Кое време на деня сте по-активни - сутрин или вечер?

• 625
  • 8
  •   1
Отговори
Нека да разнообразим малко форума като дискутираме следното. Кога сте по-активни в професионален аспект – сутрин или вечер/следобед? Аз например съм най-активна в работата си рано сутрин и до обяд. След това също, но оставям малко по-леки задачки и „роботизирани“ за тогава. Също след обяд понякога е много натоварено при нас в офиса и няма време. А съм и ранобудна и бързо се събуждам. Вечер и в късния следобед ми е по-лежерно и музата ми леко намалява. В последно време обаче доста хора са обратно на мен – по-активни са вечер или следобед. Как е при вас?

# 1
Интересна тема. Аз съм активна и адекватна само ако съм се наспала. Не обичам да ставам рано, но и не съм нощна птица. За мен оптималният работен ден си остава от 9-17:30 примерно. НЕ си правя срещите в 9:00 разбира се, но предпочитам следобедите и вечерите да са ми посветени на хобита. Ако през деня съм имала по-натоварен ден, след работа разпускам с тренировки и време за себе си.

Вечер да пиша курсови, да уча, да имам лекции ми се налага, но в 2 нощес да ми дойде муза за учене просто няма как да стане. Grinning

# 2
  • София
Аз съм активна сутрин и вечер.
Зависи за каква точно активност става дума, разбира се.
Физически имам най-много енергия рано през деня и после около икиндия.
Когато работех в администрацията, предпочитах да си свърша всичко, свързано с активна дейност, до обяд, а следобед да чета разни неща и да се запознавам със служебни материали. Тогава ми беше изморително да работя от 8 до 17 ч.
Когато отворихме кантората, реших да си направя работното време в офиса от 10 до 16 ч. Беше ми идеално сутрин да си свърша всичко домакинско вкъщи и после служебните задачки ги отмятах без проблем, а вечер имах енергия за почивка и забавления.
Сега, понеже не работя, отново съм активна сутрин и вечер. Тогава си върша задачките, а през деня (предвид състоянието ми) си поспивам или ходя на плуване и на лежерна разходка.
Като цяло, задължителен при мен е стабилният сън - от 22 до 6 и поне 2 ч. на обяд, в които да си почина (не е задължително да спя или лежа, но да релаксирам по някакъв начин), за да презаредя.

# 3
Активна съм само сутрин,(през ден )за фитнес 😆

# 4
Следобед и вечер.
От дете съм така. Години наред се борех с това заради училище, университет и т.н. Слава богу работата ми сега позволява да следвам моя си ритъм.

# 5
Най-активна съм като се наспя добре. Мразя да ставам рано и това ми е най-големият кошмар. Когато стана рано и се прибера към 5-6 целият ми ден е загубен, защото се чувствам адски уморена, та чак леко наедекватна. Ранното заспиване също не ми се получава. Много по-дейна съм, когато съм на работа от обяд, имам време да си поспя сутринта, да свърша нещо из къщи и после да поработя.

# 6
По-скоро сутрин. След 15 рязко губя мотивация, желание и батерия за работа.

# 7
Ставам всяка сутрин в 7, дори и в почивните си дни, просто съм се наспала. Работоспособна съм до обяд, затова така си разпределям работата, че да я свърша до това време. След обяд го давам по- лежерно или имитирам дейност, според зависи.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 8
Нощна птица съм, вечер ми идва енергията, вечер предпочитам и да работя.

Общи условия

Активация на акаунт