Фотография - 88

• 41 265
  • 722
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Като човек подарил вече 4-5 фотоапарата, съм напълно против подаряването. След няколко месеца подаръците се появяват в някой сайт за продажби. От това, което съм подарил само един или два не съм засякъл и то вероятно защото просто не съм ги видял навреме. По-добре го продай и после направи някакво дарение за приемлива кауза. Например за каузата на Криско.

# 586
  • София
Продадох два от обективите, които ползвах с този фотоапарат, но той   въпреки че още работи е на 16 години. Не е и най-доброто сред DSLR апаратите.
А и винаги предпочитам да подхождам с вяра в доброто у хората, затова го подарявам.

# 587
  • София
Ами ако някой ден ми се наложи да продавам моят вярвам, че на толкова дърто чудо повече от 100-200 лв. няма да взема. Така, че определено и аз предпочитам да подаря.

# 588
И аз така си държа едно D50 и едно D90 в шкафа. Няма на кой да ги подаря, не искам да ги продавам,а и особено към D90-то си имам и сантимент.
От последния снеговалеж и от ръка,защото така и не свикнах да снимам макро от статив:

# 589
Някой ако реши да подарява някоя "стара машинка", насреща съм! 😁😁😁🤗🥹

# 590
Най-малкото кукерче. Simple Smile

# 591
  • София
Най-малкото кукерче. Simple Smile

А защо не вертикален кадър, та да не са му резнати крачетата на кукерчето?

# 592
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
Здравейте, малко страничен въпрос, но търся програма за възстановяване на стари сканирани черно-бели снимки и опция за тяхното оцветяване. Ако някой знае екшън за Фотошоп също ще съм благодарна.

# 593
Моля, препоръчайте ми сервиз за почистване на сензора на безогледален Никон, че положението е страшно. Да мога да го изпратя по куриер и да ми го върнат.

# 594
Фирмен сервиз на Никон, в София.

# 595
  • София
https://service.profiled.net/index.php?page=contacts

П.П. Ако случайно Варна ви е по-близо от София може да попитате в тамошния магазин Фотосинтезис дали не биха го почистили.
П.П.П. Ако нямате доверие на Профайлд може да се обърнете (пак в София) към половинката на Лени (Елена Масларова) - Иван Масларов - Джъмбо - Photo Cafe Hug

Последна редакция: сб, 01 фев 2025, 07:14 от Mунчо

# 596
https://service.profiled.net/index.php?page=contacts

П.П. Ако случайно Варна ви е по-близо от София може да попитате в тамошния магазин Фотосинтезис дали не биха го почистили.
П.П.П. Ако нямате доверие на Профайлд може да се обърнете (пак в София) към половинката на Лени (Елена Масларова) - Иван Масларов - Джъмбо - Photo Cafe Hug
Много благодаря! Варна ми е близо и ще пробвам първо там.

# 597
# 598
^^^ Прекрасно, прекрасно! Светлина, композиция, детайл, тонировка!

# 599
Мечтая някой ден да мога да направя подобна снимка,дори не мога да разбера как е направена.Много ми хареса,може ли да споделите с какъв обектив е снимана?

Общи условия

Активация на акаунт