доктор Иван Вецев Шейново

• 33 899
  • 118
  •   1
Отговори
# 90
Ами за 13:00 в понеделник, но и док не вдига и сигурно няма да върне обаждане, така че ще отидем в поликлиниката и ако не е там ще отидем до Шейново 😅който забравя важни въпроси е така...

# 91
Трудно е, да не кажа невъзможно да ви вдигне телефона; пробвала съм няколко пъти, по спешни поводи, вкл. кървене. Но винаги е връщал обаждане, сигурно ще ви се обади. Прегледа ви е най вероятно в поликлиниката, моите поне досега винаги са били там.

# 92
На мен също винаги ми е връщал обаждане. Включително тази седмица, звънях за приятелка. Която директно записа, тъй като е в рисково състояние.

# 93
Здравейте, моля дамите които са си правили хистероскопия в Шейново при д-р Вецев, бихте ли ми казали каква е цената? В сайта на Шейново пише 700лв., ама в други коментари видях цена до 1000лв. Не знам дали работи по здравна каса?
Благодаря Ви предварително. 😊

# 94
  • София
Той къде каза, че ще я извърши?
Моята я направи в МЦ Салвебис. Работи със ЗК, аз платих 800лв. ЗК покрива 1100лв., което означава, че цялата манипулация е 1900лв.

# 95
Той къде каза, че ще я извърши?
Моята я направи в МЦ Салвебис. Работи със ЗК, аз платих 800лв. ЗК покрива 1100лв., което означава, че цялата манипулация е 1900лв.

Благодаря за отговора. Само набързо се чухме не спомена къде ще я прави. Само спомена, че събота и неделя прави хистероскопия, да не се притеснявам за отсъствие от работа. Чакам първи ден от цикъла и ще се чуем, за час и място. Звънях днес в Шейново, там също правил.

# 96
Момичета, здравейте, влизам с малко глупав въпрос, но ако може да не звъня на доктора и да не го притеснявам ще ви бъда много благодарна. Запазих час по телефона при него, за първи път, следене на бременност , след като д-р Станулов ме прехвърли към него. Забравих да го питам къде е прегледа. Имате ли представа дали е в Шейново, защото аз разбрах от д-р Станулов че той там преглежда, но сега чета за някаква поликлиника България и започнах да се чудя. Благодаря ви предварително!

Здравей, аз също си записах час за първи преглед след установена бременност. Моят преглед ще бъде в поликлиника България и доколкото знам основно там преглежда.
Аз забравих да попитам дали трябва да взимам направление от личната за прегледа и не съм неясно дали работи със здравната каса. Ти знаеш ли нещо по този въпрос?

# 97
Да, Вецев следи и по здравна каса, занесох си направлението от личния и си ползвам каквото се полага.

# 98
Да, Вецев следи и по здравна каса, занесох си направлението от личния и си ползвам каквото се полага.

Благодаря за информацията! 😊

# 99
Веднъж преди 3 години бях на преглед при него и много чаках, сега по колко време се  чака за преглед. Станулов ме препрати къ него, но коментарите, че трудно се свързвате с него дори и по спешност ме притесняват.

# 100
За преглед средно около 40-60 Мин след записания час влизам, което смятам че е нормално, доста пациентки има а и като цяло преглежда обстойно, нормално е да има изоставане от графика.
Почти никога не си вдига тел, но винаги връща дали обаждане, дали съобщение на вайбър, зависи от ситуацията. Инструкциите му за спешност, като болки и кървене са да се позвъни два последователни пъти, ако не е нещо спешно, еднократно позвъняване. Все пак човека изражда в Шейново, преглежда в поликлиника България; няма как да се очаква че е на линия нонстоп да си вдига тел. Казвам го като човек който е имал кървене, т.е. спешен повод за обаждане.

# 101
Момичета, след раждането ходихте ли на преглед? Пак ли се провежда в поликлиника България или в Шейново?

# 102
Контролния след раждането, на 40тия ден, е в Шейново.

# 103
Имате ли представа как да се запише час за др Вецев за следващите три дни,случаят е спешен?

# 104
Имате ли представа как да се запише час за др Вецев за следващите три дни,случаят е спешен?

Обадете се в поликлика България и обяснете.

Общи условия

Активация на акаунт