С какво ви дразнят мъжете /тема №12/

• 60 466
  • 743
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Мен пък ме дразни като тръгна да правя нещо от сорта на това да вдигна мръсните чинии от масата след вечеря да ми каже: "Стой, сега! За къде бързаш? После ще ги ошетаме двамата?"
Ами не искам да чакам пък. Не ми се седи на маса, отрупана с посуда. То, не че седя де, тъй като малкото торнадо ме дърпа да играем. Та, докато се наиграем, после само до разтребване на маси ще ми е.
Грешка. Научи се да се абстрахираш. Да не си като моята свекърва, която стоеше нарочно права през повечето време (свекър ми не беше никакъв деспот, напротив, тя му беше стъпила на врата, но за пред хората) и започваше да мие чинии още докато сме на масата. Или дъщеря й, която само подскача да отсервира, дори и на гости, сакън нещо да остане да си мезиш. Но с нейния мъж всички трябва да се съобразяват, че той мези дълго и му се сипва доста по-късно.

Последна редакция: пт, 20 яну 2023, 16:21 от Cuckoo

# 526
У нас обикновено е обратното, той бърза и припира, аз съм по-полека и без бързане. Ще ти кажа аз как виждам нещата, може да помогне. Когато сме вечеряли, или сме правили нещо друго заедно, не искам да ставам веднага, защото така прекъсвам точно този приятен момент. Не, че следващият момент ще е неприятен, нямам предвид това... Просто ми се иска да си поседя още 5-10-15 минутки ей така, за удоволствие, без да правя нищо. Обичам нищоправенето, а той не го обича, трябва да се заеме веднага със следващото нещо.

# 527
Много въпроси, Лютиче. Интересно ми стана поради какъв ... интерес са? Моя дори няма да забележи с какво съм облечена, че чак пък и обеци. Както и аз, впрочем. Съзрях онзи ден, че облякъл един пуловер и му казвам - ей, най-сетне ... Той отговаря - че аз от 2 седмици го подносих по някой ден, даже си го прала 2 пъти.

# 528
Мда, усещам как ще съм кофти свекърва отсега.Grinning

# 529
Скрит текст:
Мен пък ме дразни като тръгна да правя нещо от сорта на това да вдигна мръсните чинии от масата след вечеря да ми каже: "Стой, сега! За къде бързаш? После ще ги ошетаме двамата?"
Ами не искам да чакам пък. Не ми се седи на маса, отрупана с посуда. То, не че седя де, тъй като малкото торнадо ме дърпа да играем. Та, докато се наиграем, после само до разтребване на маси ще ми е.
Грешка. Научи се да се абстрахираш. Да не си като моята свекърва, която стоеше нарочно права през повечето време (свекър ми не беше никакъв деспот, напротив, тя му беше стъпила на врата, но за пред хората) и започваше да мие чинии още докато сме на масата. Или дъщеря й, която само подскача да отсервира, дори и на гости, сакън нещо да остане да си мезиш. Но с нейния мъж всички трябва да се съобразяват, че той мези дълго и му се сипва доста по-късно.
Добър съвет, ще се възползвам. Че и аз залитам в тая посока като свекърва ти. Някаква невротичност ли е, не знам, хем ми тежи, хем го правя, хем никой не ме кара.

Знам как пътят до Многострадалната Геновева и отчаяната домакиня е кратък.

# 530
Ами не искам да чакам пък. Не ми се седи на маса, отрупана с посуда. То, не че седя де, тъй като малкото торнадо ме дърпа да играем. Та, докато се наиграем, после само до разтребване на маси ще ми е. И в други ситуации е така. Не знам, не иска да си мисля, че им слугувам ли или просто го дразня като ходя напред-назад, или чисто и просто е загрижен да не се претоваря, ама аз нещо като си наумя, е малко трудно човек да ме спре. Пък дори и за едни глупави съдове да иде реч.

Аз вдигам, без да се дразня. Ко значи да се абстрахирам. Не искам да се абстрахирам от мръсните чинии, защото те са там и ми пречат с присъствието си. Ама на мъжа си не се дразня, де.
Имаме роднини и приятели - бързаци. Там си знаем, че до 21-22 трябва да си се наял, напил и наприказвал, щот се скача да се мий и да се спи. Мен ми става хем смешно да ги гледам как клепурят, хем съм наясно, че докато ние с мъжа ми пием кафе след вечеря, те мечтая за възглавка. Мъж ми се дразни, че било неуважително, аз - не.

# 531
Много въпроси, Лютиче. Интересно ми стана поради какъв ... интерес са? Моя дори няма да забележи с какво съм облечена, че чак пък и обеци. Както и аз, впрочем. Съзрях онзи ден, че облякъл един пуловер и му казвам - ей, най-сетне ... Той отговаря - че аз от 2 седмици го подносих по някой ден, даже си го прала 2 пъти.

Той го приема за комуникация. За мен това са безсмислени разговори. Не е малко дете, за да пита постоянно "Защо?!".
Също за него е интересно да простираме заедно дрехи. Аз пък обичам да си свърша работата набързо и тогава да си обърнем внимание един на друг.
Напасваме се с времето. Опитвам се да приема, че той просто е по-подробен, а аз по-отгоре-отгоре Grinning

Дренка, ние сме от тия мечтаещите за леглото. Ако не си легнем, когато ни се спи, на следващия ден сме като ударени самолети. Та ги разбирам хората. Затова си каним гостите към 18 часа, та дано сме приключили до към 23ч.

# 532
Как ми се иска простиращ муж, а не само да слушам молитвите му към пералнята, докат ме хване кукуто😂

# 533
Аа, ама моят мъж простира само ако и аз простирам. Сам никога няма да се захване.
За последната година веднъж не е пуснал пералня, веднъж е сгъвал дрехи и веднъж е пускал сушилня. Още ли го искаш?Joy

# 534
Ааа тцъ, имам си такъв😂, На него му е забранено да пипа пералнята, освен ако не е за ремонт. Ама поне в едно простиране мое да ме замести, нъцки. 😂

# 535
Моят пък много обича да пере. Хвали се, че перял по-добре от всяка жена (в пералнята). Ами какво да ви кажа, оставих го да пере само той.

# 536
Аа, ама моят мъж простира само ако и аз простирам. Сам никога няма да се захване.
За последната година веднъж не е пуснал пералня, веднъж е сгъвал дрехи и веднъж е пускал сушилня. Още ли го искаш?Joy
Моят ще простира само ако му кажа. Иначе никога няма!🤣🤣🤣
Ама той сам казва: не чакай да се сещам, няма да стане!

# 537
Моят пък много обича да пере. Хвали се, че перял по-добре от всяка жена (в пералнята). Ами какво да ви кажа, оставих го да пере само той.
И с право (се хвали).
За изкуството на прането аз разбрах едва след 40-тата си година, и то защото се събрах с втория мъж. Добре, че ме домързя да се занимавам с гаджалъци и му пристанах.

# 538
Изкуството на прането? Би ли споделила?

# 539
Дени, то е един бъг, или го имаш, или го нямаш в главата Grinning Аз не успявам да обясня на никого моя правилник за пране в 165 точки, а на мен всичко си ми е логично и очевидно. За да няма излишно напрежение, вкъщи само аз се занимавам с това, и цари мир. Иначе ще се изтрепем Grinning

Общи условия

Активация на акаунт