Hell’s Kitchen България - Сезон 4, тема №5 - финал на сезона

• 29 202
  • 563
  •   1
Отговори
# 285
И защо си тръгна Артур? Я кажи, щом знаеш повече от нас
А,не! Той не ми е братовчед,нямам информация! Казах,не разбрахте,аз не му следях толкова изявите.

# 286
Утре съвсем логично и нормално е Валя да спечели. Ако не е тя, ще е голям резил. Трябваше обаче да изберат по-достоен противник на Валя.

# 287
Може ли някой с две-три думи да ми обясни за саботажа? Изтървала съм явно.

# 288
  • Велико Търново
Ако и в това шоу спечели жена с името Виктория...
Е то на Виктор кое да му отива повече от една Виктория Joy

# 289
  • София
Чилева и Дани-Спартак саботираха претендентите поне веднъж за всяка смяна. Валентина хвана Дани, че иска да сложи маруля в салатата и викна на Виктория какво прави той.
Глупостта със златния черпак ми напомни на ергена с розата - все едно ще се жени за тях. И историята как се борели за място в сърцето му - съвсем ергенски го раздава, да не е объркал формата?

# 290
  • Пловдив
Това си е по сценарий от предните сезони още - сушефовете нарочно се дънят, за да видят дали финалистите ще се усетят. Или солта е малко, или много, нещо друго също не е както трябва.

# 291
  • Велико Търново
Глупостта със златния черпак ми напомни на ергена с розата - все едно ще се жени за тях. И историята как се борели за място в сърцето му - съвсем ергенски го раздава, да не е объркал формата?
От едни и същи продуценти какво да се очаква? Пък и двама главни "герои" с името Виктор...

Освен Дани-Спартак и Чилева, и Николай се опита да саботира обаче.

# 292
  • София
В анкетата гласувах нарочно за двете врагини на финал!
За Валентина съм, особено след като предупреди Вики за съботажа
Но хич не я виждам в сърцето на шефа

Последна редакция: нд, 22 май 2022, 10:45 от мама Меца

# 293
  • Пловдив
Тихомиров във втори сезон също се опита да саботира, но тогава Никола и Чилева май бързо се усетиха

# 294
  • София
Още като видях Николай когато водеше кухнята, колко вяло си гледаше работата ми стана ясно, как са написали сценалия и че ще го гонят него.

# 295
Осигуриха по- лесен конкурент на захарчето. Явно искат Вал*нтина да спечели на всяка цена.

# 296
Някой знае ли кой и къде е този гьол от вчерашния епизод, където бяха Валентина и сестра ѝ?

# 297
  • София
Hell's Kitchen Сезон 4  Епизод 37 и 38

(20.05.2022)  Епизод 37

(21.05.2022)  Епизод 38
код  еп.37
Скрит текст:
Код:
//eakdijdofmnclopcffkkgmndadhbjgka/player.html#https://nbg-backup.fite.tv/novaplay-vod/ftpupload/11417/videos/29313.smil/playlist.m3u8     
Код:
 https://rb.gy/wle5bu 
код  еп.38
Скрит текст:
Код:
https://nbg-backup.fite.tv/novaplay-vod/ftpupload/11436/videos/29347.smil/playlist.m3u8       
Код:
 https://rb.gy/hi0q8s 

Видеата са без реклами - отварят се и в чужбина
За да се отворят ТОЗИ ВИД ЛИНКОВЕ в браузър на КОМПЮТЪРА,
трябва да се инсталира разширението HLS плеър
.

за Хром

за Мозила -

За ... МОБИЛНИТЕ ..., не са нужни добавки.

# 298
  • Sunshine state
Категорично за Валя съм утре. Много се изненадах, че изхониха Николай днес, макар да исках да му видя гърба отдавна. Учудена съм, че Виктория е на финал.

# 299
  • София-Младост
Виктория доста дръпна,не виждам защо пък толкова се учудвате, че е на финал. Вярно че темата от самото начало върви към конспирация, сценарии и прочие и явно малко хора се загледаха извън това...Аз за пореден път ще напиша думите на Николай Симеонов "вие виждате ного малка част от всичко случващо се там. И че когато шефа е решил, е някой трябва да бъде наказан или друго, явно е имал причина за това." А ние виждаме режисьорски или сценаристки заставки и сглобено видео.
Така че, аз нямам особен фаворит тази година, но Виктория ми е по-народен типаж. Въпреки че грозно се обсъди външния и вид тук.
Валентина ми е малко по-експанзивна за моя вкус, иначе готви добре. Така че късмет и на двете.

Общи условия

Активация на акаунт