Уреди за домашна грижа за кожата - 7

• 121 356
  • 1 537
  •   2
Отговори
# 1 440
Някой да си е поръчваш ултразвукова шпатула от Shein, че само това нямам вкъщи и вече не ми се дават пари 😀

# 1 441
  • Sunshine state
Това е просто случайно изображение от нета, марка нямам оппределна. Преди години от амазона си го взех и до ден днешен ми върши чудесна работа. Ползвам го веднага след баня веднъж седмично.
Simple Smile

Някой да си е поръчваш ултразвукова шпатула от Shein, че само това нямам вкъщи и вече не ми се дават пари 😀
Имах такава и я изхвърлих. Абсолютно излишна.

# 1 442
Откакто се появиха инфлуенсъри, къщите на всички ни се напълниха с напълно излишни неща. Ама човещинка, гледаш красиво видео, хубава дама, невероятни отзиви, и разбира се, и ти искаш. Аз постепенно започнах да се освобождавам от всичко. Много подарих, други се развалиха, а по-запазените продадох на ниски цени. Някой ще им се зарадва. Единственото, което си запазих, е дерма пен-а.

# 1 443
Това е просто случайно изображение от нета, марка нямам оппределна. Преди години от амазона си го взех и до ден днешен ми върши чудесна работа. Ползвам го веднага след баня веднъж седмично.
Simple Smile

Тази джаджа смуче ли по-дълбоки запушвания тип "черни точки" или само повърхностно успява да почисти?

# 1 444
Според мен повърхностно. И аз я бях закупила заради моя младеж. Но трябва постоянство занимавка, а такава инквизиция на момче, си беше абсурд. Един два пъти ми мина номера, но после вече не ми даваше да го натискам. Към днешна дата, с две глави над мен, съвсем не става пък. И сега си стои уреда. Още не съм го разкарала.

# 1 445
За мен най- добрите уреди са 1) Дермапен 2) Д' арсонвал и много искам да започна масажи с гуа ша камъка ама нямам толкова време.
Всъщност скоро започвам интензивно с дермапена, слънцето започна да се поскрива при нас и нямам търпение за резултати.

# 1 446
  • София
За мен най- добрите уреди са 1) Дермапен 2) Д' арсонвал и много искам да започна масажи с гуа ша камъка ама нямам толкова време.
Всъщност скоро започвам интензивно с дермапена, слънцето започна да се поскрива при нас и нямам търпение за резултати.

+микродермабразиото! Използвам го за цяло тяло!

https://silkn.bg/diamanteno-mikrodermabrazio-silkn-revit-prestige.html

# 1 447
На мен от гуа-ша ми излизат много лоши пъпки , които нямат махане..

# 1 448
Микродермабразиото ли ползващ за цялот тяло? То голяма занимавка е сигурно. Мен ме хващат нервите лицето само да си мина.

# 1 449
  • Sunshine state
Simple Smile

Тази джаджа смуче ли по-дълбоки запушвания тип "черни точки" или само повърхностно успява да почисти?
Аз черни точки нямам, но събира едно бяло. То малко гадно звучи, ама такова е. Всекидневно нося фон дьо тен и в края на седмицата си имам нужда от изсмукване - напарвам добре лицето след баня и излизат бая гадости. 😒😆 Не вярвам да изкара обаче нещо, дето си иска механично стискане.

# 1 450
  • София
Микродермабразиото ли ползващ за цялот тяло? То голяма занимавка е сигурно. Мен ме хващат нервите лицето само да си мина.

Е, за 15 мин.1 път в месеца не е много. Има си по-широк накрайник. Внимавам, естествено!

За лицето автоматичната програма е за 2-3 минути!

# 1 451
Здравейте, имам въпрос относно уреда за домашна употреба wellbоx, който трябва да е еквивалент на lpg в домашни условия. Цената не е малка и се интересувам дали някой го е ползвал и какви са отзивите за лице и тяло. Не намерих много инфо тук във форума. Също има ли други добри по евтини алтернативи

# 1 452
За кожата на лицето си трябва наистина нещо по хард. Колкото и да се мие със сапун и гелове не може да се измие така добре, забелязвам го, понеже аз съм изключително гнуслива и си мия кожата докато започне да стърже, но след измиване имам един лосион с млечна киселина, който е много силен и памукът ми става кафяв на чиста кожа.

Този уред wellbоx не съм го чувала, но за цената си би трябвало да върши фантастична работа. Аз бих си го купила, предимно за лицето, за тялото нямам чак толкова нужда.

# 1 453
Кой е този лосион? Аз търся продукт с млечна киселина,бях набелязала, но се оказа от известно време, че не се продавал в Европа заради някакви нови регулации за процента на млечната киселина или нещо подобно.

# 1 454
Уф,  бях го купувала преди три-5 години от eBay за много малко пари, още когато в eBay имаше всичко и го нямаше AliExpress, но те така или иначе продавачите се изместиха в aliexpress. Може и там да го има. Не съм го търсила още, защото ми остават към 5 мл 10 а сега си поръчах от Франция един крем с аз. киселина и ще се прехвърля на него и почвам лазери през зимата така, че няма да ми трябва скоро, може би. 👉
Скрит текст:
[/spouler]
Наистина беше много добър.

Последна редакция: сб, 07 сеп 2024, 17:31 от La Gitana

Общи условия

Активация на акаунт