Hell’s Kitchen България - Сезон 4, тема №5 - финал на сезона

• 29 225
  • 563
  •   1
Отговори
# 300
  • Sunshine state
За мен имаше по-добри от нея. За това се и учудвам. А на теб защо ти е странно?

# 301
Ако днес Викито спечели ще съм много възмутена. Дръпна Виктория тази седмица. Преди това беше тотал щета - изгонена и спяща на някое диванче.
Николай колкото и да не го харесвах като човек, той заслужаваше да е днес на финал.
Наясно съм, че не виждам всичко, но аз коментирам това, което е показано.

# 302
  • Пловдив
Дотук можеха да стигнат и Денислав, и Артур, че и Елена дори. Емил също можеше да стигне далеч, но всички паднаха заради сценария да добутат някой друг до финала.

# 303
  • София
Всеки втори отговор тук потвърждава, че виждаме това, което искат да ни покажат продуценните и в същото време пък някои са убедени какъв бил характера на Виктория. От къде се знае какъв е характера на Виктория, освен ако някой не я познава лично?

# 304
Преди време в разговор с някой /не съм запомнила с кой, но може и с Николай да е било/
Виктория каза, че ще даде всичко от себе си да види как Валентина е на финал и губи.
Защото така боляло най- много.
Не чух да благодари на Валя, че се намеси снощи.
Николай беше с почти перфектна визия/примерно/, но и той отнесе негативи поради поведението си.
Виктория си е простакеса, немарлива, за хигиена- в кухнята и в отношението към другите,
 не желая и да приказвам. Това, съчетано и с визията, не ѝ носи положително отношение.
За Валентина съм с 2 ръце.

# 305
Продуцентите и сценаристите са съчинили цялата ѝ пошлост, лицемерие и злоба? Разбира се, че има някакъв сценарии, но моля Ви- това е риалити, а не сериал.
Че то дори миналата вечер по отношението ѝ към собствения ѝ мъж се видя достатъчно.

# 306
Значи, ако в нормалният си живот е "бяла и добра'', а в шоуто - това, което виждаме, определено е за Оскар.

Последна редакция: нд, 22 май 2022, 10:53 от G&B

# 307
  • София
Опитах да я оправдая Виктория с това, че има монтаж и е възможно тези неща, които ги дават като нейни коментари да ги е казала на шега и да са извадени от контекста. Но въпреки това са твърде много, а ако сценаристите са решили да я представят така, по-скоро й направиха много лоша услуга. Определено тя е най-експлоатираният образ, но не в добра светлина. За стрелбата никой не й е сложил в устата думите да й дадат снимка на Валентина.

# 308
Вики беше идеална за ролята на шут в шоуто. Тя и Мариела се раздадоха в това отношение.
Странното е, че или беше гонена от кухнята, или спеше на диванчето, или отправяше люти закани и злобееше.
И така стигна до финал!
Не мога да повярвам, че ще го напиша, но Николай трябваше да се състезава срещу Валя. А Вики трябваше да си тръгне вместо Камен.

# 309
  • София
Интересно защо на сторито на предаването в инстаграм наред с другите победители е снимката на Виктория.
Дали е случайно ще разберем довечера.
https://www.instagram.com/hells.kitchen.bulgaria/

# 310
Не вярвах.че ще го кажа,но съм за Валя довечера. Потрисам се всеки път от буламача в чинията на Виктория,който се оказва суууупер вкусен,фюжън направо!😂

# 311
ММ е работил в голям ресторант и като почваме да гледаме някое готварско предаване, още на кастингите казва кой може или не може да готви. Казва, че си личи по начина, по който режат, флипват, по бързината, сръчността, по подредеността на работното място. В началото не му вярвах, но като изгледахме 4-5 сезона на Мастър Шеф, се убедих, че познава.
За Виктория много се ядосва, че стигна толкова далече, според него тя не може да готви. Той е малко назад с епизодите, вчера гледа тези от миналата седмица и заяви, че ако Виктория победи, няма да гледаме следващия сезон.
Сега не смея да му кажа, че е стигнала до финал. JoyJoy
То и аз не мога да повярвам! Anguished
П.П. И е виждал готвач наистина да хвърля тигани, естествено не срещу хора, а срещу стената. Даже и без сценарий и камери такива неща се случват. Обаче като са добри готвачи ги търпят, по-лесно е да пребоядисаш стената, отколкото да намериш добър готвач. Wink Grinning

# 312
  • София
Продуцентите и сценаристите са съчинили цялата ѝ пошлост, лицемерие и злоба? Разбира се, че има някакъв сценарии, но моля Ви- това е риалити, а не сериал.
Че то дори миналата вечер по отношението ѝ към собствения ѝ мъж се видя достатъчно.
Абсолютно всички рилита се играят точно по сцениарий. До едно!

# 313
Всяко едно предаване има сценарии и това е нормално, нормално е да се движат по някаква сюжетна линия. Но пак да подчертая, че има огромна разлика между пиеси/филми/сериали и риалитита. Тия хора там не са актьори, не могат да им наложат цялостно мислене/поведение/говорене/манталитет по сценарии. Могат да им вкарат някоя реплика, някоя сцена и толкоз.

# 314
Че Виктория не може да готви го виждаме всички, дето не сме работили в кухня.
Снощи нейната чиния беше отвратителна.
Но явно по сценарий тя трябва да е на финал. Но не знам по какви причини е избрана да е там и да заеме мястото на някой можещ.
Мноооого слаб сезон...

Общи условия

Активация на акаунт