Отговори
# 75
Привет момичета.

МИМИ страхотно дете е Каран и типично детенце и пораснало момченце.

Джил , много ти благодаря  за линковете,
Допада ми темата  в  "По -красива от теб"

Каан е известен пластичен хирург, който ръководи престижна клиника в Истанбул. Ефсун е бунтарка, дъщеря на неговия партньор. По нейна молба той пътува до Газиантеп, за да доведе момичето в Истанбул. Ефсун е свободолюбиво и откровено момиче, което мрази указателите. Каан й се явява като шофьор на майка й, който е дошъл да я вземе.

Първоначално Ефсун отказва да отиде, но след това се съгласява. Пристигайки в града, тя научава две невероятни новини - майка й й дава своя дял и сега Ефсун стана съсобственик на клиниката, а освен това Каан изобщо не е шофьор, а новият й партньор! И двамата не са доволни от тази ситуация, тъй като се намразиха от пръв поглед. Но както се казва, най-силната любов се ражда от омразата..
Премьера: 7 июня 2022.

Значи вторник е деня на сериялчето по FOX

Изгледах 1-ва серия ,МИМИ мисля че ще се  забавляваш многоНаш Синеочко като лекар и неотразим сваляч е  чудесен.
  Момичето не е голяма красавица но много приятно си партнира с него..Очите и са големия акцент в лицето и.
И много важно за мен  е ,че действието се развива във  водеща Истамбулска клиника за пластична хирургия, а не на полето  в Анадола или в мизерни сукаци на големия град.
   Само не разбрах по коя телевизия  ще го предават.
   А може и да чакам макар  малко нескопосания   превод от Нерон със събтитри Всичко се разбира обаче.

Препопъчвам  ви го за разтоварване  и заради синеокоя Бурак.

Започвам го.

Ето го  и от  днес Бу,

A  в сряда ще гледаме за послседно от този сезон нашият Осман.

Последна редакция: пн, 13 юни 2022, 23:15 от sebilMM

# 76
Purple Heartдобър вечер момичета нося ви 2 ри фрагман на Осман

https://www.youtube.com/watch?v=q5jJpG9OZDk
Мими сериалчето го дават във вторник Фокс тв
приятна вечер моимичета:purple_heart:

# 77
Здравейте момичета.
Благодаря ти Джил , за може би послдния трей  от Осман.Утре сме  на линия.

К А Р А Н !!!!!!

https://vk.com/video-127002413_456239611?list=90432e26dde34a6b65

Днес Бурчин има РД

Дано е здрава  и преодоляла  проблемите около развода и продължи напред с дъщеря си  и в добри отношения със семейството на любимия си брат.

Прекрасният  ни  Бу.Заслужава Бурчин да направи нещо и да зарадва нашето момче, макар и да не знаем как са нещета в сем и не е наша работа.

Пак е готов да друса адреналина Бурак.

Довечера ще гледам Синеочко.

# 78
Привет!
Благодаря ви, момичета за разясненията на сериалчето. Ще го загледам през почивните дни.

Бурак и неговата лудост по колите. Предава я и на сина си.

Хубава вечер!

# 79
Горката Фе ,с тези неустоими мъже около нея.

Дано си роди момиченце за утеха и  компания.

Прекрасник!

Щастливки.

Къде ли изчезна любимото ни момиче?

Много приятна и спокойна вечер .

# 80
Добра вечер ,момичета!!!

Виждам никой не е поместил преведения епизод на Осман 97 епизод!
Извинявам се,че толкова закъснях,но бях на гости на щерката в София и снощи се прибрах у дома.
Моля ,заповядайте!Утре ще гледаме последния епизод за този сезон.

https://www.evropabgonline.com/osman_treti?fbclid=IwAR3WldS7fF8q … 4Q5zJuKwSduZ7HlrI

# 81
Здравейте мили момичета.

Кески , благодаря ! Започнах  последната серия за да съм готова довечера.

Аз се поразсеях  с новия сериял на Синеочко /Бурак  но май си струва.

В очакване  на последната серия от трети сезон да видим последни снимки  зад кадър.

Приятно гледане.

# 82
Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusЗдравейте момичета ,нямам мнго време тези дни матури проверки и две работни места,идва ми в повечко,минавам всеки ден в темичката ни дори само да погледна.
Снощи беше последната серия на Осман ,простихме се с два емблематични герои,Айгюл и майстор Давут
и двамата много добре си изиграха ролите,даже Айгюл смея да твърдя израсна като актриса с тази си роля.уникална двойка,велик тандем и страхотен колорит видяхме от тяхна страна.
Рейтинга няма какво да го обсъждаме идва лято да почиват и на есен с нови персонажи и нова интрига пак щше си бъдат на върха.
прощаване и благодарности към всички от Бурак и семйство Осман
https://vk.com/burakozcevit?z=video-36121192_456239804%2F1a0b920 … pl_wall_-36121192
https://vk.com/burakozcevit?z=video-36121192_456239804%2F1a0b920852b472caaf%2Fpl_wall_-36121192

кавалера си е кавалер от малък до голям.
Себи сериалчето е леко и е тъкмо за разтоварване има и комични места,дано се запази в този си вид
https://www.evropabgonline.com/krasiva?fbclid=IwAR0tMRmBpZgaYiAy … FZO2gaxMlpQLbxS0oтова е втора серия с автоматичен превод,и на мен много не ми допада  автоматичния но е по добре от руска озвучка.
Приятен ден момичета:purple_heart:

# 83
Здравейте, момичета!

Осман свърши, ваканцията започва. Заслужават си една дълга почивка, че цял сезон изкараха и двамата и то никак не са от леките сериали, които снимат.

