Уреди за домашна грижа за кожата - 7

• 121 496
  • 1 537
  •   2
Отговори
# 1 395
И аз бода ръба на устните,не ми е излизал херпес заради това,а съм носител.

# 1 396
  • Пловдив
Здравейте, някъде в Пловдив да ремонтират LED маска за лице?

# 1 397
И при инжектиране на хиалурон в устните излизат херпеси, явно е от травмата в зоната.
За трет- мазна кожа, не се спогодихме и го спрях, отделно ми действаше пагубно на очите-ужасна сухота.Няколко год. се мъчих.

# 1 398
  • SF
Току-що си купих масажора с LED светлини за лице от един китайски сайт. Преди го бях купувала от е-маг и бях доволна. След 3 години (не)редовна употреба, премигна и изгасна. Сега повтарям, защото бях решила, че върши някаква работа, но при редовна употреба.
Купих си и пластири за лице, които се лепят по мускулите. Трябва да се науча как да ги слагам.

# 1 399
За трет- мазна кожа, не се спогодихме и го спрях, отделно ми действаше пагубно на очите-ужасна сухота.Няколко год. се мъчих.
И на мен по същия начин.. Мислех, че нещо съм сбъркана . На горните клепачи ми се получава като изтъняване и започва адски да боли, не мога да ги докосна,  все едно са оперирани и отичат яко, и като сложа крем, уж пантенол ала<бала, адски щипе само вазелин помага докато не мине седмици.. Не е за мен, и пъпки ми излизат от него и стоят дълго..

# 1 400
Здравейте, някъде в Пловдив да ремонтират LED маска за лице?
Здравей. Ако имаш възможност си я поръчай от Shein. 10-15лв са, за ремонт не знам колко ще ти вземат и дали си заслужава. Всъщност доволна ли си и колко време я ползваш?

# 1 401
Купих си ултразвукова шпатула от Дермис. Нищо не почиства, потвърждавам, че който иска да разчита да си почиства лицето само с това,не става. За освежаване, да, но така или иначе, за мен, уреда не си заслужава.

# 1 402
Напари ли си лицето или стърга на сухо? Може и просто да нямаш много за почистване.

# 1 403
Да, първо минах с тампон с вода, нищо! На другия път, след баня - пак нищо. Пробвах и на мъжа ми, същата история. Имаме черни точки около ноздрите, но така си останаха.
Уж,шпатулата е хубава, а не от китайски сайтове...
Също и за вкарване на продукт, не ми се струва, че кой знае колко допринася.

# 1 404
Аз имам много за чистене, понеже имам мазна кожа, но така както си описала примерно след баня и при мен нищо не чисти шпатулата, или много малко. Имам обаче сауна за лице и като се напаря хубаво с нея много хубаво си чисти уредът и доста неща излизат. Само така я ползвам моята и съм много доволна.

# 1 405
Видях в Лидл миналата седмица сауна и много се чудех дали да я взема, обаче срещнах мнения, че не била толкова мощна, като професионалните и не вършела работа, та се отказах. Иначе, моята кожа е нормална към суха.
Натискате ли много с шпатулата? Защото аз не смея да натискам?!

# 1 406
Може и просто да нямаш много за чистене или това да не е оптималния начин за твоя тип кожа. Аз натискам, но не се наранявам, нито остават следи след като приключа, ако това имаш предвид. Възможно е да имам зачервяване за няколко минути, но това е максимума. Но ако кожата ти е суха, може би нямаш много запушени пори. На много хора препарати с ВНА им действат добре, може би нещо такова ще ти помогне. При мен без физическо почистване не става, и ако пропусна определено си личи.

Аз не съм ходила в скъпи салони, а в такива със средни и ниски цени, там шпатулите бяха буквално същите и поръчани от амазон/ може и от Алиекспрес. Сигурно има по-професионални уреди, но за тях не мога да коментирам. Аз имам обикновена и много ми помага, даже сега съм в отпуска и много ми липсва заедно с другите ми уреди, но няма как да си разнасям целия катун.

Горното се отнася за шпатули, сега виждам, че ти си имала предвид сауна за лице и се допълвам. Да, определено не е като тези в салоните, които така или иначе може да се поръчат от амазон, но са големи и такова нещо няма къде да го държа. Моята е абсолютна достатъчна - пускам я и я поставям пред лицето си докато ѝ се изпари цялата вода, което е може би около 15 минути. Напълно достатъчно е.

# 1 407
Имам сауна от Лидл, същата, но с друга марка съм виждала и в Кауфланд и е достатъчно мощна да ти размекне хубаво кожата. Просто седиш по-плътно наведена към парата. Честно казано, не виждам голяма разлика със салон , освен, че в салоните често парата е мощна, но силно насочена към някоя част на лицето и ако козметичката не я мести и насочва правилно, половината ти лице остава почти без пара.

# 1 408
  • София
Купих си ултразвукова шпатула от Дермис. Нищо не почиства, потвърждавам, че който иска да разчита да си почиства лицето само с това,не става. За освежаване, да, но така или иначе, за мен, уреда не си заслужава.
Аз пък съм доволна, взех си от алиекспрес. Пробвах я в/у крема за лице (лифтинг режима, или нещо такова) и наистина след това усещането беше като след маска за лице (приятно опъната кожа). Обаче не мога да я намеря къде я скрих от себе си??? Като пристигна заминахме на вилата, там го пробвах и си го прибрах в багажа обратно за София и сега не си я намирам.... Та, засега, само веднъж съм я ползвала.

Продължавам си с домашните процедури с face tite и съм още по-доволна! Simple Smile Даже и мъжете в къщи забеляват, че не ми е толкова дълбока гневната бръчка. Бузите си ги усещам по-плътни и "напомпани".

# 1 409

Продължавам си с домашните процедури с face tite и съм още по-доволна! Simple Smile Даже и мъжете в къщи забеляват, че не ми е толкова дълбока гневната бръчка. Бузите си ги усещам по-плътни и "напомпани".

От къде си го купила, контактен гел от къде си взимаш и най-вече как се ползва. Бузите ми увиснаха и бръчките много слезнаха надолу. Това чудо дали ще помогне.

Общи условия

Активация на акаунт