоро да намериш свестен доктор.
Ох, аз се връщам от зъбар. Уж щеше да прави един малък кариес, а то два огромнииии..... и ме пита зъболекарката дали искам упойка, а аз категорично НЕ  Naughty Без упойка съм раждала, пък за един кариес........ е да ви кажа по едно  време съжалих доста, ама нали се правим на герои. А пък свекито гледа малката, и аз звъня,звъня.........телефона нещо не работи. Прибирам се у нас и какво да видя. Търсили са ме от провинцията, и тя какво натискала та набрала номера и така си имам 25 мин. междуградски. Добре че, от чужбина не са ме търсили!  Peace И такива ти ми работи.
Айде майчета, до утре!

Общи условия

Активация на акаунт