Това лято дали няма да ги видим във нова лятна вила, нали бяха писали, че си купили нова , заради някакви инциденти , пожари ли бяха, не помня точно.

Хубава вечер!

# 84
Здравейте момичета ,трогателни прощални думи на актрисата изпълнила ролята на Айгюл
ПРОЩАЙ АЙГЮЛЬ!😢😭😱😭😭
📝Дюндар бей, Кулуджахисар, Джеркутай и Айгюль Хатун, сумасшедшая девчонка Енишехира, я рада, что познакомилась с тобой, сумасшедшая девчонка! Благодаря тебе, я стала смелее и заметнее.
Ты тронула мое сердце, обогатила мое сердце, отправила путешествовать, продолжила мои уроки, подтолкнула много бегать, много учиться, много любить... 3 года плюс мое время на съемочном плато🤍 Лучшие сердечные актеры в мире . Я любила бегать вверх и вниз по горам с тобой.
Мой дорогой партнер Чагры Шенсой, мне повезло встретить такого талантливого актера, как ты. И давай снова будем на сцене, не слишком скучая по этим дням.
Наша команда командиров, генералов, учебных лагерей и времен, которые учатся и учат в мастерстве, мои учителя. 🙂🤍
Аслы Зейнеп Пекер Боздаг и наш продюсер Мехмед Боздаг, я рада, что вы выбрали меня для Айгюль, так рада, что вы меня поддержали.🙏🏻
Я всегда помню тебя моя красавица, вы очень красивая в моем сердце, я сняла сапоги, служба в армии заканчивается, спасибо 🤍📝

и отговора на колегата
ДЖЕРКУТАЙ ПОПРОЩАЛСЯ С АЙГЮЛЬ:
📝Трудно подобрать слова, чтобы описать, как приятно с тобой играть,
Когда я играл с тобой, я был счастлив, как ребенок, мой ум всегда щекотал. Персонаж умирает? Я не думаю, что он мертв. Особенно Айгюль никогда не умирает. Да здравствует все то, что мы собрали воедино. Давай снова сыграем Бусе!📝

Да Мими излизат на заслужена почивка скоро ще разберем къде,Бурак нещо подписва сигурно реклама не стои момчето без работа.

# 85
Привет, момичета!

Много красиви снимки  са си направили Буфчетата. Толкова са сладки и влюбени, такава положителна енергия излъчват. Направо да те заредят с усмивки за целия ден. Обичам такива хора.

Май са били някъде навън на семейна вечеря. Отстрани се вижда бащата на Бурак.

Приятна петък вечер!

# 86
Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusСтрахотни са Мими уникални,влюбени и най-вече съм доволна че са семейно с бащата на Бурак
ще почторя
и ще допълня с двамата мъже на Фе

Мими оправи ми уикенда.желая прияте уикенд и на Вас:purple_heart:

# 87
Здравейте момичета.
  Аз докато се наканя да пусна поста си =от снощи го пиша вие вече сте пуснали красотите.
Малко съм разсеяна ,защото готвя една презентация пред доста хора и съм леко притеснена.

От понеделник започва и моето лято. Надявям се,

Джил и аз не се вълнувам вече от рейтинга. Нормален.
Серията беше силна и много емоционална със сцените на съня на Джегутай в който губи любимата си Айгюл и в реала наистина я изгуби .Нареди се , ако оцелее ду Буран и  Торгут загубили любимите си съпруги нелепо.

Самата смърт на Айгюл беше изиграна и от двамата актьори по безупречен начин.
През целия сериял се възхищавах от  отношенията и лоялността м/у двете съпруги на Осман.
Играта на Бурак оставям без коментар- умикална.

Пожелавам и на двата екипа и на Алпарслан и на Осман прекрасно лято ,само с положителни емоции и здраве.

А от нашите любимци очаквам - страхотно празнуванв на 5-тата годишнина от сватбата им, добри новини около състоянието на Фе/99% съм сигурна ,че е бременна/ и прекрасно лято с много снимки за нас от тях.

Започна се.

МИМИ, гледай Синеочко Много е различен и сладък Вече изгледах и втора серия  благодарение наДжил .Харесва ми,

Последна редакция: пт, 17 юни 2022, 19:30 от sebilMM

# 88
Добра вечер ,момичета!

Приключихме сезона на тежките сериали .Минаваме на лятна тема.Изгледах и двете серии на новия сериал на синеочко-По-красива от теб.Много приятен за гледане.Много си подхождат двамата главни герои-хубава двойка са.Така се смях ,когато конярът запита Емир-Как сте с конете, можете ли да яздите.Като знаем в Осман как яздеше това момче!

Прекрасно е нашето семейство.Желая им приятно лято и много снимки за нас феновете ,иииии дано Фахрие ни зарадва с хубава вест за ново бебе.А сладурко какъв ли батко ще е ?

# 89
Кески , и аз изгледах и двете серии . Много се забавлявам и чакам с нетърпение следващата серия.
Бурак/синеочко  влиза все по-  приятно в ролята на лекар. И двамата ГГ са сладури.

Категорично  лятото ще мине със малкия Бурак и снимки и вълнения около Г БУ.

Засега нищо в сюжета не ме дразни,Няма елементарни ситуации  и  обстановка и тоалети съвременни и много приятни.
      А Синеочко като романтичен герой е много сладък.
      Дали може да язди....Stuck Out Tongue Winking Eye Kaто за доктор - супер!

А това тарикатче какъв ли батко ще е , ако съм права ,че Фе е бременна.
                   С тези мигли на баща си ще става все по- красив,

Общи условия

Активация на акаунт