Уреди за домашна грижа за кожата - 7

• 121 444
  • 1 537
  •   2
Отговори
# 1 425
  • София
Имате ли опит с лед маски за лице?Търсих с търсачката в темата, но през телефона нищо не ми излиза.

Никакъв ефект!

# 1 426
Вземи си хубава да е! Да не е от алито. Да е медицински доказан сайт или лиценз, или нещо друго. Да има повече светлини.
Успокоява кожата след процедури, избелва леко кожата също така( един път ми се случи обаче не помня вече на каква програма беше към 20, 25 мин.), затопля кожата, което помага на някоя козметика да проникне по-лесно.
Но като цяло не е нещо Уау.

# 1 427
Благодаря ви, момичета!Бръмчи ми от известно време тая досадна муха в главата...

# 1 428
Козметичката ми слага някаква, според мен е пълна заблуда, а и ми е неудобна.

# 1 429
Козметичката ми слага някаква, според мен е пълна заблуда, а и ми е неудобна.

Правила съм процедури в ЛЕД маска в клиника ЕвроДерма. Нулев ефект, ама наистина. Само така си дадох парите.

# 1 430
  • Sunshine state
И за мен са абсолютно безполезни и с по-скоро пласебо ефект, ако изобщо можем да говорим за такъв. Миналата година изхвърлих една. Само си дадох парите.

# 1 431
Аз имах Омнилукс, уж добра фирма, не от Али експрес. Развали се 2 месеца, след като й изтече гаранцията. От фирмата единствено ми предложиха мизерно намаление, ако си купя нова. Не мерси. Така или иначе не виждам особен резултат.

# 1 432
Аз имам ЛЕД маска вкъщи. Купена преди повече от десет години, струваше луди пари. Да съм я ползвала десет пъти, файда йок, само едни пари на вятъра. Не препоръчвам за покупка.

# 1 433
И аз да кажа да не си купувате нещо. Взех си едни пачове за очи, които правят микропробождания като дермапена. Като обикновени силиконови пачве, но имат микроскопични иглички. Даже като си ги слагам, чувам как пробождат кожата. То ясно че не вършат работа, ама да ме пита човек за какво ги купих. Едно че са за еднократна употреба, и второ по 2$ комплекта. И трето като купуваш писали 8 бр. А те реално са 4. 8бр ама никой не си слага на едното око. МНого ясно че две му трябват на човек. Та как да е. Ако някаква такава тъпня ви се завърти от някъде, прескачайте смело.

# 1 434
Здравейте! Искам да попитам за дарсонвал, от когото сте доволни? Моя гръмна, но беше доста стар и търся мнения. Благодаря!

# 1 435
На мен всичките ми се струват еднакви.

# 1 436
  • Sunshine state
И аз да кажа да не си купувате нещо. Взех си едни пачове за очи, които правят микропробождания като дермапена. Като обикновени силиконови пачве, но имат микроскопични иглички. Даже като си ги слагам, чувам как пробождат кожата. То ясно че не вършат работа, ама да ме пита човек за какво ги купих. Едно че са за еднократна употреба, и второ по 2$ комплекта. И трето като купуваш писали 8 бр. А те реално са 4. 8бр ама никой не си слага на едното око. МНого ясно че две му трябват на човек. Та как да е. Ако някаква такава тъпня ви се завърти от някъде, прескачайте смело.
Седя и се смея сама на работа след поста ти. Абсолютно си права. И аз вече избягвам да купувам каквото и да е тип джаджа. Simple Smile

# 1 437
МНого ми лепната пръстите да ти кажа. Кой какво каже и покаже, не го отминавам, с чистито съзнание че не върши работа. И уж с годините взех да подбирам, но пак имам изцепки Grinning. Поне някой друг да не се харчи.

# 1 438
  • Sunshine state
И аз съм същата и само трупам и хвърлям..
Най-добрите ми покупки си остават дерма пена и това, дето ти смуче порите. 😄

# 1 439
...това, дето ти смуче порите. 😄
Кое беше то , ако може да ни припомниш😉

Общи условия

Активация на акаунт