АВГУСТ 🤱🏻 2022 🌸 👶🏻 (Тема 11)

• 45 408
  • 753
  •   1
Отговори
# 645
  • Велико Търново
Момичета в една фейсбук група намерих нещо интересно, може да е полезно на мамите с близнаци.

# 646
Момичета, моля ви кажете ми, на всс пулсират ли ви коремчетата? Моят страшно много пулсира и то постоянно. Най-много забелязвам, като легна по гръб, то си е видимо, че си пулсира и без да си пипам корема.. Сега много се наплаших от някакви аневризми и такива неща..

# 647
  • Асеновград
Мони и моя пулсира като легна по гръб. И изобщо като легна тогава се размърдва бебока.😄

Аз от мокрите кърпички на бебо харесах само тези, от всички са най-изчистени и с много добър състав + че са биоразградими, достатъчно ще замърся природата с памперси😅.
И мисля че за 80бр. кърпички цена от 2 лв са направо без пари.  
Тези с бебенцето отпред също не са лоши, но тези с лавандула, лайка и другите шарени пакети, имат не много добър състав според мен, имат и феноксиетанол и не бих ги ползвала за бебе.
Харесах и еднократни подложки, и не знам още какво, но трябва да направя 50лв за безплатна доставка😅.

# 648
  • София
Това пулсиране, ако е ритмично, си е хълцане на бебока.

За кутиите - за мен е излишно всичко това, но и аз ползвам доста и не се задържат при мен. За два месеца нищо няма да им стане вкъщи, те са с дълъг срок на годност, дали ще седят в някой шкаф във вас или на рафт в склад или магазин, за мен е едно и също.

# 649
Момичета, моля ви кажете ми, на всс пулсират ли ви коремчетата? Моят страшно много пулсира и то постоянно. Най-много забелязвам, като легна по гръб, то си е видимо, че си пулсира и без да си пипам корема.. Сега много се наплаших от някакви аневризми и такива неща..
В напреднали седмици не се лежи по гръб, само ляво и дясно. Така съм чувала и го спазвам, но не мога да се обоснова.
А каква е разликата между спинална и епидурална упойка?

# 650
И аз пулсирах снощи, знаех че е хълцане, смеех се, мъжа ми го усети, ноо продължи доста и смеха ми се изпари. Пих вода, разхождах се, притесних се малко. Колко е нормално да продължи хълцането, знаете ли?

# 651
Ето, какво избрах аз от Бебо. Чудя се на шампоана 3в1.

# 652
И аз пулсирах снощи, знаех че е хълцане, смеех се, мъжа ми го усети, ноо продължи доста и смеха ми се изпари. Пих вода, разхождах се, притесних се малко. Колко е нормално да продължи хълцането, знаете ли?
С часове ми е пулсирал корема от хълцане, даже и внимание не обръщам този път. То това и по рядко хълца. И като се родят хълцат много, с баткото бях звъняла на ЛЛ, че хълца от 2-3ч какво да го правя и тя ме успокой, че бебетата така си хълцали и нямало нищо общо с нашето хълцане.

M_lady ако видиш аз колко съм си нагласила да поръчвам. Имам 6 кашона кърпички (по 12бр са в кашон), подложки за легло (въпреки,че при майка ми има 1 цял пакет с такива подложки останали от баба ми), препарат за съдове и от препарата им против комари (за големите деца, не става за новородено) даже от него се чудя да взема повече, засега само 2бр съм сложила. А от кърпички по 15бр, който са няма смисъл според мен. Но аз ползвам много кърпички.

# 653
Аз нямам представа за колко време свършва един пакет от 80 бр? А малките по 15бр си мислех за в дамската чанта, да си имам под ръка.
С часове ми е пулсирал корема от хълцане, даже и внимание не обръщам този път. То това и по рядко хълца. И като се родят хълцат много, с баткото бях звъняла на ЛЛ, че хълца от 2-3ч какво да го правя и тя ме успокой, че бебетата така си хълцали и нямало нищо общо с нашето хълцане.

M_lady ако видиш аз колко съм си нагласила да поръчвам. Имам 6 кашона кърпички (по 12бр са в кашон), подложки за легло (въпреки,че при майка ми има 1 цял пакет с такива подложки останали от баба ми), препарат за съдове и от препарата им против комари (за големите деца, не става за новородено) даже от него се чудя да взема повече, засега само 2бр съм сложила. А от кърпички по 15бр, който са няма смисъл според мен. Но аз ползвам много кърпички.

# 654
80 бр са ми максимум за 1 седмица. Аз в чантата започвам за слагам с по малко бройки като вече сме без количка иначе държа в количката голям пакет кърпички. Все има нещо за бърсане и имам чувството, че 15бр ще ги свърша за 2 дни.

# 655
Да, в началото като сме с колички, не е проблем да се носи голям пакет. Може да се държи в багажника. Вече без количка голям пакет си натежава. Още повече като сложиш вода, нещо за хапване Grinning И аз гледам в раницата да мятам пакет, който попривършва

# 656
Момичета кажете някои сайт за рокли! Тип спортни да са☺

# 657
В напреднали седмици не се лежи по гръб, само ляво и дясно. Така съм чувала и го спазвам, но не мога да се обоснова.
А каква е разликата между спинална и епидурална упойка?

Разликата е в нивото на блока, начина на поставяне и медикамента, който се използва. Най-голямата разлика е, че при епидуралната се поставя кататър и дозата на анестезията може да се увеличава, а при спинална медикамента е предварително изчислен и се поставя еднократно, вади се иглата и така. Със спинална губиш сетивност изцяло, за епидурална вече казах, че ако ще е за обезболяване на нормално раждане, все пак имаш някаква сетивност и движения на краката, иначе и с нея може да се постигне пълен блок и секцио, но няма смисъл.

Иначе и аз разпознавам хълцания, то почти по 2-3 пъти на ден ми се случва, ама аз говоря за реално пулсиране. 😅

# 658
Милото, виж в Ремикс, ако искаш. Добри цени, връщането е супер улеснено. Това за
онлайн поръчки. Инааче аз последните два пъти пазарувах офлайн от Манията и съм много доволна. Купих си разкошни клинове, качествено и стегнато трико. Чудя се как да ги преправя след това.

Може да видиш и в ХМ

# 659
Ходите ли на заведения с жива музика? Снощи бях поканена на повод, и ме подлудиха...ама не си и тръгнах, до последно си чаках тортата 😆 Чак беба не мърдаше, чудеше се къде сме попаднали, в предвид това, че на месец поне по веднъж излизаме с жива музика🙄

Общи условия

Активация на акаунт