С какво ви дразнят мъжете /тема №12/

• 59 542
  • 743
  •   1
Отговори
# 480
Имам силно изразено чувство за справедливост. За много неща, в които виждам несправедливост, се ядосвам Simple Smile

# 481
И аз така и реших да не се ядосвам-  щом не се съобразява с мен и аз така . И не не правя на пук и не тръгвам с рогата, просто съм мила и добра - осигурени са му и храна и лекарства,  а той да си се лекува с твърдоглавието щом не приема акъл.
Джени разбирам те , но освен "кураж и това ще мине" с друго не мога да помогна😊

# 482
З амен е невъзможно член от семейството, с който живееш заедно,да се изолира така, че да не те заради със заболяване, което се предава по въздушно-капков път. Невъзможно е. Освен ако не живеете в доооста голямо жилище с две бани,две кухни, два входа и тн. Затова е безсмислено да се сърдим, че някой си ни бил заразил. Ми, да, живеем заедно, логично е. Може да се заразиш в магазина, в Мола, в офиса и тн. Вече дали ще се разболеем зависи от собствения имунитет. Моите вкъщи са болни за трети път през последния месец,ама на мене нищо ми няма, защото работя с деца и съм изложена на всякакви вируси постоянно и имам изграден имунитет.

# 483
  • Mediterraneo
Напълно възможно е да не се заразиш. Имахме възможност да изолираме детето с ковид в отделна спалня, седмица не излезе оттам. Но пък ползвахме обща баня и тоалетна. Аз влизах постоянно при нея да я проверявам, че беше с 40 градуса температура. Да речем, през половин час бях при нея. Вярно, с маска, после дезинфекция на ръце и пр, но бях в постоянен контакт. На никого не го предаде.

# 484
Аз по принцип само с мъжа ми спя глава до глава по 8-10 часа, не с продавачката в мола. Та вероятността да лепна нещо от мм е в пъти по-висока.
---------

По принцип има как да се избегне заразяване, ако жилището позволява. Ние през януари не си дадохме този труд, така че и тримата го изкарахме един след друг - тъкмо един излизаше от карантина като болен и другият светваше позитивен, така че си продължаваше карантината вече от контактен на болен. Това при нулеви контакти с външния свят.

# 485
Скрит текст:
Напълно възможно е да не се заразиш. Имахме възможност да изолираме детето с ковид в отделна спалня, седмица не излезе оттам. Но пък ползвахме обща баня и тоалетна. Аз влизах постоянно при нея да я проверявам, че беше с 40 градуса температура. Да речем, през половин час бях при нея. Вярно, с маска, после дезинфекция на ръце и пр, но бях в постоянен контакт. На никого не го предаде.
И аз действах така със сина ми. Никой не се зарази от него.

# 486
  • София
З амен е невъзможно член от семейството, с който живееш заедно,да се изолира така, че да не те заради със заболяване, което се предава по въздушно-капков път. Невъзможно е. Освен ако не живеете в доооста голямо жилище с две бани,две кухни, два входа и тн. Затова е безсмислено да се сърдим, че някой си ни бил заразил. Ми, да, живеем заедно, логично е. Може да се заразиш в магазина, в Мола, в офиса и тн. Вече дали ще се разболеем зависи от собствения имунитет. Моите вкъщи са болни за трети път през последния месец,ама на мене нищо ми няма, защото работя с деца и съм изложена на всякакви вируси постоянно и имам изграден имунитет.

Проблемното не е възможно ли е или не, а липсата на желание дори да опита, и то при все, че е рискова. Минимум щеше да й намали вирусния товар. А в апартамент с отделна тоалетна си е напълно възможно и да не я заради изобщо. Аз в нейния случай направо щях да се изнеса, докато му мине. И отново, не заради болестта, а заради отношението. Щом на него не му пука за моето здраве, няма как да се ангажирам с неговото.

Между другото подозирам, че ако беше пробвала тя да се изолира в съседната стая/тоалетна, щеше да ходи по нея.

