Дилема

• 3 793
  • 55
  •   1
Отговори
Здравейте,имам следната дилема и ви моля за съвет и вашето мнение,за което Ви Благодаря,ако намерите време да ме посъветвате.
Моя леля има голям празник,юбилей 80 години,всички от родата и семейството ми сме поканени на веселбата,ще бъде на село,нашата къща и техната са една до друга,в един двор,казвам го това за да придобиете престава колко сме близки,поканата е от преди около месец,аз живея и работя в София.Имам връзка с мъж от почти 13 години,той е моята Любов и аз за него означавам много,в разговор от вчера с него разбрах,че заминава в чужбина и ще отсъства много,много дълго време,пътува точно в деня на юбилея на леля ми.Моля Ви за съвет или как бихте постъпили Вие--да отида на празника или да бъда с любимия ми до последно преди да замине.Благодаря.

Последна редакция: нд, 15 май 2022, 12:51 от asopika

# 1
  • София
Бих отишла на юбилея.

# 2
При такава дълга връзка не виждам никакъв проблем да кажеш чао на любимия и да отидеш на юбилея. Даже ми е малко странно, че изобщо се двоумиш. Ако сте заедно отскоро, разбирам да искаш всяка минута да си с него.

# 3
И аз не виждам защо се чудиш, отиди на юбилея. Той не заминава завинаги, ще се върне, а и ти можеш да му отидеш нагости щом ще отсътва дълго.

# 4
На мен също не ми е ясно защо има такава дилема. Аз ако имам връзка с жена от толкова години, не бих се чудил дали да я взема.

# 5
Що, той да не би да се разсърди, ако не го изпратиш?

# 6
Незная кога ще го видя пак,може да е след 5/6 месеца и да може би ще се засегне,че не съм предпочела да бъда с него,а на друго място,незная.

# 7
  • ☀️София / London🌂
ъм , нещо не ми стана ясно, във връзка сте от 13 години и той ти съобщи "в разговор от вчера", че заминава за много дълго време? Тва сам ли го е реши, ти беши част от обсъждането и вземането на това решение?

# 8
  • София
5-6 месеца не са болка за умиране, отивай на юбилея.

# 9
  • Berlin
Незная кога ще го видя пак,може да е след 5/6 месеца
Все пак става дума за един ден, разлика няма. Изпратете се на предишния ден и си отиди на юбилея.

# 10
Мхм, а лелята може за последно да я виждаш.
Извинете за черногледството, да е жива и здрава жената.

# 11
Сам го реши,но това няма значение,такава е ситуацията в момента

# 12
Би било доста глупаво да ти се разсърди за подобно нещо. Това са съвсем нормални неща в една дългогодишна връзка, нищо няма да му стане, ако не си там да го изпратиш.

# 13
  • ☀️София / London🌂
Сам го реши,но това няма значение,такава е ситуацията в момента
Напротив , има огромно значение  !!! На по-късен етап може и да ти стане ясно защо.
ще ти подскажа малко :
той е моята Любов и аз за него означавам много
Ако след 13 години ти дори не си фактор във взимането на важни решения отнасящи се за живота и на 2ма Ви, най малкия ти проблем е дали да го изпратиш на летището.
Бих отишла на юбилея без да се замисля.

# 14
Той сам е решил да замине за половин година, а теб те гложди да не се разсърди, че един ден ще си на юбилей на леля ти?

Общи условия

Активация на акаунт