Отговори
# 615
# 616
Здравейте мили момичета , МИМИ,Джил, Азис, Стеле
   Колко е хубаво да сме заедно и толкова много.

МИМИ, прекрасни снимки от далечно и екзотично Мексико.Макар и за малко се пренесох там. Благодаря ти.
  Джил,Азис , последната снимка на БУФЧЕТАТА е супер, тяхна си e, естественa и спокойна. Добре ми е като ги гледа, такива.
    И аз се надявам след около две седмици Фе да ни изненада с парти каквото само тя може да организира с трите си момчета.Дано!

А ,ако и тези мили дамички са на тържеството ще съм още по- щастлива.

Taтко Бу извън Осман.

Такива искам да ги видя   на 13-ти април.

Лека нощ!

# 617
Привет, момичета!

Това са снимки на Бурак от вчера, пуснал ги е в Инстаграм.

Забележете дрехата , с която е на фотосите в спортния салон. Същата е като на снимката с ФЕ. Може би са тренирали заедно?

Хубав следобед ви желая!

# 618
Привет и от момичета водя ви един прекрасен Бурак

Всичко му отива на този красавец,има щастието и привилегията да остарява красиво
Незнам дали е ново но е красиво.
Мими сигурна съм че Фе ще бъде в страхотна форма на рождения ден на Каран,напук на всички злобни анти.
Себи и аз искам да се събере цялото семество,без изключение,не ми е пълно така но ще видим.
Каран и на 4 си иска Мама,усеща се горкия и сигурно ревнува.

Приятен ден момичета!:purple_heart:
Sparkling HeartSparkling HeartSparkling Heart

# 619
Здравейте,
 Джил , красив си е Бу .Моля се сега и завинаги да е толкова прекрасен баща и съпруг , какъвто е до сега!

Предстои  серия на Осман .

Пожелавам им успех.Заслужават си го.

Това е  интересно интервю с БУФЧЕТАТА вероятно  след спортуването.

Май не са очаровани и как да са  - изморени , не гримирана  Фе /кърмачка и недоспала скоро родила жена /.
Нахалници !Вярно , е че се ровят за новини , но и малко такт никога не е излишно!!!!

Ж: Здравствуйте. Как вы?
Бурак: Спасибо, хорошо. Как вы?
Ж: Спасибо, хорошо. Давно не видели вас. Как ваши дела? Бурак: Работаю, съемки продолжаются. Сегодня вышли прогуляться.
Ж: Еще раз поздравляем со вторым сыном. Как он? Фахрие: Спасибо. Все хорошо.

Бурак: У нас тоже был небольшой перерыв, как у всех.
Ж: Спасибо большое.
Бурак: Спасибо. Легкой работы

J: Здравей. Как си?
Бурак: Благодаря ти, добре. Как си?
J: Благодаря, добре. Не сме те виждали отдавна. Как си? Бурак: Работя, снимките продължават. Днес излязохме на разходка.
J: Още веднъж, поздравления за втория ви син. Как е той? Фахри: Благодаря ти. Всичко е наред.
J: Каран свикна ли с брат си?
Фахрие: Да, свикна.
J: Чувства ли се вече като голям брат?
Фахрие: Смятаме, че той ще разбере това с времето (усмихва се с Бурак).
Ж: Ясно ли е вече на кого прилича Керем?
Фахрие: Той наистина прилича на по-голям брат.
J: Смятате ли да се върнете на екран или ще има голяма пауза?
Фахрие: Не планирам голяма почивка. Да видим.
Zh: Видяхме, че след земетресението сте помагали чрез социалните мрежи. Какво можете да кажете за това? Бурак: Направихме всичко възможно и ще продължим да го правим. Беше много труден период. Толкова е сложно, че е невъзможно да се опише с думи.
Фахрие: Все още сме разстроени. Трудно е.
J: По време на земетресението работата в Истанбул спря.
Бурак: И ние имахме кратка почивка, както всички останали.
J: Благодаря ви много.
Бурак: Благодаря ти. Лесна работа

Последна редакция: ср, 29 мар 2023, 19:30 от sebilMM

# 620
Привет, момичета!
Папараците май тия дни са все по петите на Буфчетата.
Вчера , днес пак се появиха видеа с тях.

Не намирам превод, ако видите някъде, действайте.