# 487
  • Швейцария
Лъвица точно е разбрала къде е проблемът. Аз не го обвинявам, че ме е заразил. А в липсата на мисъл за другия. Аз когато съм болна се изолирам и се старая никого да не заразя. А какво ще стане е Божа работа. И много зависи колко вирусен товар си поел.
Той си има и много добри качества. Но тук не е темата да го хваля. Този път обаче се изложи.

Последна редакция: нд, 16 окт 2022, 21:22 от JennyBG

# 488
Ох, не си е работа да чисти човек с присъстващ в къщата мъж. Особено болен.

Иначе чисти повече и по-добре от мен. Ако е с прахосмукачка,  мести всички мебели, за да хване хубаво и т н

Ама днес не му е ден 🤣
Минавам аз с парцал пода, и с друг парцал вратички, шкафчета..
Той върви по мен, стъпва в мокрото, прави ми стъпки, затваря ми вратите.. 🤣

П.П. Моля да се чете шеговито. Не ме дразни наистина,  по-скоро ми стана смешно даже.

# 489
Ох, момичета, ще ме извинявате, ама много се посмях с това прищипано с лакът зърно, за което говорите. Даже ми е трудно да си го визуализирам как става, но чукам на дърво, че не ми се е случвало. Моето съпружие като цяло е внимателно, обаче понякога има изблици на по-груба обич и ми се е случвало няколко пъти да ме стисне за бедрото, но да налучка някакъв нерв или и аз не знам нерв или мускул е, ама много боли. И винаги му е много странно как неистово изпищявам всеки път като го нацели.
По принцип той се има за по-подреденият индивид вкъщи, ноо наистина не мога да му простя, че се бави двойно повече от мен в банята. Чак ми иде да го изненадам някой път да видя какво толкова си мие по половин час и кусур, като изключим случаите, в които се бръсне Simple Smile
А буквално ме вбесява сутрин като го чуя как си прави тоалета в банята. Тоя човек явно смята, че водата е неизчерпаем ресурс и я харчи с широки пръсти и на воля. Може ли, кажете ми да си търкаш зъбите в продължение на 10 минути, и в същото време водата да тече на макс от крана? Че и детето като мие, се притеснявам, че ще му създаде същият прахоснически навик. Веднъж се опитах да му направя по-сериозна забележка и после цял ден се гледахме на кръв. Не иска да се коригира, и това е. Това, всякакви там теории, че в близко време водата ще е дефицит изобщо, ама изобщо не го трогват. Сметките за вода също. Живи и здрави да сме били да си ги плащаме.

# 490
Хич не се чуди за зърното... Добре, че скоро не се е случвало.
Но да, вкъщи е същото с грубата любов. Казвам, обяснявам, но все едно и също. Ако това му е любовта, не искам да знам агресията каква би била. Просто е като слон в стъкларски магазин. Върви обяснявай после, че мъжът ми не ме бие.
А за прахосничеството - моят е пестелив, обаче лампите вкъщи светят навсякъде. По принцип като минавам си ги гася, не ми пречи. Даже чувам как стотинките ми дрънкат я джоба като изгася някоя лампа Grinning Миналата седмица обаче обясняваше на едни приятели как, видиш ли, аз съм оставяла лампите светнати... Абе ей!

# 491
Цитат
Но да, вкъщи е същото с грубата любов.
Из тези дни съм се навела да взема нещо от най-долния рафт на хладилника. Ама хубаво съм се навела, направо на две съм се сгънала.
Изведнъж гледам рафтчетата нещо се приближават към лицето ми.
Съумявам някак да запазя равновесие, обръщам се и гледам как ми се смее, понеже ме ритнал лекичко и аз като топка за боулинг се засилвам навътре към хладилника.

# 492
...обръщам се и гледам как ми се смее, понеже ме ритнал лекичко и аз като топка за боулинг се засилвам навътре към хладилника.
Сигурна ли си, че не е като онея дето спали заедно и тя викала "Стига си ме бутал с туй коляно!"... "Ней коляно".

# 493
Дразни ме с това че не чува какво му се говори. Ако се опитам да говоря за някаква тема той не чува и говори за колегите си на работа.. УЖАССС

# 494
Ами изслушваш го за колегите му на работа и после си казваш твоите теми. Ква е драмата?

Общи условия

Активация на акаунт