Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 20)

• 69 182
  • 782
  •   1
Отговори
# 90
  • In transit
Дез, в тренда си с дългите чорапи и чудесна както винаги! Тази година вече не модерно да си с голи глезени. Wink
А ако панталона ми е с дължина 2-3 пръста над глезена, пак ли?

# 91
И аз тъкмо я харесах таз'мода с голи глезени, тя отпаднала ...Grinning

# 92
Пепа, не е отпаднала, просто не е вече мода. Simple Smile

# 93
  • София
Каквато и да е модата, ако нямам чорп над ръба на обувката ми стават рани. Без значение от обувката и дали е естествена кожа ръбчето. И с дунапрен и естествена кожа пак така ми се получава. А инак се имам за сравнително дебелокожо създание, в прекия смисъл, не в преносния.
Стилето не съм слагала от години. Чат-пат на по-висок ток се качвам, два пъти годишно, при това 6-7см и дебел. Хайде няма нужда си изтезавам краката, като бях на 18 достатъчно ходих на тънки токчета. Изключително ненужно от сегашна гледна точка.

# 94
Чорап и панталони над кокалчетата за мен е твърдо не, освен ако някой не се мисли си Майкъл Джексън. Simple Smile

# 95
  • В полите на Пирин планина
Не виждам проблем да се вижда чорап от обувката. Не става дума да стига до под мишниците... Simple Smile

# 96
  • Русе
През последните години и аз съм основно с ниски обувки. Ако сложа нещо на 6-7 см ток, то той е широк. Преди години не можех и да си представя, че ще си купувам ниски, удобни обувки. Тази година за първи път излязох с дънки и маратонки на разходка, но рокля с маратонки още ми е далечно като възприятие.

# 97
Чорап и панталони над кокалчетата за мен е твърдо не, освен ако някой не се мисли си Майкъл Джексън. Simple Smile
Никога не съм била фенка на Майкъл Джексън та търсих в Гугъл какво точно визираш. Нещо явно не търсих правилно, а ми стана интересно.  Би ли показала?

По темата, не бих носила къси топове. Гол корем, освен на плажа ми е ту мъч на тези години.

# 98
Предполагам това:

# 99

А до средата на кокалчетата става ли? 😂
Да си покажа новата придобивка - евтинджос от Метро 2 за 1, ама са много леки, удобни и стоят ефектно с черни дънки и яке, и тениска в същия цвят.

# 100
  • пустинята Гоби
Обувко/ маратонско - чорапената мода е от няколко години, хич не е от сега. Лично аз я харесвам много, както и късите тениски, което не означава, че ще се пусна така. Просто ми харесва да я гледам на млади и свежи хора.

# 101
В последните години ми харесват сандали и чехли на висока платформа, определено са ми по-удобни от тънко токче.

Последна редакция: чт, 19 май 2022, 08:37 от Lioness77

# 102
Бях се притеснила, че съм станала голяма калпазанка и освен дънки, тениска и кецове нищо друго не обличам. Явно не съм сама. Все си обещавам да облека нещо по- елегантно, но не, още повече, че и аз като Роки обикалям хлапетата в училище. Удобно ми е така, харесвам се. Токчетата си стоят в гардероба. Поне лятото ще нося рокли, често пак с кец. Новите тенденции ми харесват, но не са за мен. Аз съм скучна и гледам само удобството. Обаче като видя някоя готина мацка, нагласена, много ме кефи.

# 103
Lioness77, ако не е много личен въпрос- стрелец ли си? И ако пренебрегна ника ти.

# 104
Не De si, рак съм.

Общи условия

Активация на акаунт