Отговори
# 600
Здравейте, момичета!
Честита първа пролет малко със закъснение, но тук сме с осем часа назад.
СЕБИ, нямам юбилей, просто сбъдваме една мечта на дъщеря ни.
След дълго обикаляне ИЗ пирамидите на маите, дъжд ни застигна и в тропическата гора. Но пък си е приключение. От днес вече сме в Канкун да релаксираме след големите обиколки ИЗ Мексико. Още не мога да повярвам, че съм тук, толкова е зареждащо. Пожелавам на всеки да го изпита, ако не с тази , то с друга интересна дестинация.
При Бурак и ФЕ няма нищо ново както виждам, чета ви когато имам Интернет. Надявам се нашият арабски принц вече да се е завърнал при любимите си.
Приятна седмица ви желая!

# 601
Здравейте прекрасни,разбрахте Себи какво имаш предвид права си,когато има възможност винаги съм на линия нищо ново нямаме за сега но това е затишие пред новини,и аз видях Бу с тая ретро кола на изложба ли е бил незнам,или избира кола не се знае ще се разбере
по добре коли отколкото мотори,изпитвам ужас от мотори като съм виждала какво става след катастрофа с тях,не че и с коли не стават.Надявам се да кара внимателно като се има напредвид че вече е баща на двама синове.
Сега ли е на пътешествие в Кувейт има много снимки
Където и да отиде е посрещан като кралска особа
Малко стари снимки
тук си мислеха май че ние нищо незнаем,любовта в самото начало.
майка на 2 деца но държим фронта за красота
Сегодня мы узнали, что в журнале «Next Hint» опубликован список топ-10 самых красивых турецких актрис, среди которых находится наша красавица. Фахрие располагает третьей строчкой.

Много обичам къщичката ни момичета и вас че ви има!И честита първа пролет и мот мен.
и със закъснение ви черпя за рождения си ден!:purple_heart:Purple HeartPurple HeartPurple HeartPurple Heart

Последна редакция: ср, 22 мар 2023, 20:36 от djil

# 602
Мили момичета ....здравейте!

МИМИ, много се радвам за теб и преживяното и видяно на другия край на Света.
Джил , със закъснение за РД -да си честита и благословена!

Бурак дано освен да благодари си взема и довиждане , че много му стана.

# 603
Да мина за кратко през темичката,няма нищо ново за сега,освен падащ рейтинг на Осман явно е имало нещо снощи винаги сме били на първо място нищо че пада рейтинга такъв нисък рейтинг скоро не е било.
,мисля че речта наЕрдоган беше снощи.
Както и да е да не забравяме че сме в 4 сезон.
от Фе нищо ново ,надявам се Бу дава почивка на Фе и не е толкоз уморена,сладки чучулиги малко
дали е предполагал, че ще бъде майка на децата му.
Да са здрави и щастливи да ни радват ние умеем да чакаме.
Приятен ден,вчера дългичко ми стана но на два пъти добавях с редактиране за да не пусна втори пост,моля да ме извините.Purple HeartRevolving HeartsRevolving HeartsRevolving Hearts

# 604
Добър вечер милички...
Няма нищо ново в  социалното пространството, но дали е така в дома на сем. Озчивит?
Ние си знаем -има ли нещо за споделяне първи ще сме да знаете.Аз от опит го зная:dizzy_face:Wink

Бу изглеждаше и така, когато гласува Yum и очакваше  Каран.

Красавицата ни тя... сега е в най- трудния и период като жена и майка.
Каквото ще да става на нейна страна съм !

Джил,  ретинга не ме изненадва изобщо,но съм ти благодарна ,за информацията и то РЕДОВНО!!!:hugs:
Четири сезона ... в размирни времена в Света и Турция......
История , слава на държавата , уникална игра на актьорите ,да ама в това време хората се интересуват от по - дребни житейски  неща дори за оцеляване.
  Проекта е прекрасен , но трябваше да се мисли за успех за по- кратко време.
В това безумно динамично време да мечтаеш за успех на сериал в 4-5 сезона е нереално.

Дори си мисля ,че Бурак  по много прагматичен начин насочи вниманието си Кувейт.
Склонна съм да го поздравя ,когато се завърне и усетим на къде духа вятъра.

Все си мисля ,че това ще е подаръка за цялото семейство и за Мама Фе и за 4-ри годишния Каран.
   Няма значение как го е заслужил Бу-с таланта си на актьор или на бизнесмен!