Хубава вечер!

# 621
Здравейте,
МИМИ, няма как една макар и много красива жена , но пък.....щастлива майка на двама сина да не е  и да и личи ,че е много изморена.
Бурак и той се е  помъчил да направи каквото може и да я изведе за малко от къщи, но неизбежните папараци пак са ги засекли.
Отдавна не бях виждала Бу леко раздразнен макар и да се усмихваше и как иначе.

Чудесно е нашето Фе,макар и без грим ,но усмихната.

Рисунка , ама прекрасно композирана.

Много говорят тези фотоси.

Прекрасни почивни дни!

И да гласувате !

Последна редакция: сб, 01 апр 2023, 19:34 от sebilMM

# 622
Здравейте момичета съботна открили магазин Бурак дал малко интервю не че незнаем че фе определя стила на облекло но сам Бу това говори
💣Бурак Озчивит был замечен в торговом центре Nişantaşı Ctiy на открытии магазина Brooks Brothers! Посещая магазин мужской одежды, что Озчивит ответил на вопросы.
Озчивит, лицо известного бренда одежды Altınyıldız, заявил, что он и его жена Фахрие Эвджен определились с выбором одежды, и сказал: «Фахрие мне очень помогает. Когда я выхожу из дома, я выбираю комплект одежды с моей женой. Она выбирает то, что подходит мне… Мы поддерживаем друг друга в позитивном ключе».
Бурак сообщил ожидаемую радостную новость о сериале «Основание Осман», соглашение о котором рассчитано на 5 сезонов. Красавчик-актер объявил, что популярный сериал АТВ, 4-й сезон которого завершится в июне, получит продолжение в следующем сезоне.
С другой стороны, известный актер, который часто посещает открытия и ярмарки, проводимые за границей, сказал: «Я поеду снова. Мы делаем все возможное, чтобы продвигать нашу страну за рубежом. Думаю, это очень важно… График работы напряженный. Семейная жизнь и ребенок тоже только что родился, но мы стараемся ездить как можно чаще».
https://vk.com/feed?z=video10326029_456241746%2F1ffd26611801f69040
сладур така трябва ,любовта семейството и работата

Приятни почивни дни момичета!:purple_heart:Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

# 623
# 624
Здравейте момичета!

Фе продължава  бързо да възстановява  перфектната си фигура.

Джил благодаря за новата информация за Бурак.
А , той отдавна не ми е харесвал толкова визуално и като поведение. Дано не ме корите  сега , но напоследък из Катар ми се струваше надут с прекомерно самочувствие на фона на това там около Фе, но ще кажете може би - бизнес.

Аз честно да си кажа  не разбрах ,той ли ще прави бизнес с дрехи в Истанбул или ще рекламира турска модна продукция  в арабския Свят.?????
   Ок, но сега ми е по на сърце
А тук е супер.....Oбожавам го усмихнат близо до Фе и децата.

Ази, супер е колажа.Толкова много ги харесвам ,когато са заедно.

МИМИ , а ето и превода на срещата им ,когато бяха в бяло.

Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен: Керем прилича на брат си Каран.

