Фотография - 88

• 39 673
  • 685
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Agent Provocateur, гледай и филма, ако успееш да го намериш.
Прекрасни кадри! Сега предполагам има богат материал навън за снимане.

# 676
Здравейте! Не съм се вясвала отдавна тук.

# 677
Приемате ли ламери в темата Simple Smile Записвам се да Ви следя. И да не е гол запис, една снимка от мен, макар да не е по темата:

# 678
Разкошен минимализъм!

# 679
Приемате ли ламери в темата Simple Smile

^^^ Приемаме всеки, който идва с такава красота!

Agent Provocateur, гледай и филма, ако успееш да го намериш.
Прекрасни кадри! Сега предполагам има богат материал навън за снимане.
Задължително ще го гледам! Мерси, Алиса!
При мен есента закъсня (след рекордно студен Август), та тепърва стартират изкушенията във вид на нереално ярки листа (foliage), но онзи ден макар и с телефон се изкуших - слънце, вятър, вода и брулени от вятъра оранжеви листа. Само дето се ядосах, че не се сетих навреме да мина в RAW режим и да се опитам да сваля скоростта максимално. "Малко и навреме" е казал народа, та и аз Wink

PS Пълнолуние, вдъхнови ме да си потърся най-минималистичния кадър от последното лято!
Мисля, че този ми е любимия:

Последна редакция: пт, 10 окт 2025, 19:58 от Agent Provocateur

# 680
Здравейте!
Търся съвет. Правим училищен подкаст и трябва да закупим софтбокс. Бюджета ни е около 300 лв. Може ли съвет за конкретен продукт?

Благодаря предварително!

# 681
  • София
Здравейте!
Търся съвет. Правим училищен подкаст и трябва да закупим софтбокс. Бюджета ни е около 300 лв. Може ли съвет за конкретен продукт?

Благодаря предварително!

Какъв софтбокс ще купите зависи от това какво осветление ще ползвате. Софтбоксът обикновено е придатък (светлинен модификатор) към осветителното тяло.

# 682
В такъв случай предложете ми и осветление. Това добър вариант ли е: https://www.emag.bg/pylen-komplekt-softboks-zolar-2-chasti-nepre … n=share%20product

# 683
  • Mostly in my mind
Динафос е български сайт, който е специализиран в продажба на осветление. Вижте там. Можете да направите и консултация по телефона спрямо нуждите и бюджета ви. Много са услужливи.

# 684
  • София
В такъв случай предложете ми и осветление. Това добър вариант ли е: https://www.emag.bg/pylen-komplekt-softboks-zolar-2-chasti-nepre … n=share%20product

За съжаление, лично аз не мога да ви подскажа какво видеоосветление да купите, защото не снимам клипове. Би било добре наистина да пазарувате от профилиран магазин като Динафос. Не бих пазарувал такива неща от емаг, независимо от примамливите цени.

# 685
Може да се отиде и на място в магазина - имат чудесен магазин в квартал Дружба София.

Общи условия

Активация на акаунт