# 605
Здравейте съботно момичета,нашите са ги хванали в крачка ,Бу и Фе на разходка,браво на Бурак така трябва да изкара момичето на вън сами
имат нужда
Себи и на мен ми се щеше 4 сезон да е последен но Боздаг има други намерения явно.
Друго нещо ново за сега няма,смятам да си погледна последната серия да видим.
Намаляха враговете но още има и то гадни.
Приятна вечер,:purple_heart:Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

# 606
Добър вечер момичета.

Джил , благодаря ти за снимката с разходката на БУФЧЕТАТА.
Според мен беше крайно време Бурак да се завърне  и отдели нужното внимание на Фе и синовете си.

Явно при него като настроение е супер! Браво!

От едно друго сем. Озчитит

И нашето прекрасно момиче незнайно кога и къде?

# 607
Привет, момичета!

Все по-често виждаме Бурак с очилата, явно има някакъв проблем с очите. Но пък му ходят.
Вече се е завърнал от странство щом е извел любимата си на разходка. крайно време беше.
Аз също съм вече в България и отново на линия, стига да има новини покрай семейство Озчивит.

Хубава седмица ви желая!

# 608
Здравейте момичета да започнем новата седмица със спомен от рождения ден на каран миналата година,в очакване на таз годишния,да видим и малкия Керем надявам се,като няма нещо ново

и каква ли ще бъде темата

време е да гивидим четиримта заедно.
Желая приятна седмица момичета,с тези смени на часовото време някак си се стресира човек,крайно време да изберем едно и да се установим.Revolving Hearts
 Purple HeartPurple HeartPurple Heart

# 609
Иха.... МИМИ е тук и аз съм щастлива.Добре дошла миличка.
Ако искаш пусни една панорамна снимка от Мексико, ще ми е интересно.

Джил, и аз си представям вече 4-тия РД на Каран и цялото семейство Озцивит ако е рекъл Господ.

Скоро нашето момиче ще е в същата форма.

# 610
Добър вечер момичета.

Според мен беше крайно време Бурак да се завърне  и отдели нужното внимание на Фе и синовете си.

Добър вечер момичета.

Снимката е от Виена,не си спомням коя година.Имаше още една -Фе на прозореца на хотелската стая! Едва се измъкнаха тогава от фенската любов, много млади хора бяха обсебили входа на хотела и очакваха излизането на буфчетата.Но.....с помощта на персонала и полицията се придвижиха към летището.Себи,сигурно се сещаш вече...Мили момичета ,благодаря ви , че темата е още жива,чета ви редовно!!!

# 611
Здравейте момичета,снощи попаднах на едно видео ще правят изненада на Фе и Бу с тяхна свадбена снимка.
https://vk.com/fahriyeevcenozcivit?z=video-127002413_456239695%2 … l_wall_-127002413
дано да се види,май за годишнина на чучулигата.
Мими доре се завърнала и на мен ще ми е интерсно да споделиш нещичко от Мексико.
Себи точно такава снимка на ръцете ще ме стопли,задружно и щастливо семейство.
Утре серия на Осман няма да има,президента ще има слово,наближават избори.
Приятен ден от мен:purple_heart:

Sparkling HeartSparkling HeartSparkling Heart

# 612
Здравейте! 🌺
За известно време бях  "вдън гори телилейски".😀😅....Сега Ви чета, момичета и разбирам,  че сте чакали и да се включа.
Нооо, реал...но, и аз не мога да се включвам толкова активно, както Вас.
Не харесвам исторически филми и сериали и затова  - за сериала на Бурак съм аут....
Но, като актьор ми е един от фаворитите.
Фахрие, също ми е любимка, нооооо, като двойка и то семейна в живота са ми номер 2.
Невероятна спойка, харизма и щастие, което ги осветява...Изключително много се радвам и за новото попълнения в сем. Йозчевит!  Щастието е пълно -сто пъти си повтарям - да продължава. Имат примери, както и с роднини,  така и в бранша.
Под секрет - и аз чакам с нетърпение да видя малкият дребосък. Гордост за мама и татко....Представям си радостта и на Каран - братче, с което да споделя толкова много игри...

Радвам се искрено!
Хубав ден, момичета! 🍀🌹

# 613
Здравейте, момичета!
Джил, снимката и рамката, които правят в клипчето са страхотни.  А може и да са за годишнина от сватбата им.
Ето ви няколко снимки от Мексико както пожелахте.

Хубав ден!

# 614
Здравейте отново минавам за кратко,имаме нова снимка Бу сие пуснал в инстаграм с Фе любов е това друго не ни трябва.
ще се хващаме и на малкото споделени мигове.
Мими страхотни снимки,вярвам че си прекарала страхотно.
Purple HeartPurple HeartPurple HeartPurple Heart

Общи условия

Активация на акаунт