Отговори
# 555
Добро утро, момичета!

При рускините пише, че тази седмица ще има серия на Осман на 23-ти, но това се пада в Четвъртък.

Бурак се е наредил на 54 място в листата на ТОП лице в света. ФЕ го бие по всички параграфи на тия листи.

Хубав Вторник на всички!

# 556
Здравейте мили момичета -пишещи и само четящи  Flowers Hibiscus

МИМИ , нека Бу снима и печели, а Фе спокойно да гледа момчетата си.

Днес в Катар

БуракОзчивит дари приходите на организацията, към която се присъедини днес в Катар, на жертвите на земетресението 🤲

Миличкият Каран , май се кротнал и помага на мама за хляба.Yum

И  за Бурак в последните дни.

[/img]

Май  само рекламно участие.

Приятна вечер  милички!

Последна редакция: вт, 21 фев 2023, 19:36 от sebilMM

# 557
Здравейте, момичета!

Още снимки от пребиваването на Бурак в Катар. Не знам с каква цел е там, но е похвално, че дарява парите благотворително за пострадалите райони в Турция.

Хубав ден!

# 558
Revolving HeartsRevolving HeartsRevolving HeartsЗдравейте прекрасни,да взема да се запиша и аз че много време не съм минавала,изкарах си порядъчен вирус след многото ангажименти и все още се въюстановявам,незнам какъв точно беше но от години не ме е поваляло така.Много неща около нашите има и нека,Радвам се че Бу намира време да излезе с Фе има нужда горката и на нея и идва в повече.Колкото до това че Себи има критики към Бу от време на време аз също съм на мнение че трябва.В Катар е смата прелест  ,знаем си че е хубавец

Но така съм най-доволна да ги виждам
не и личи че е раждала
Да са здрави и щастливи,много милосърдие видяхме от тяхна страна напук на антите който не побързаха и тук да си кажат думата.Приятен  ден ви желая момичета,радвам се че ви има,обичам ви!:purple_heart:

# 559
Добър вечер  момичета, МИМИ, Джил,

Ама сме си щастливки , няма две мнения.
Може  някой  и да си мислеше ,че като не учства в проект  Фахрие , а при Бурак са спряно временно снимките  няма да намерим за какво да пишем......а то новини, ситуаци ,емоции да искаш при любимците ни.

Звездата Бурак Йозчивит дари още 1 милион лири на Асоциацията AFAD от приходите си на събитие, на което присъства вчера в Катар. Съпрузите Бурак и Фахрие са дарили 600 000 лири за реагиране при бедствия и извънредни ситуации в първите дни на земетресението и са изпратили камиони с хуманитарна помощ в региона.

'"   ЖИВОТЪТ не ни дава гаранции. Дава ни ВЪЗМОЖНОСТТА...""

Бу не пропуска да се изяви като перфрктен фотограф.

Ще има нещо слаадко за Каран.

А, това дали няма да го видим скоро на вратлето на Фе?

E........ как така изглеждат краката на Бурак...Smiley

Последна редакция: ср, 22 фев 2023, 19:48 от sebilMM

# 560
Здравейте, момичета!

Вече четири години Бурак бил рекламно лице на този бранд за бижута и часовници. Средствата от тях е дарил за пострадалите в Турция.

Новата серия на Осман щяла да се излъчи на 1 март.

Хубав петък и приятен уикенд ви желая!

# 561
Purple HeartPurple HeartPurple HeartPurple HeartЗдравейте момичета попаднах на тез сладури незнам нови ли са или стари но няма значение

толкова свежи прекрасни и светли

хайде една и стати да не се сърди

Серия на Осман другата седмица,няма значение нека бог да ги пази и да няма повече катаклизми серия и да има и да няма ,не е от знаение!
Приятен уикенд Purple Heart

# 562
Нашите любимци , неотразими са и преди и сега!

Днес в медиите се появи статия, че вчера Бурак се е присъединил към благотворителна организация в Катар. Актьорът дари 1 милион турски лири на организацията "AFAD" за пострадалите от земетресението. Припомняме, че по-рано двойката дари 600 хиляди турски лири и изпрати камион с неща от първа необходимост.

Джил за хубавото няма старо и ново .И аз не помня или не зная от кога е тази красота.

Но това сигурно е старо от 2014г.

До по-късно днес,

# 563
Привет, момичета!

Бурак подписва някакъв договор, сигурно за рекламно лице на бранда, за който писаха.

Много сладки! Дали е истинска или колаж?

# 564
Добър вечер и извинете!

Мислех ,че мой е последния пост и си чакам покритие,
Съжалявам!

Не ,че има кой знае какво ,но милите и красиви моменти в  сем. Озчивит са много.
Колажите също.

MIMI, май съм подвластна на антите и като видя  Бала до Осман  и с влажен поглед нещо ми става и не ми се коментира.

И това не зная какво е -реално , колаж или......Kerem.

# 565
Добро утро, момичета!

Снощи е имало серия и е била на ниво като гледам рейтинга.

СЕБИ, от четири години играят вече с Йозге Тюрер-Бала и са си много добри партньори. Няма никакви клюки в медиите относно морала и на двамата или пък да засегнат по някакъв начин ФЕ. Не слушай измислиците на антите, които им се иска да не е така.

Хубав ден!

# 566
:                                                               Здравейте,

Уауууу..................Бу с нова кола като за 4-ма.

МИМИ, както може да се очаква от мен -доволна съм от рейтинга на Осман.
Радвам се  за успеха на Бурак.
Ние с теб се знаем доста отдавна в темата и много те уважавам.
Ще се съглася с теб и ще игнорирам антите.
Не зная дали си спомняш но още от началото на  на сериала Осман , аз много харесвах Йозге.
Харесвам я и сега като актриса. Спирам до тук и много силно се надявам да си права , а аз да съм се увлякла по клюки.
Май просто трябва да спра да влизам във Фейсбук и да чета само тук в темата.
При рускините също фейк новини и постове. Ужас! Май времето ми е минало и се адаптирам трудно:weary: Rolling Eyes

Имаме снимнки и от друго дете в сем. Озчивит.

Последна редакция: пт, 03 мар 2023, 16:48 от sebilMM

# 567
Добро утро, момичета!
Днес било Тодоров ден. Честито на всички именници, бъдете здрави!

Нова снимка на Бурак с фен.

А привържениците му са вече над 23 млн. в Инстаграм.

Приятна ви почивка!

# 568
Честит Тодоров ден на всички именици!

Конският Великден.

И на нашите любимци  не чужда ездата,особено на Бурак.

Приятна вечер.

# 569

Ето ги най-после заедно. Семейство Озчивит се появиха. Някой любител фен ги е хванал в крачка. Бързат за някъде.

Общи условия

Активация на акаунт