Уреди за домашна грижа за кожата - 7

• 121 366
  • 1 537
  •   1
Отговори
# 1 515
  • Sunshine state
https://www.lightinthebox.com/en/p/electric-v-face-lifting-doubl … 92820.html?enrd=1
Тук тези са по $50 и даже сега има -30%, тоест ще легне на $35. 800 и кусур лева ми се вижда прекалено. Дано работи. Гледам и в Алиекпрес са същите.

# 1 516
И за 12 евро има алтернатива. Всеки апарат за ЕМС ще свърши работа. Откога се каня да пробвам моя на лице ама не ме кефи тока.
Не очаквайте някакъв уау ефект де. Може би след чак 1 година ползване.

# 1 517
  • SF
Нямаме ги тук за 35 евро. Може ли да покажете примери с алтернативата?

# 1 518
# 1 519
  • Sunshine state
Всякакви има. Въпросът е колко работа вършат. Аз спрях вече да купувам каквото и да било. Преди много се блазнех, ама файда не виждах особена. Само от процедури и хубави кремове виждам истински резултати, честно казано и взех да си давам там парите.

# 1 520
  • SF
Chamae, аз от тези сайтове май не искам. На картинки са много по-изпипани, отколкото в действителност. Уредите им са пластмасарийки точно като за по 12 лева. Склонна съм да дам повече, за да имам повече. Да, имам нужда да стимулирам малко кожата, особено сега в зимния студ.

# 1 521
Еми те скъпите, където ги продават ги вземат точно от там и им слагат някакъв техен бранд. Даже някои не се стараят ни дори да слагат за да не се оскъпява допълнително, че даже и абсолютно същите картинки използват както от Алито. Този, който беше показан от 800 лв абсолютно същият като модел беше като този от AliExpress. Ние за това говорим.

# 1 522
Именно, проверявайте за какво искате да дадете много пари.

# 1 523
  • София / Пловдив
По стечение на обстоятелствата се сдобих с този уред. Отзивите са уауу, едва ли ефектът ще е точно такъв, ноооо... надеждата умира последна 😄 Питането ми е някоя от вас има ли опит с тази джаджа и ако да, само оригиналния златен гел ли ползва или му е намерила адекватен заместител?

# 1 524
  • Пловдив
Chamae, аз от тези сайтове май не искам. На картинки са много по-изпипани, отколкото в действителност. Уредите им са пластмасарийки точно като за по 12 лева. Склонна съм да дам повече, за да имам повече. Да, имам нужда да стимулирам малко кожата, особено сега в зимния студ.
Да и аз ги знам тези от Алито, но не искам да рискувам с техните боклуци, които са си точно имитация. Моят уред е оригинален, вече друг е въпросът дали ще даде резулта, който обещава.

# 1 525
Привет !Решила съм да си подаря за Коледа дермапен и лед маска ,може ли да пуснете актуални модели от Алито за тези ,които имат и са доволни.Благодаря предварително! ❤️
Завръщам се в темата след 2-3 годишна пауза .Имам микродермабразио ,бялото мезо (спря да работи)и шпатулата за почистване .Горе -долу съм доволна ,време е да ъпгрейдна  и да пръсна някакви пари ,че не се издържа😅

# 1 526
  • София
Привет !Решила съм да си подаря за Коледа дермапен и лед маска ,може ли да пуснете актуални модели от Алито за тези ,които имат и са доволни.Благодаря предварително! ❤️
Завръщам се в темата след 2-3 годишна пауза .Имам микродермабразио ,бялото мезо (спря да работи)и шпатулата за почистване .Горе -долу съм доволна ,време е да ъпгрейдна  и да пръсна някакви пари ,че не се издържа😅

Аз имам този модел и съм доволна.
I just found this on AliExpress:
BGN96.96 | Dr Pen M8 Wireless Derma Pen Microneedling Dermapen with 22Pcs Cartridges
https://a.aliexpress.com/_EzgaLRe
Ползвам касети с 16 игли. Ампули ползвам, тези на Дермедикс.
https://www.aptekadetelina.bg/?route=product/search&search=%D0%9 … 80%D1%83%D0%BC%20

# 1 527
Много ти благодаря ! Поръчах го ! Специални благодарности и за ампулите ,спести ми доста ровене ! ♥️

# 1 528
  • Sunshine state
И аз ползвам същият и съм много доволна. 😁 Почти  Всички други уреди разкарах. От маската файда няма, писала съм по-назад за нея.

# 1 529
И аз ще взема да си купя същия апарат. Моя е някакъв много обикновен, най-обикновения аз и тази година съм го ползвала само един единствен път, ама нещо сякаш ми се струва, че по-ми драска кожата, я прави по-пореста може и да си въобразявам. А, Джени, как са иглите хубаво заострени ли са или тъпи като другите.

Според мен маската е необходим елемент при домашните уреди. Проблемът е, че повечето хора имат нереалистични очаквания да не казвам, че нямат и такова време да стоят и да чакат някакъв ефект 15-20 минути, не могат да се отделя такова време.
Повечето искат лифтиране и повдигане, а маската е за тургора на кожата- омекотява избистря тена, но разбира се на много минимална степен. Един път ми се случи след като стоях двайсетина минути с нея след това кожата ми беше с различен цвят леко бяло сивкава.  Проблемът при мен е, че има много светлини и не мога да запомня коя светлина за какво е, аз винаги я пускам на програма всичките светлини наведнъж да се редуват една след друга.
Тя моята е някаква евтина от Алито, но ако искате да си купите вложете в хубава маска дайте повечко пари и наистина ще видите ефект.  Ето тази тук ми се вижда доста добра мисля, че може да се разкарвате с нея из дома . https://www.instagram.com/reel/C9VI4ZEKT4p/?igsh=eDJvaml5dDRuZTgx  😁😁🤪
Обаче се чудя тази червена светлина не уврежда ли очите, би трябвало да се слагат някакви очила сякаш предпазни.

Общи условия

Активация на акаунт