Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 20)

• 69 190
  • 782
  •   1
Отговори
# 105
  • In transit
vuv, не си сама. И аз съм основно с дънки и тениски. Лятото, в най-големите жеги съм с къси панталони и тениска или широки рокли..знам, че е не идеалното облекло за 40+, но пък обичам да ми е комфортно, а на 40 градуса ми е все тая как изглеждам. 

# 106
Пинки, ти не си ли по надолу по морето 😁
Не De Si, от Варна съм Blush
Добре дошли на новите момичета!

Последна редакция: сб, 25 юни 2022, 15:34 от bubanka

# 107
Прекрасен цвят Pink dress, отива ти, и на ника ти също Wink

# 108
Благодаря, Лионес Blush
Ще й вкарам една сьомга като се затопли още, предупредих и фризьорката си.
Завиждам ти, че можеш да ходиш на такава височина платформа и ток.... и на кожата на лицето ти! People Woman

# 109
Пинки, и прическата е отлична, според мен ! Много ми е любима, но изисква намеса, а аз не се справям отлично. Затова предпочитам дълга, за да мога да вържа. Не че и твоята не може да се връзва, де 😂. Мисълта ми беше, че така ще изглеждам само след фризьор. Една сесия йога и всичко ще съм развалила.

# 110
Страхотен цвят, Пинк Дрес!!! Hug

Аз пък харесвам голите глезени. Винаги съм ги харесвала (от тиЙн още), а днес разбрах, че напоследък е било итренд. Явно пак ще продължа да съм извън модата. Сефте. Grinning

# 111
Mardji1, какви точно процедури правиш? Козметиката на Виши никога не ми е пасвала по някаква причина, но и от другите никога не съм очаквала реален и траен лифтинг ефект. Някои могат да стегнат краткотрайно, но в дългосрочен план не повлияват действието на гравитацията. Отпускането е неизбежно.
В момента повече ме тревожи  влошаването на вида на косата. Втора година не спира да оредява. От тънка и гъста постепенно се превръща в тънка и рядка. От седмица пия Priorin. Ще кажа има ли ефект. За момента поне спря да пада по кичур под душа.

BTL процедури

# 112
De Si, ТиЛи, благодаря ви Hug
Аз да си призная, че щом прекрача прага на дома ми и косата вече е вързана на конска опашка или ниско долу. Просто ми пречи да си върша работата, но навън пък изключително рядко съм с вързана коса, може би ако е много топло.
А на спорт и аз се връзвам, а Де СИ като спомена йога да видя кога и аз ще се наканя да посетя такава.
Ти Ли, значи сме две дет ще си ходим с голите глезени Joy

# 113
Три с голите глезени! Прекрасен цвят, Пинк!

# 114
De Si, ТиЛи, благодаря ви Hug
Аз да си призная, че щом прекрача прага на дома ми и косата вече е вързана на конска опашка или ниско долу. Просто ми пречи да си върша работата, но навън пък изключително рядко съм с вързана коса, може би ако е много топло.
А на спорт и аз се връзвам, а Де СИ като спомена йога да видя кога и аз ще се наканя да посетя такава.
Ти Ли, значи сме две дет ще си ходим с голите глезени Joy

Аз също ходя с голи глезени, не мога да свикна с високи чорапи.

# 115
Е, с ниски кецове и Конвърси и аз ходя с къси чорапи, те не дерат като високите сникърси. Там и не се вижда от дънките толкова, иначе е нелепо.

# 116
  • София
Нашето пътуване е в разгара си! 😊
Пристигане в Мадрид късно вечерта.
Полет от там за Лисабон . Лисабон -Ню Арк.

Показвам малко снимки от Вашингтон, където сме в момента 😊

Библиотека на Конгреса във Вашингтон

Харисбърг, столицата на Пенсилвания

Филаделфия

Последна редакция: чт, 19 май 2022, 22:53 от kopche

# 117
Копче, много си хубава! И снимките също! Приятна почивка и чакаме още фотоси с теб! Heart
Магни, благодаря! Heart

Последна редакция: чт, 19 май 2022, 07:44 от Pink Dress

# 118
  • София
Умирам за голи глезени. В момента съм така всеки ден.
Страхотни снимки, мацки и места.
Ето една чантичка от мен:

# 119
Еха, Копче супер! Приятно пътешествие!
Я кажи имаше ли наоколо други красавици в рокли Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт