Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 20)

• 68 755
  • 782
  •   1
Отговори
# 765
Магни, светещата рокля, супер си с нея!
Кораловите също ти отива, но не я виждам за вечерна сватба!

# 766
Магни, със сигурност е важно да се харесваш с дрехите, които носиш. Променя се и настроението и походката и излъчването. Кораловата рокля ти стои много добре и въпреки , че е вечерна сватба, мисля че си е напълно подходяща.

# 767
  • Варна / UK
Привет на всички Hug
Когото видях последните дни, на-лайк-вах (каква дума само Grinning ), много сте ми готини всички, без изключение!
Karen, супер е синята рокля и аксесоарите - имам подобен модел, но не е лен, по-къса е и цепката е отзад. Както се вижда от снимката (от миналата година) - и без обувки може да се носи Joy
Скрит текст:
Ох, сега се хиля, понеже се сетих, че тая еклектика аз съм я измислила миналия век... Още 90-те години като имаше купони за хляб, съм се наредила на опашка пред кварталната хлебарница; и по едно време си поглеждам краката - излязла съм от вкъщи с една червена и една кафява обувка тип балеринки (ами те почти еднакви и в коридора тъмно беше ...). Поогледах се - само 4-5 комшии наоколо Joy. Изчаках си реда, няма заради едни обувки да се прибирам.
Magni, още един глас за роклята със сребриста нишка - идеална е за вечерно парти. /И да те питам дали знаеш - сега за влизане в Малта искат ли тестове/сертификати? Синът ми и приятелката му обмислят някаква кратка екскурзия./
Тарти, к-у-к-л-и-ч-к-а е барът, супер е! Мерси за бирата от снимката - имах нужда Simple Smile. Нали сте го отразили в Google Maps, и има  фейсбук страница, на която може съвсем леко да се помогне да достигне до повече хора с boost post?

Аз къси дънкови панталони тип бермуди и една розова рокля накликах днес, но още нямам мейл за потвърждение на поръчката - дано да ме огрее, че панталоните много ги искам Simple Smile.
И за Андроида да кажа - със Самсунг от 2018та година съм - е, няма такова мазало на снимките - отначало хубави снимки правеше, след около година - почна много зле. Ни beauti, ни ugly опции имам Joy . Миналата седмица си купих нов тел., друга марка, но още не съм разучила опциите. Гледах за beauty - има, но по подразбиране е off.

# 768
Надя, сертификат за ваксина или тест са нужни за влизане в Малта.
Момичета, благодаря на всички! ❤

# 769
Magni, и аз да дам вот за черната рокля. Със сако и сребърни сандали с тънки каишки си я представям. Но може и с черни. В краен за мен случай - червени

# 770
Сако при 35+ градуса не знам колко ще е удачно. Даже не съм сигурна че имам подходящо. Сребристи сандали също. Но имам черни, лачени ( даже са три вида еднакви, в черно, синьо и розово 😂 ) много са елегантни. Ще трябва да видя как ще стои с тях. Но пък сандал с чорапогащник не върви, а аз боси крака на официални мероприятия не показвам. Обаче имам перфектната сребриста чанта клъч. Тъкмо да не дразня Савова 😜

# 771
  • София
Магни, аз съм за кораловата рокля, мисля, че с нещо цветно ще си по-добре.

# 772
Тази вечер ще ви занимавам. Ходих да снимам
Сакото също е лъскаво. Бях забравила 😊

Не знам колко ще подхожда, а и ме мързи сега да се обличам.

Сандалите и клъча

И те имат сребристо от вътрешната страна

Имам страшно много малки черни рокли в които се чувствам удобно. Накрая пак ще съм черната врана и хич няма да го мисля.

# 773
  • София
Магни много ми харесва кораловата рокля и е чудна за лятна сватба,макар и вечерна.Обаче черно/сивата някак повече ми харесва как ти стои.А и за нея си дала завършен аутфит.Май не ти помогнах много.😉
Тарталета успех в начинанието ти желая!

# 774
Момичета, какво ви е мнението за блузите на Alessa?  За Коледа си купих една( имаше намаление) и от тогава до сега взех още три … Материята им е страхотна. Та ще се радвам и за вашето мнение-положително или отрицателно  😃

# 775
Магни,
Супер е комбинацията!

# 776
Магни, душицо, няма ли да е горещо за сако?

# 777
Магни и предложеното ми харесва, а ако вкараш цветен акцент?

# 778
Сакото ми е една идея по- зимно. Бих заменила чантата.

# 779
Сакото е зимно, да. Или поне за късна есен.
Магни, душицо, няма ли да е горещо за сако?

Със сигурност, ако изобщо се върже на роклята може да го ползвам за църквата. Поне да покрия ръцете си. Ако избера сандали, трябва за една седмица да направя тен.

Магни и предложеното ми харесва, а ако вкараш цветен акцент?

Имам същият цвят чанта, обаче трябва да я намеря Joy

Общи условия

Активация на акаунт