С какво ви дразнят мъжете /тема №12/

• 59 519
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
не схващам какво иска да му подам/ държа/подпирам и прочие
Най-често използваната фраза на всеки домашен майстор - подай ми онова Grinning

# 571
Еее ремонт докато живееш в жилището,си е като ритуално самоубийство. На нас лятото ни предстои детска стая да правим /ако успеем да убедим малкото да се премести от спалнята/ и от сега мисля как и къде ще се изнесем докато се случи. После фирма за основно почистване на целия апартамент е най-чистия вариант.

# 572
не схващам какво иска да му подам/ държа/подпирам и прочие
Най-често използваната фраза на всеки домашен майстор - подай ми онова Grinning
Донеси ми таковата и една бира.

# 573
Ей сега преди малко ми вдигна кръвното.Чудихме се ( аз поех инициативата) да отидем някъде за 3 март. За Търново няма места, той не иска да ходим на "разходка", предложих да отидем на Крушуна, знада видим Деветашката пещера, Крушунски водопади, там щяло да бъде студено. Предложих да отидем на гости на една приятелка в Казанлък, съгласи се. Звъня на моята приятелка, но се оказа, че тя има планове и общо взето може би ще успеем да я посетим за Великден ( но не е сигурна че ще се е прибрала от едно пътуване) , но най сигурно е за Гергьовден. Споделих му това и той ми вика "ааа, за Гергьовден сме си на село, че баба ще приготвя агне". Викам окей, айде тогава за Великден, "ама как ...и тогава трябва да сме си на село". Викам окей, тогава измисли то къде да отидем за 3/4 март и ми отговаря "на село, че баба се е разсърдила, че скоро не сме ходили" ( мисля , че от ноември не сме ). И ми кипна и му казах, че не съм съгласна на всички празници да сме все там и като има зор да си ходи и не си говорим сега. Но аз на 3март няма да съм там.

# 574
Ами, с момчетата от село е така. Ти се радвай, ако още не са ти приготвили някоя по-голяма мотика... Simple Smile
Но е притеснително млади хора да не знаете какво да си правите свободното време, освен да се натресете на някого на гости.

# 575
Ами, с момчетата от село е така. Ти се радвай, ако още не са ти приготвили някоя по-голяма мотика... Simple Smile
Но е притеснително млади хора да не знаете какво да си правите свободното време, освен да се натресете на някого на гости.
Млади, млади, чукнахме 30те, имаме и дете.
Пък тази класификация "момчетата от село" 🤣🤣🤣🤣 за толкова години (9) не е искал толкова често да ходим, а и няма и да почна.

# 576
За съжаление, на малко двойки им е взаимно приятно да прекарват време заедно без чуждо присъствие.

# 577
Считай колко са "двойки" тогава, щом все трябва да се мъкнат с някого.

# 578
Ами отвори някой сайт,намери хубав хотел със СПА и ако иска да идва,ако иска да ходи на село.Разбира се няма лошо през един от празниците да си отидете на село.

# 579
Е, спато е с пари. На националния празник цените са като на Нова година. Може да нямат тази възможност.
Все пак не става ясно колко голямо е детето, с него ли искат да ходят някъде, или без него...
За дете в предучилищна и училищна възраст има куп тематични мероприятия, паметници, музеи, които могат да бъдат посетени.
Но и лежане по диваните вкъщи не е лоша идея за хора, чието ежедневие е твърде активно.

# 580
За съжаление, на малко двойки им е взаимно приятно да прекарват време заедно без чуждо присъствие.
И аз имам такива впечатления.

# 581
  • София
Много тъжно, ако е така. Да се начуди човек какво общо ги е събрало. Аз като виден интроверт, обичам да си циклим двамата (а и сама също Joy), и не разбирам тая нужда да се отчетем някъде за всеки празник, че и делник. Не, че не ми е приятно и с компания - ето, в понеделник се събрахме с приятели да гледаме Сървайвър, и си изкарахме страхотно (въпреки Сървайвър Joy). Но да е постоянно - звучи ми мега изтощително. Разбира се, ако другият има нужда от повече социалност, тогава недоволството е разбираемо. Много хора в такива двойки се разбират, по-социоалният да си циркулира с други хора, а заниманията, които не изискват компания, да са общи.

# 582
  • София
И ми кипна и му казах, че не съм съгласна на всички празници да сме все там и като има зор да си ходи и не си говорим сега. Но аз на 3март няма да съм там.
То с тези села... всеки празник трябва  цялата рода да дойде, да се види колко уважават баба/мама. А ти нямаш ли родители или село?
И в град да са - отиваш да ги видиш. Изобщо нанякъде по твой избор, ако не шофираш - има автобуси.
Скрит текст:
Аз и свекър ми бяхме адаши, и на именния ден - непременно на село. Ами няколко пъти отказах категорично и не ходихме. С годините вече започна да ми харесва да отида на слънце и чист въздух и готова трапеза (помагам, но все пак...)

# 583
Аз нямам постоянен мъж, ама ще кажа, какво ме дразнеше в последните ми 2 гаджета.
Основно неща, които смущават съня ми.
Предишният не можеше да заспива и спи без музикален фон.
А сегашният е една малка какафония, пардон дъскорезница като захърка.
Не мога да спя на какъвто и да е шум. Кажете ми, какво да правя? Или по-скоро не. Аз знам. Най-добре ми е сама. Head Band

# 584
  • Швейцария
Моят хъркащ мъж просто си има отделна спалня.

Общи условия

Активация на акаунт