МИМИ страхотно дете е Каран и типично детенце и пораснало момченце.

Джил , много ти благодаря за линковете,
Допада ми темата в "По -красива от теб"

Каан е известен пластичен хирург, който ръководи престижна клиника в Истанбул. Ефсун е бунтарка, дъщеря на неговия партньор. По нейна молба той пътува до Газиантеп, за да доведе момичето в Истанбул. Ефсун е свободолюбиво и откровено момиче, което мрази указателите. Каан й се явява като шофьор на майка й, който е дошъл да я вземе.
Първоначално Ефсун отказва да отиде, но след това се съгласява. Пристигайки в града, тя научава две невероятни новини - майка й й дава своя дял и сега Ефсун стана съсобственик на клиниката, а освен това Каан изобщо не е шофьор, а новият й партньор! И двамата не са доволни от тази ситуация, тъй като се намразиха от пръв поглед. Но както се казва, най-силната любов се ражда от омразата..
Премьера: 7 июня 2022.
Значи вторник е деня на сериялчето по FOX
Изгледах 1-ва серия ,МИМИ мисля че ще се забавляваш многоНаш Синеочко като лекар и неотразим сваляч е чудесен.
Момичето не е голяма красавица но много приятно си партнира с него..Очите и са големия акцент в лицето и.
И много важно за мен е ,че действието се развива във водеща Истамбулска клиника за пластична хирургия, а не на полето в Анадола или в мизерни сукаци на големия град.
Само не разбрах по коя телевизия ще го предават.
А може и да чакам макар малко нескопосания превод от Нерон със събтитри Всичко се разбира обаче.
Препопъчвам ви го за разтоварване и заради синеокоя Бурак.

Започвам го.
Ето го и от днес Бу,

A в сряда ще гледаме за послседно от този сезон нашият Осман.

добър вечер момичета нося ви 2 ри фрагман на Осман

и двамата много добре си изиграха ролите,даже Айгюл смея да твърдя израсна като актриса с тази си роля.
уникална двойка,велик тандем и страхотен колорит видяхме от тяхна страна.

кавалера си е кавалер от малък до голям.
Себи сериалчето е леко и е тъкмо за разтоварване има и комични места,дано се запази в този си вид

и ще допълня с двамата мъже на Фе

Kaто за доктор - супер!