J: Как сте всички? Какви са новините? Каран свикна ли с Керем?
Бурак: Напуснахме къщата за два дни (вечерта), сега бързаме да ги видим.
Момиче: Ние сме студенти. Можеш ли да ни помогнеш?
Бурак: Добре.
Въпрос: Как вървят снимките?
Бурак: Снимките са интензивни. Всичко е наред. Продължаваме да работим. За два дни напуснахме къщата, децата ни чакат, така че трябва да тръгваме веднага (побързайте). Добър вечер.
Zh: Г-жо Фахрийе, нека поговорим малко с вас. Не успяхме да говорим с вас. Как си? Ще те видим ли на екрана? Имате ли вече проект?
Фахрие: Родих неотдавна, преди около два месеца. Ще имам проекти. Да видим, без продължение (не серия, явно). Дай Боже да се върна на екраните. Благодаря ти.

Много се радвам и ,че ще има 5-ти сезон Осман.Ще го загледам отначало , а ако Джил е така додра и ни пусне едно кратко резюме за 4-ти ще е СУПЕР!

И още нещо от предишна среща с БУФЧЕТАТА:

ОДАРЪК ЗА РОЖДЕН ДЕН НА СИН RANGE ROVER

Двойката Бурак Йозчивит и Фахрие Евчен бяха забелязани да пазаруват хванати за ръце в мол в Етилер предната вечер. Двойката, която стана родител за втори път, отговори на въпроса на журналистите: „Каран свикна ли с брат си?“ „Получи се по-добре, отколкото очаквахме. Той свикна с това от първия ден." . Фахрие каза: „Смятаме, че с течение на времето той ще изпитва още по-голямо чувство за братство.“ Двойката каза, че Керем прилича на по-големия си брат. За първи път новата кола на Бурак Йозчивит беше изложена със специална табела (FE табела, състояща се от първите букви от името и фамилията на Фахрие Евджен), която красивият актьор подари на съпругата си за раждането на второто й дете. Беше посочено, че цената на колата е 10 м

Приятни почивни вечери и дни.

Последна редакция: нд, 02 апр 2023, 11:34 от sebilMM

# 625
Здравейте, момичета днес, в деня на изборите!

Бурак вече е на снимки, отново на работа.

За пети сезон на Осман е имало вероятност да не се състои ли? То така или иначе рейтингът падна в сравнение с предишните, ама така е като се размотава нещо пет години.
А ФЕ май говори за завръщането си на работа във филм, не в сериал. С две деца няма как да е иначе.

Хубав и слънчев ден! Аз вече гласувах, та да видим ще го бъде ли този път.

# 626
Добър вечер момичета.

МИМИ отплеснах се от Буфчетата гледайки  резултатите от изборите.

Оооооо...Бу в супер женска компания.
Ако не са приятелки на Фе дошли да я видят след раждането ,ще се ядосам Rolling EyesSmile

Спортните   занимания  продължават и да са само двамата далеч от дома  са супер тактика .Разтоварени , обичащи се  могат да се отдадат на синовете си.

# 627
Привет, момичета в новата седмица!

ФЕ спортува усилено в компанията на Бурак.

Добре изглежда ФЕ за родила наскоро. Даже отлично. Ще се възстанови много бързо.

СЕБИ, тези двечките наистина приличат на приятелките на ФЕ, но не съм много сигурна те ли са. Ама спокойно, Бурак не си пада по блондинки.

# 628
Здравейте,

Сигурна съм МИМИ, че Фе съвсем скоро ще възвърне формата си, а компанията на Бу сигурно е още по- мотивираща.
                КСКЛУЗИВНА НОВИНА.
СПОРТНА ЕЛЕГАНТНОСТ
Бурак Йозчивит и съпругата му Фахрие Евджен, един от популярните филмови актьори, наскоро застанаха пред камерите във Вадистанбул в спортно облекло. Отдавайки голямо значение на комфорта на спортния си стил, двойката позира по време на пазаруване в много енергично и приятно

.Колкото , до това че не  харесва блондинки ,а брюнетки  съвсем ме  "успокои"ConfusedSmile

С подозрение ,че е колаж ми допада много.Малко отмяна на мама не е зле.

С млади фенове   ,но къде ли е?

# 629

Общи условия

Активация на акаунт