Уреди за домашна грижа за кожата - 7

• 121 356
  • 1 537
  •   2
Отговори
# 1 455
Остава черен, защото изстъргва кожата, не защото тя е мръсна.Това са пигментираните клетки на горния слой.Аз съм така след море, защото много почврнявам.

# 1 456
На мен от гуа-ша ми излизат много лоши пъпки , които нямат махане..

Интересно защо ? 🤔 И какъв тип/вид са пъпките?

Аз все още не съм започнала, но задължително ще наблюдавам с какво ефекти ще се развият нещата. Аз съм със свръх реактивна ,по-скоро претенциозна кожа , много бързо пъпчасвам като тийн, ако кожата ми не си хареса нещо.
 Попринцип гуа ша знам , че трябва да е 1) измит, дезонфециран камък, за да не заразява с бактерии. 2) прави лимфен дренаж, което според мен ест. може да доведе до разместване на подкожни течности, изчистване от токсини, чрез избиване в пъпка. Може и да греша.
3) не трябва да се минава върху отворена/разранена пъпка , за да не заради/разнесе бактерията.
4) има значение с какъв продукт се използва, аз лично без продукт не мога и задължително на измито лице , най-често с тонера ми. Ако изсъхне и искам още да се масажирам, си разнасям и крема с камъка , но ( продуктите са лично подбрани и съвместими с кожата ми , никакви олиа за масажи и т.н )
И ест. нали подмладяващите/стягащи свойства на мускулите от масажите, но според мен това не касае опъпчването.
Малко дълго стана извинявайте

# 1 457
  • София
Скрит текст:
Това е просто случайно изображение от нета, марка нямам оппределна. Преди години от амазона си го взех и до ден днешен ми върши чудесна работа. Ползвам го веднага след баня веднъж седмично.
Simple Smile

Някой да си е поръчваш ултразвукова шпатула от Shein, че само това нямам вкъщи и вече не ми се дават пари 😀
Имах такава и я изхвърлих. Абсолютно излишна.
Подобен уред има в момента в Лидл, даже тази седмица и с купон с намаление.

# 1 458
Момичета, има ли уред, който да се използва в домашни условия за хубаво почистване на лицето и особено на черните точки? И въобще има ли нещо, което е така добро, че да се доближава до мануалното почистване на лице?

Преди години бях ползвала вакуумен уред, като посочения по-горе, но не вършеше никаква работа. Сега и попадна реклама на Foreo Kiwi с LED. И се замислих за него, макар че и той е на принципа на вакуум, а и цената му е висока.

# 1 459
И аз търся този "магичен" уред, но за сега не съм чула да има такъв.
@Жоржи, ако си взела този уред, за който питаше по-нагоре, ще се радвам да споделиш впечатления.

# 1 460
  • Sunshine state
Момичета, има ли уред, който да се използва в домашни условия за хубаво почистване на лицето и особено на черните точки? И въобще има ли нещо, което е така добро, че да се доближава до мануалното почистване на лице?

Преди години бях ползвала вакуумен уред, като посочения по-горе, но не вършеше никаква работа. Сега и попадна реклама на Foreo Kiwi с LED. И се замислих за него, макар че и той е на принципа на вакуум, а и цената му е висока.
Аз не виждам с какво Форео Киви ще да е по-различен от вакуум машинките. За мен е абсолютно на същия принцип само, че с голяма цена. Чета и отзивите и стигам до същия извод.

# 1 461
  • София
Този уред е като дермабразио. Виждам, че има сменяеми диамантени (най-вероятно) глави.

# 1 462
LoveIsTheAnswer още му се чудя дали не е поредната тъпня, която да набутам в шкафа. Имам тийн в къщи, има хубава кожа, но си трябва и поддръжка, така че може би ще го взема, защото ще се изплати бързо. Ще споделя мнения ако се реша.

# 1 463
  • Sunshine state
Този уред е като дермабразио. Виждам, че има сменяеми диамантени (най-вероятно) глави.
И моята най-обикновена вакуум машинка има такива. Само веднъж съм ползвала микродермоабразиото, та не мога да дам компетентно мнение колко работи, но вакуума си го ползвам редовно. Simple Smile

# 1 464
Амиии взех си това с вакуума от Лидл, минах се след сауна, която пак е от там. Доволна съм! Grinning
Имам дарсонвал, дермапен, двете изброени по-горе. Някакъв друг уред за последно да ми препоръчате и да спирам да влизам във форума , че се разорих от няколко групи. Grinning

# 1 465
  • Варна

Уред не, обаче на dr. Gross daily peel пачовете при мен правят чудеса, а аз съм с много черни точки.

# 1 466
Didi_Bidi, сподели от къде ги взимаш?

# 1 467
  • София
Момичета, ако искате Триполар, уред за радиочестотен лифтинг, тук е доста намален.
https://www.lookfantastic.com/brands/tripollar.list?srsltid=AfmB … s848nSqSQmHv5TazT

# 1 468
  • София
Къде в София мога да намеря контактен гел? Не ми се поръчва онлайн и предпочитам аптека или физически магазин

# 1 469
Момичета, видяхте ли новият ( според мен естествено, може и да греша) Дерма Пен.
Търсих си игли в Алито и ми излезе Hydra.Pen, Dr.Pen Дермапен, но с глава, която около иглите има функция да пуска и светлина. Според мен е съчетано 2в1 Д'арсонвал и дермапен. Харесва ми идеята и изглежда готино.
До името му Hydra.pen някой продавачи слагат Dr.pen според мен нарочно, просто за алгоритъм,като търсиш Дермапен.
Не съм го виждала до сега , затова мисля, че е нов , а и всичките обяви имат само по 1..2 продавания. Това ми е интересно дали ще е качествен, както др.пен ( защото за мен няма значение дали е М4,м6, м8 на д-р.пен всичките работят и си вършат работата, вече има разлика в екстрите).

Друго,за което се чудя е, дали може светлината да се използва докато иглите бодат, защото ако не може тогава, за мен лично ще е без ефект. Понеже аз вече притежавам дарсонвал и с него ще ми е по-бързо да си мина лицето, защото просто е с по-голяма глава.
Но пък тези , които не притежават е 2в1.
 И също пише , че е безкабелен напълно със станция се зарежда. Отчитам го като минус.

Общи условия

Активация на акаунт