Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 20)

• 69 160
  • 782
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Имам драма с едни обувки, добро качество са, кожени, черни, делови, удобни са ми ама много бабешки ми изглеждат. Драмата е, че са удобни и ги нося ама хич не ги харесвам, ама си трамбовам с тях и съм супер, ама да не се гледам в краката ...
И не ходя да си търся други, гледам да не се гледам много много ...
Не знам дали стана ясно какво искам да кажа 🤣

# 76
  • София
На мен ми стана ясно за какво иде реч.Същия проблем имам и аз с дънки,описани в горния ми пост.Много са ми удобни,но когато се погледна в огледалото си мисля,че са неподходящи за мен.
А за обувки,колкото и да са хубави и модерни,ако не са ми удобни вече не купувам.Напоследък се хващам,че нося обувки,които преди 5-6 години не бих купила.
Стана ми интересно,как изглеждат тези бабешки обувки.

# 77
  • Виена

Ето моите "бабешки" в момента, супер удобни и от мека кожа

# 78
Мира, носи си бабешките обувки и се оглеждай за по- модерни.

# 79
Клеми, ти си направо елегантна. Дънки, риза и кецове, но и те правилно подбрани изглеждат различно.
Удобството е хубаво нещо. Но във всяка удобна визия може да има нещо щуро. Ако не сме се пуснали съвсем по течението на ежеднвието.
Отивам да трия клошарската си снимка Simple Smile

# 80
  • Варна
Ето ги, Ali. Mariat, благодаря за подкрепата Simple Smile На снимката по-добре изглеждат, на крака ми положението е "майко мила" ...

# 81
Мира, с какво ги носиш? Панталон, пола? Аз не се виждам с такива обувки, но и за биркитата бях така категорична. Но при проблеми с краците е необходим компромис. Благословена съм, че и в офиса мога да съм с конвърските. Но аз най-малко време прекарвам в него.

# 82
  • Варна
MagniM, с права пола до коляното или с рокля, вталена, права кройка.
Нося ги защото са удобни за вървене до спирката, а е баир. Май ще занеса на работа едни на ток, дето стават за през деня, но на прибиране ще обувам тези. Така правих миналия сезон.

# 83
  • София
Мира Иванова,ако ще те успокои виждала съм и други жени с такъв модел обувки.Щом са ти удобни си ги носи докато пътуваш/вървиш.А в работата си занеси модел,който повече ти харесва!

# 84
Днес точно коментирахме с приятелка, как едно време гледахме американски филми и цъкахме как тези ходят с рокля или пола и маратонки… и вадят токчетата пред офиса

# 85
A защо трябва да се мъчиш с обувки на ток? Истинско наказание е в работно време неудобната обувка. Аз по-скоро бих си потърсила нови, по елегантни, задължително качествени. При мен идва една прекрасна 50+ годишна дама представител на един от доставчиците ни на козметика и грим. Униформата (костюм, риза) е задължителна. Както и затворените целогодишно черни обувки с нисък ток. Не съм се интересувала от марка и модел (със сигурност са естествени материи), но винаги е със страшно елегантни, макар и консервативни на вид обувки. И скъпи, защото съм я питала (за щерката). Аз 20+ години на високи токове в офис, такива мазоли на палците си нахендрих, че не ви е работа. Сега съм с ежеднвни грижи, мазила. И кецове разбира се. Simple Smile

# 86
Майка ми има мазоли и кокалчета на палците на краката,  понеже 30 години не е слизала от високите токове. Чак на стари години започна да носи по-удобни обувки, понякога и кецове.
Моите 2 чифта стилето, змийски и черни сандали, си отлежават в гардероба, понеже няма кога и къде да ги нося. На работа съм с кецове, маратонки или боти, а в свободното време отново със спортни обувки или ботушите за любимото ми занимание. Тогава не правя компромис със сигурността, плащам цената им без угризения и не бих ги заменила с друга алтернатива. Тук Магни ще ме разбере Simple Smile

# 87
  • София
Аз тази година съм "искам още сникърси". Още повече, че съм учител, а стаята е на втория етаж. На ден поне 10 пъти обикалям между двора и стаята.

# 88
Днес на работа:

С дълги чорапи съм, но иначе разраняват жестоко.
Добре дошли на новите попълнения!

# 89
Дез, в тренда си с дългите чорапи и чудесна както винаги! Тази година вече не е модерно да си с голи глезени. Wink

Последна редакция: ср, 18 май 2022, 13:55 от Sysly

Общи условия

Активация на акаунт