АВГУСТ 🤱🏻 2022 🌸 👶🏻 (Тема 11)

• 42 106
  • 753
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Аз съм от мързеливите майки, ползвам мокри кърпички за всичко. През деня мия дупе, ако е много критично зле положението, разбирайте до гърба 🤣. После при захранването също са много от полза, навън на площадките също.

# 676
Навън нося, няма как. Вкъщи не ползвам, мия наред. От една страна не ми харесва този филм на кожата, който оставят всички кърпички, от друга, всичкият боклук, който се генерира. Аз съм и анти-майка, по площадки не ходя, та една драма по-малко имам 😀

# 677
Дами, имам малко странен въпрос😀
В групите във фейсбук момичетата публикуват как им се издуват коремите от движенията на бебоците и взех да се притеснявам… И аз усещам движенията и корема ми се мърда, но не чак да изпъква толкова. Има ли други като мен с по-мързеливи бебоци?😄

# 678
  • Велико Търново
Моята бебка е доста активна, но чак така не ми издува корема, два пъти се понадупи и това беше 😀

В групите във фейсбук момичетата публикуват как им се издуват коремите от движенията на бебоците и взех да се притеснявам… И аз усещам движенията и корема ми се мърда, но не чак да изпъква толкова. Има ли други като мен с по-мързеливи бебоци?😄

# 679
  • Пловдив
В Мама Мрън имаше такъв пост за кореми 😳😅 На моменти доста зловещо ми се стори 🤯
Авторката беше 33 г.с, ще видим и нашите 😁 На мен леко ми се издува мястото, нищо повече

# 680
Моя се издува от време на време, но бебка си е мързелива. То до скоро даже едва мърдаше като ме подритне. И баткото беше така мързелив. Натиска се и се издува най вече като дъщеря ми се подпре на корема ми, бебето почва да натиска от вътре, каката почва да мрънка, че и разрушават комфорта и я разместват и така. Но и това не винаги се случва.

# 681
Моя се издува така като имам контракция🤷♀ Иначе и моята бебка е много активна,но такива подувания като скала остри получавам при контракции☺

# 682
Ако знаете как да прикача видео, ще Ви покажа как изглежда издуването на корема при мен. Не се справям чисто технически.

# 683
Моя се издува така като имам контракция🤷♀ Иначе и моята бебка е много активна,но такива подувания като скала остри получавам при контракции☺

Милото и при мен така се получава, като легна и корема ми става във все различни форми но при мен са болезнени тези контракции.Аз си мисля че си сменя позицията и за това ме боли.Не мога да разбера все още къде му е глвата къде са му крачетата, колкото и смешно да звучи😊

# 684
Аз също не мога да разбера къде и е глава,крак…. Тя на всеки преглед е с различна поза. И аз съм забелязала,че като си сменя позата е съпроводено с контракция,но то си е нормално🤷♀Не знам да идва тая 36 седм и да ми олекне вече

# 685
  • София
И при мен се издува корема, но ако щете ми вярвайте, трябва да е по-тъмно в стаята. Светло ли е, спира всякакви движения 🤣.
Аз не усещам крак, ръка също. Затова и мразя да казвам ''бебето ме рита'', защото може и главички да ми бие. Усещам позицията обаче, до скоро беше главично, но днес съм на 90% сигурна, че се обърна седалищно.

# 686
Спокойно бебе е и моето. Нищо не издува, а само подбутва. Понякога като се обръща или и не знам и аз какво точно прави ми вибрира коремът, иначе хълцането ако това е хълцане го усещам като пулсации и то не е видимо и май се случва поне веднъж на ден.
Удобно ми е да лежа по-гръб и се чувствам добре, спя на една страна. Винаги сутрин като се събудя бебка и тя се активизира.

Почна да ми става трудно да си обувам чорапите 🤣!

# 687
Май само на мен още не ми пречи корема. Сигурно заради излишните килограми преди това и че съм свикнала. Ама и предните бременности не ми пречеше, чак в 9м имах проблем с рязането на ноктите на краката. Със обезкосмяването си имам проблем, но май само с него.

# 688
Моите близнаци също не са много активни. Повече се въртят от колкото да ритат/бутат. До сега не съм разбрала да хълцат 31+3дни.
Корема ми често е твърд, но така си е от начало....дано устискаме до 36 г.с
А ми е чудно уж трябва да спя на ляво, а те откачат като легна на ляво и що годе са спокойни когато съм на дясно...

# 689
При мен издува много.Понякога се вижда все едно змия мърда вътре  ,понякога все едно се протяга , понякога корема става като вълнА, а понякога е остър като от коляно.Също на моменти пъпа ми се обръща навън или се връща обратно ,когато беби се измести.Хълцане също има. Тези идувания са от около седмица и половина.Утре съм 30 + 1 г.с.
Чорапите и маратонките са ми много зор ,взех да излизам и с чехли вече.
Момичета като оставим състава на кърпичките настрани за момент- с кои е по - лесно почистването ? По - мокрите, или нормално мокрите? Тези на бебелан например ми допадат , че излизат една по една (с малки изключения) , но пък не са особено мокри.
И още един въпрос.В кой супермаркет ,дрогерия или аптека има Памперс единичка малък пакет? За сега намерих 50 броя и 42 броя пакет във физически магазин.

Общи условия

Активация на акаунт