Уреди за домашна грижа за кожата - 7

• 121 485
  • 1 537
  •   1
Отговори
# 1 410
  • София
При мен помага! Съжалявам единствено, че не започнах преди 2-3 години, нямаше и тези бръчки да имам. Само да споделя, че първо минах 1 курс от 6 процедури при козмети с професионален апарат Indiba, имаше ефект, прибра се увисването, като реших да продължа в къщи с домашен уред. Въпреки че Face Tite не е 1:1 с Indiba (профес. е на друг принцип, с ток и т.н., много по-силен, на моменти ми идваше много парещо с него), виждам същия ефект сега и с домашния уред (но не знам дали сега, защото надграждам след Индиба-та; не съм сигурна дали щеше да има същия ефект, ако бях започнала директно с Face Tite-a). Но, определено има ефект! И след летните почивки смятам да продължа да си го ползвам редовно, поне ще се старая 1 път в седмицата.

Купих го от сайта "красиво тяло", но вече не го предлагат там, преди време тук имаше постнат линк, че го има същият и в Озон.

Контактния гел си върви с уреда + аз отделно си купих тогава един допълнително, за да не търся след време, че и доставка да му плащам. При мен много гел отива, много бързо изсъхва и се изпича (а ако не е влажна кожата, уреда не прави контакт и изобщо не светва и не работи). Та слагам от гела на Face Tite, а после продължавам с всякакви серуми пробвах, важното е да е серум на водна основа, пак става. Simple Smile Пробвах по-гъсти, по-течни, на различни марки, вършат работа. Последно се спрях на серум ампулата с азиатска центела, хем е по-течен и не изсъхва толкова бързо, хем и реших, че по-добре нещо по-качествено като състав, защото гела, освен, че помага да се плъзга уреда по кожата, влага и по-надълбоко в кожата самите съставки от серума. Wink

Сега, за дълбоки бръчки, ефектът не е уау от първите 1-2 пъти. Моята гневната бръчка още си я имам ("отглеждам" си я няколко години, като миналото лято вече много се задълбочи). Но сега не е толкова грозна, дълбока. Абе има си я, но и има подобрение. Обмислям за там малко хиалурон (от ботокс ме е страх), но засега упорито действам с уреда в къщи, ще го мисля още.
Но, на бузите, устните има супер ефект уреда. Челото също на следващия ден е много приятно гладко. Т.е., където са само фини линии действа супер, за по-дълбоки бръчки си трябват доста терапии.

Като цяло съм супер доволна от уреда, струва си парите (чудих се тогава м/у него и китайското mini hifu). Единствено съжалявам, че не започнах по-рано, когато въпросните бръчки още бяха фини линии. Sad

# 1 411
За мини хайфуто хич не съжалявай! От него никакъв ефект нямаше да видиш. Добре си купила този. Би ли споделила състава на оригиналния фейс тайт гел?

# 1 412
По-сигурно е ботокс от хиалурон, въпросът е какво е нужно за точно тази бръчка.

# 1 413
  • София
За мини хайфуто хич не съжалявай! От него никакъв ефект нямаше да видиш. Добре си купила този. Би ли споделила състава на оригиналния фейс тайт гел?
Тук го има. Че съм си го прехвърлила в друго шишенце с помпичка и трябва да вадя новия, втората опаковка, из гардероба.

Докато търсих линка, попаднах на тази оферта за FaceTite - цената е много изгодна! Разликата е (от това, което съм проучвала, преди да купя моя) е, че това е моделът, който се ползва задължително с кабел - моят се зарежда и може и с, и без кабел. Но за една сесия трудно издържа само на батерия, та пак си го включвам и в контакта, освен може би ако не се третират само 1-2 зони.

Иначе това в Нотино е с всички екстри, но и цената му е доста отгоре.

# 1 414
  • софия
Някой да има отзиви за подобен уред ,или някакъв за стягане на кожа

https://dermis.bg/product/aparat-40khz-kavitatziia-za-topene-na-maznini

# 1 415
А за тази ултразвукова пила, която е за  почистване на лицето:
https://www.cutisora.bg/products/ultazvukova-shpatula-za-lice-pu … 20212298197060536
И този уред за радиочестотен лифтинг много ме привлича,ще съм благодарна за някакви коментари:
https://www.cutisora.bg/products/radiochestoten-lifting-elastipr … -rf-skin-sculptor

# 1 416
Здравейте, включвам се в темата с молба за съвет: Имам тийн с проблемна кожа с много комедони, които са доста дълбоки. Ходехме редовно на почистване при козметик, но кожата е толкова чувствителна, че след мануално почистване и трябва седмица да се възстанови от раните. Съответно тийна ми отказва вече категорично да ходи на такова почистване. Пробвахме и хидрафейшъл, но освен, че е доста скъпа процедура, не видяхме да се справя добре с отстраняване на комедоните. Та моля за съвет: дали мога да водя детето на химичен пилинг и да опитаме да почистваме кожата с вакуумните уреди за домашна употреба? Някой ако е ползвал, бихте ли споделили мнение дали и колко са ефективни за черни точки?

# 1 417
  • София
Пробвали ли сте в къщи с киселини? AHA, BHA - лосион, серум. Аз на 40+ ги открих, за дни ми завяхват гадни пъпки!

# 1 418
Не сме пробвали и не съм запозната с тях. От къде се взимат ? Можете ли да препоръчате ?
У дома ползваме само серията на biotrade acne out за акнеична кожа, но лосионът страшно изсушава при дългосрочна употреба.

# 1 419
  • София
То може би точно той беше с киселини. След тях трябва хубава хидратация и задължително слънцезащитен!
Ползвам на Victoria Beauty, най-бюджетния вариант от dm, исках нещо за проба. Мирише странно, но е ефикасен, след това си взех и серума от същата серия. Мисля, че и Garnier имат, също Ordinary. Също има и на Avene, може би той ще е по-нежен към кожата. Но задължително след тоник/серум с киселини, слагайте и хидратиращи продукти. Аз ползвам киселините в дните около цикъла, когато избие някоя гадна пъпка.

Последна редакция: пт, 23 авг 2024, 19:37 от Аня♥♥♥

# 1 420
LoveIsTheAnswer, ходихте ли на дерматолог? При моят син имаше подобен проблем. Дълбоки комедони, които ако не се почистваха ставаха на огромни пъпки. Лекарката му изписа крем, от който кожата много се подобри.

# 1 421
LoveIsTheAnswer, ходихте ли на дерматолог? При моят син имаше подобен проблем. Дълбоки комедони, които ако не се почистваха ставаха на огромни пъпки. Лекарката му изписа крем, от който кожата много се подобри.
Само на козметик ходим, но може би е добра идея да отидем на дерматолог. Благодаря!

# 1 422
  • Sunshine state
Обезателно дерматолог, защото дори да успеете да почистите комедоните, те пак се появяват и така един порочен кръг, докато не се реши проблемът. Успех желая!

# 1 423
Момичета, някой да има този уред или подобен? Ще съм благодарна за мнения да ли върши работа за почистване, имам тийн и ми се вижда добра инвестиция и за двете ни.
https://dermis.bg/product/aparat-za-vodno-dermabrazio-i-kislorod … za-domashna-grija

# 1 424
Имате ли опит с лед маски за лице?Търсих с търсачката в темата, но през телефона нищо не ми излиза.

Общи условия

Активация на акаунт