Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 20)

• 69 211
  • 782
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте! Не съм сигурна дали е удачно тук да питам, но дали сте забелязали подобен модел рокля някъде (и онлайн, и физически магазин в Сф става)?

напиши рокля с двуредно закопчаване или рокля тип сако

# 661
Момичета, много сте хубави. McKitty, яки сандалки имаш!
Аз изпадам в потрес, когато тръгна да купувам сандали или онлайн да пазарувам.
Търся да имат и отпред, и отзад кожа и да са от естествена кожа, да са ниски, защото имам плоскостъпие и ползвам индивидуални стелки. Ако намеря такива няма мой номер. Сега имам само едни бели. Намерих черни и бежови, но други номера.
Ето какви нося:

Каква е марката, ако не е тайна?

# 662
  • София
Rieker имат подобен модел като показаните бели обувки.

Последна редакция: ср, 08 юни 2022, 22:34 от Ali97

# 663
Оф, пак си харесах чантичка

Има я във доста цветове!

# 664
  • София
И аз си харесах две чанти,едната  в синьо и така обсъжданото в последните страници зелено.Другата бяла с цветя.Добре,че са с малки размери и цената им не е ниска за да се замисля.

# 665
И аз трябва да се замисля, категорично не ми трябва, но ще видим....  Wink И кораловото ми харесва...

Последна редакция: ср, 08 юни 2022, 23:14 от mimi.7299

# 666
Малко официален look

# 667
Едни зелени сандали помня от Ризървд, но бяха грубоват модел, с лека платформа, равни по- скоро...Не са най хубавия чепик, който съм виждала, но е зелен 😁😁😁 Други в такъв цвят не съм мяркала, а щях да ги запомня.

# 668
  • София
mimi 7299 не ме изкушавай допълнително!Цикламената и синята много ми харесаха.Пазарувала ли си от този сайт?
MarietaYo харесва ми “официалният look”.

# 669
  • Варна
Момичета, много сте хубави. McKitty, яки сандалки имаш!
Аз изпадам в потрес, когато тръгна да купувам сандали или онлайн да пазарувам.
Търся да имат и отпред, и отзад кожа и да са от естествена кожа, да са ниски, защото имам плоскостъпие и ползвам индивидуални стелки. Ако намеря такива няма мой номер. Сега имам само едни бели. Намерих черни и бежови, но други номера.
Ето какви нося:

Каква е марката, ако не е тайна?
Марката е Tendenz.Бях си ги купила в края на миналото лято.

# 670
mimi 7299 не ме изкушавай допълнително!Цикламената и синята много ми харесаха.Пазарувала ли си от този сайт?
Ал, не съм купувала от сайта и това ме спира засега Wink

# 671
MarietaYo
много хубава е рокята и ти в нея - официалната
Обаче... бялото геврече на леглото е топ Wink😍

# 672
Зеленото,любим цвят във всичките му нюанси.

Последна редакция: чт, 09 юни 2022, 15:00 от Lioness77

# 673
MarietaYo, прекрасна рокля, чудно ти стои.
Lioness77, както винаги свежарка и нестандратна.

Аз съм доста стереотипна и трудно излизам от моя си коловоз.

# 674
Аз пък с напредване на годините все по-често излизам от коловоза. Като млада и слаба все не се харесвах и трудно, да не кажа с мъка си купувах дрехи, все кусури си намирах Flushed. Сега, понякога дори се дразня, че купувам импулсивно да има за някога, а това се бие с минималистичната ми нагласа.

Общи условия

Активация на акаунт