Отговори
# 585
Добра вечер мили момичета!

МИМИ ЧРД!

Спокойствие ,разбирателство, успех на всички ви  в твоето семейство.Обичайте се  и бъдете здрави!

Колкото до гушнатия  Каран  във Фахрие  е нормално за дете изцяло обгрижено и отглеждано от майка си .

Имаме и нова снимка от Бу.Запътил се е към кафене за среща  с приятел.

Не упреквам Бурак .Той изпълнява  главна роля в много печеливш сериал и се радва на успех и отлично

възнаграждение.Това е неговия дял в семейството..

Вери, благодаря ти , че рано , рано ни зарадва с тази впечатляваща  снимка на Фе и Каран.

Джил , липсваше  ми , но щом си си починала всичко е наред.
   Когато успееш , и ни споделиш накратко за Оскар ще се пробвам  да продължа да го гледам.

Приятна вечер.

Последна редакция: пн, 13 мар 2023, 19:32 от sebilMM

# 586
Здравейте, момичета!

Бурак като Осман се оказа доста успешен.

Ето го и най-после мъника. Мама ФЕ го е извела на слънце. Както винаги отначало ще се задоволим само с ръчичката му. Количката нова ли е?

Момичета, от утре няма да ме има две седмици. Ще бъда извън България и не знам дали там, където отивам ще има Интернет.

Хубав следобед!

# 587
Привет милички.
МИМИ приятен воаяж и бъди Щастлива!
Ние тук ще  се справим.
Аз съм на линия , трябва ми само някои от момичетата ,които ни четат да пускат по нещичко за да ме покрият.
Това си  е чиста проба изкуство във форума.

Колкото до Фе - А Д  М И Р Ц И И!

Да не забравяш феновете си в такъв момент - без Бурак, с капризен Каран. и много мъничък КЕРЕМ си е за Hands Clap

Прекрасни!

# 588
Красавецът Бурак

# 589
Добър вечер мили момичета

МИМИ, приятно и  незабравимо прекарване където и да си!
Ази, може и Азис ,както ни кажеш.
Благодаря ти! Включваш се навреме и и ни показваш Бу в целия му блясък.

Нашето  тарикатче  става все по- красиво.Дано и по- спокойно!

Мисля си ,че тати Бу е крайно  овреме да се прибира и май се е запътил.NerdFlushedYum

Ами ...чакаме го с нетърпение .
   ПО- малко от месец има до РД на Каран.

# 590
Revolving HeartsRevolving HeartsRevolving HeartsЗдравейте и от мен момичета,Мими да си прекараш страхотно където и да е.Себи ще гледам и аз да влизам по-честичко когато имам възможност,за да те пшокривам ако има нужда.
Бу да се спре малко много пътува то че трябват пари да,но иФе има нужда от него.
Снощната серия беше бомба отрязаха глави на някои от враговете особенно Фриг и Олаф,направо се успокоих.Осман страхотен какво да кажа,пътуване и снимки и той ще се преумори.
за рейтинга не се притеснявам изобщо ,много си е добре за 4 сезон

Дали реклама на костюм,дали часовници нашия си е супер.

А за жените в сериала нямам думи страхотни

Като цяло този сезон е за създаването на държавата на Осман и мисля че с това ще завърши,но толкова трудности и врагове отвън и вътре не е бил никой сезон.
Иска ми се да намеря снимката с ръката на Бу и малкия Каран,ще я потърся,първо ръчичката беше после крачетата и накрая видяхме целия Каран,така мисля ще е и с Керем.Нищо скоро идва рождения ден на каран и ще ни го покажат предполагам.
Приятен ден момичета!:purple_heart:

# 591
Здравейте момичета,Джил, МИМИ, Ази,

Наистина много се радвам за рейтинга на Осман.
Джил , има ли го преведен на български или поне на руски?
Kастът за жените на Осман е супер сполучлив.

И това е за теб и всички момичета които се интересуват от БУФЧЕТАТА.

Има и коментар на снимката.

Бурак Йозчивит преди няколко седмици показа за първи път в социалната мрежа как се радва на своя наследник. Той пусна снимка на малкия Каран, но за съжаление не показа лицето му. На фотото се вижда единствено ръката на прочутия Бали бей и ръката на неговия син. Коментарът на кадъра бе много кратък. Щастливия татко, който отлично се вписва в ролята на баща написа само едно – „син”.

И днес малкият Керем  е на чист въздух.

Най- добре  е в прегръдката на мама и тати.

Я да видим нещо интересно за наш БУ.

Млад е, красив със самочувствие но далеч от  добрия вкус към външния си вид какъвто има оформен сега и то не без съдействието на Фахрие;
    Със зимни обувки на басайн,Поне бос да беше...:People Boy

Последна редакция: чт, 16 мар 2023, 17:37 от sebilMM

# 592
Привет, момичета от Мексико!
След 15 часов полет Мексико сити ни посрещна с дъжд. Но това няма да ни уплаши за нови приключения.
Тук сме с 8 часа назад, но ви чета, когато се прибера вечер в хотела. Благодаря ви за снимките и информацията за нашите Буфчетата. Ще продължавам да ви следя, когато мога.
Прекрасна седмица ви желая!

# 593
Purple HeartPurple HeartPurple HeartPurple HeartЗдравейте момичета,минавам за малко пък и обещах на Себи много се радвам за снимката на Бу и Каран,точно нея ми се щеше да видя .Искам три юмручета вече и сигурно ще има.
Бала хатун интервю, сладуранка много хубави думи казава и за двамата известни около себе си актьори.
🔸Озге Торер сделала искренние признания в эфире Sabah TV. Говоря о своем персонаже и съемках, Торер сказала:
✍Бала Хатун теперь часть меня. Точно так же команда стала моей семьей. Это длится уже 4 сезона, так что я полностью там. Вы становитесь семьей, когда общаетесь день и ночь. Бурак и Йылдыз — очень хорошие люди, которых я очень люблю и считаю успешными в своей работе.

Себи гледам го с руска озвучка,бавно превеждат руски субтитри,иначе последните серии имат много развитие.

https://1plus1tv.ru/series/tureckie_serialy/page/3/тук го гледам нещо става покрай войната и трудно се намира с субтитри.Иначе в ютуб понякога с автоматичен превод го пускам.
отива му да е рекламно лице на всичко
Приятна вечер момичета:revolving_hearts:

# 594
ПРИВЕТ Буфлинки!

МИМИ, нямаш представа колко се радвам , че си на друг континент и ще получаваме от там друг вид позитивна енергия.Прекарвай си позитивно и ние ще сме добре.
Чакаме интересни емоции и впечатления от друг континент.

Бъди щастлива!
            Красиво е!
                  А това ..може и да съм пропуснала,

Бурак през медения си месец. Супер мачо беше.

# 595
Привет!

Минаха два дни без пост и аз решавам да ви поздравя с това , че имаме най- прекрасните любимци.

Много моля г- н АДМАН да ме извини за поредния пост Hands Pray

Явно Бу е решил да обсипе Фе с подаръци и то с висок карат за това ,че му роди двама сина  и се грижи за тях денонощно.

И за себе си ще избере нещо.

# 596
Здравейте понеделнишки начало на нова седмица,Себи извинявам се за отсъствието 2 дни,така се стекаха обстоятелствата,красиво и сплотено е семейството ни.А фе заслужава най-доброто.
В този сезон е просто прекрасен и като визия,за играта му ние си знаем.
А чучулигата се грижи за домашния оют и топлина,само както тя го може,не остана до рождения ден на Каран,да видим как ще го отпразнува.
Приятен ден момичета!
Себи тук при Нерон има сериите с автоматичен превод на бг
https://www.evropabgonline.com/osman4?fbclid=IwAR3EcpKK1IQ93k1IE … a2onsiXY77eyVZvpY

# 597
Добър вечер момичета'
Джил , не се притеснявай  за постовете. Когато тотгава  пиши.Не е редно да го смятаме за задължение.То и не винаги има много за коментари.
Благодаря ти за линка от Нерон.Много го/я уважавам.Имаше спор жена или мъж е но става въпрос за много ерудирана личност.Ще хвърлям често поглед там и дано успея да да вляза в час с Осман.

А понеже МИМИ скоро ни черпи  за РД , дали не там далеч от нас по повод юбилей?
Карай я щастливо и много интересно  миличка и парави снимки. Ще ми е интересно.

Може би малко са тези от вас които са гледали сериа "Лъжовна пролет" " с Фахрие , а тя  в ролята на Зейнеп.
Невероятна!Точно след тази роля аз съм и фенка до край.

Момичета , наистина не е нужно да пишите дълги постове.Една интересна снимка с текст е достатъчно, но и това не е задължение , а усещане Flowers Four Leaf Clover

# 598
HeartpulseHeartpulseHeartpulseДобро утро момичета,Себи никога не съм приемала като задължение писането в групата,напротив това е единственото място което ми е любимо.Аз несъм гледала Фе в Лъжовна пролет,друго всичко с нея съм на мен ми е любима от Листопад.Това не ми пречи да погледна  сериалчето в свободното време,сега следя Осман и Алпарслан някък си заради Баръш,въпреки че бече Фе не играе.
От листопад до Любовта прилича на теб,пропуск имам само с Лъжовна пролет.
а това е просто любов
Приятен ден момичета.Purple Heart

# 599
Здравейте момичета,
Джил , не съм се изразила правилно за писането в темата , но ти си ме разбрала.
Основното е да я има темата и нашето убежище  за разтуха  с нашите любимци...Heart Exl

Вече не мога да се ориентирам къде и кога Бирак е в реала.

А това да не е ретро кола -подарък за Фе и всичко което прави за него и семейството им.

Последна редакция: вт, 21 мар 2023, 21:57 от sebilMM

Общи условия

Активация на акаунт