Отговори
# 570
Привет момичета.
МИМИ, благодаря  за новете снимки.
Радвам се и за тримата ,че са заедно и като седнат някъде и много щастливи.
Най- добре ще е за Каран. Той е доста чувствителен ,към времето ,което Бурак отделя  само за негоНормално за момчетата  и бащи.

E.... това е новичко/напоследък не съм много сигурна ,че поствам само  нови снимки/

И не много скорошно но красиво.

Не си спомням скоро да съм показвала гнезденцето на БУГЧЕТАТА  в анфас.

# 571
Revolving HeartsRevolving HeartsRevolving HeartsЗдравейте момичета нямаше ме  една седмица без нет в планината и като се върнах немога да сваря да ви изчета,много се радвам за нашите сладури,намерили са време да излезнат за малко сред хора,с толкова ангажименти браво на тях

Пока мы не можем насладиться какими-то профессиональными фотографиями и масштабными новостями от нашей девочки, то будем радоваться даже мелочам. Сегодня пара Озчивит была замечена на улицах Стамбула со старшим сыном Караном. Совсем чуть-чуть материала нам доступно к просмотру.
Бурак бпредставител на Луксор,много желан навсякъде
и никога не отказва на фен

Приятен ден момичета ви желая!:purple_heart:

# 572
Добър вечер мили момичета.

Джил , добре е че си се разнообразила в Балкана. Това е най- доброто за мен разтоварване.

Раздвижиха се нашите и все повече ще е.Чака ни  РД на Каран.Вероятно ще видим и Керем.
Много ми се иска да са спечелили достатъчно парички  за да имат гледачки и Фе да направи още един стойностен сериал.

А Бу е сладък  та сладък на пук на всички.Даже му свикнах с брадате и визията и не се сещам  да я коментирам.

Ха де.....кой е по-по най като визия автентичен?
  Бурак  естествено и без коментар!

# 573
Добро утро, момичета!

Хайде днес пък сме в Кувейт! Бурак отново е тръгнал по мероприятия.
Не я мисля ФЕ как се оправя с двете деца, надявам се някой да и помага. Май доста взе да бяга от отговорност нашето момче, то е лесно да се правят бебета, ама да има и кой да ги гледа после. Ама нашата красавица нали си е добричка, не го спира никъде. СЕБИ, така както си е тръгнало още дълго ще чакаме сериал с ФЕ.

Хубав ден!

# 574
Добър вечер  приятели на Фахрие и Бурак.

Да МИМИ..... под формата на печелящ  пари и слава в името на семейството Бу се скатава по топлите места в момента.
  Мъжка му работа.Май не може никоя от нас да е много изненадаана /може би  има   малко изключения/ от "бягството му"
   Има време да се покаже като мъжкар  и баща на момчета.Дано се докаже!
Сега в отглеждането има думата Фахрие -майката.
ПО- късно обаче след 2 година топката е в неговото поле.
КОлкото до бащата на Бурак се е справил блестящо с неговото момче.За момичето  му имам  забележки.

Колкото до Фе ....,ако я познавам добре през годините ,ще се възстанови бързо и ще продължи  страхотно напред на пук на всичко и  всички.
      Иначе, Снежка/една многоуважавана от мен съфорумка/ ще е права , че брака и с  Бурак  може в един момент  да се окаже фатален за кариерата и.

Хопа... добре е  че има разстояние .

Последна редакция: вт, 07 мар 2023, 21:53 от sebilMM

# 575
Привет и от мен!
Честит празник, момичета! Много здрави да сте и много обичани!

Да продължим с изявите на Бурак в Кувейт, защото това е най-новото на хоризонта при тях. За какво ли е там, някой разбра ли?

Този път повече мъже, отколкото жени кандидати за снимка. Ама да не забравяме, че това все пак е Кувейт.

Хубав ден и весел празник!

# 576
На всички Дами в темата - Честит празник!🌹 Здрави и щастливи БЪДЕТЕ! 🍀💖

................

# 577
Честит празник мили ДАМИ,ПРИЯТЕЛКИ МОИ!

Благодаря ви ,че ви има!

Нещо нежно и Дамян Дамянов .................за ВАС!

МИМИ, и жени са се завъртяли  и то на куп около наш Бу.

МИМИ,Стела, Джил.Flowers Hibiscus

Последна редакция: ср, 08 мар 2023, 22:45 от sebilMM

# 578
Здравейте, момичета!

Снощната серия на Осман отново е заела първо място в класациите, нищо че рейтингът малко е спаднал в сравнение с предишния епизод.

Според една статия от турска медия, Каран приличал на дядо си Бюлент Озчивит.

Хубав ден от мен!

# 579
Здравейте съботно момичета.
Един гаден вирус ме е гепил и  тръшнал и не ми дава желание за нищо,но да стоим на втора страница на форума ми е малко обидно и затова се обаждам.

МИМИ, радвам се за рейтинга и малко ме е яд ,че изпуснах Осман отначалото на сезона ,а сега е късно да наваксам.Май само Джил го следи , но е много заета явно и не ни е пускала скоро информация скоро за серияла и събитията около него.

Извън ролята на Осман  Бурак е водещ и в Кувейт според тяхната преса.
     A наш Бу явно си е малко кусоглед и си носи все по- често очилата,Няма лошо/и аз цял живот съм с очила и сменям непрекъснато цвета и формата на рамките им/Отиват му и то много!

Мисля да гледам "Семейство" с Къванч.Ще споделя ако ми хареса.
Приятна събота и неделя.

Последна редакция: сб, 11 мар 2023, 14:39 от sebilMM

# 580
Здравейте в Неделя, момичета!

Добре е приет в тези арабски страни Бурак. Мине, не мине месец и той все там на посещение. Че и рекламни договори сключва. Явно е много популярен там.

Забелязах, че започна да носи очилата преди близо месец някъде. Досега все слънчеви носеше. Но явно има нужда. А пък изглежда и по-интелигентно. Yum

СЕБИ, бързо оздравяване и възстановяване!

Приятна почивка!

# 581
Привет и от мен момичета!

МИМИ , благодаря .Добре съм вече.Както казва една приятелка отрязах навреме главата на вируса ,за да няма опашка.

Докато Бурак се радва на катарската любов ,Фе не смее да излезе сама с Каран на разходка.
Излизат различни фотоси на семейство Озчивит и с малкия  Керем, но не съм сигурна дали не е фотошоп и не смея да ги публикувам.

.https://vk.com/video-127002413_456239662?list=a240f496cdb24091df

Но не издържах на изкушението.

Бурак на гости в дома и офиса на известен шейх.

# 582
Нова снимка на Фе с Каранчо.

# 583
Привет, момичета!

Днес съм рожденичка, да ви почерпя виртуално за здраве.

А ФЕ ни е изпратила прекрасна снимка с Каран. Кой знае как ревнува от бебето и се е гушнал при мама.

Хубава и успешна нова седмица ви желая!

# 584
Здравейте момичета ,Да сте ми здрави и много щастливи без болести и лоши неща,след отпуска наваксване и всичко за писане ме очакваше,колкото до Осман ще изгледам последната серия и обстойно ще ви резюмирам на кратко за всичко.Величествен както винаги.
,
Много сладка мама си имаме  и страхотна,с нетърпение очаквам бебе и  Каран заедно на рождения  ден на сладура.

Общи условия

Активация на акаунт